Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese ben hasta ölüyom birazdanda kaynanamlara gitmek için çıkacaz herkese iyi hafta sonları by byy
naber escales???
cumartesileride çalışıyormusun canım???
buarada soğan kürüne adet olmadan 15 gün önce başlanıyor sanırım..15 gün içiyorsun bırakıyorsun...
ilk gün içmesi zor gelir belki..gözünü burnunu kapa bikerede iç canım...3.günden sonra tadına alışırsınşifa niyetine
![]()
birde önemli bir açıklama yapmak istiyorum sahsım adına ben burda bulunan hiç kimseyi küçümseyip aşağılayıcı davranışlarda bulunmadım 2 kişi hariç onlarıda aşağılamadım sadece hoşlanmadığımı belirttim bana olan kinlerini sizleride alet ederek şahsıma karalayıcı yazılar yazdılar burası paylaşım alanı tabiki herkes dertlerini burada yazıp paylaşacaklar kimsenin buna karışmaya hakkı yok beni iki yüzlü olarak lanse ettiler ben kimsenin hakkında iki yüzlülük yapmadım bu topiği ağlak diye beğenmedimi belirtmişler ben öyle birşey hiç bir zaman yazmadım vildanla bazen aramızda şakalaşma babında geçen yazılar abartılarak aleyhimde kullanıldı bu yazıyı size kendimi acındırmak için yazmadım bazı yanlışlıkların benim ağzımdan duyulmasını istiyorum ve sizlerden şahsım adına özür diliyorum
kızlar nerdesiniz ya[/QUOTEgünaydın canım fazla kimse yok gibi.:1no2: