Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben 3,5 aylık oldu daha dün öğrendik daha sein belli değildir cnm 3 aylık olunca organlar belli oluyormuşsengözlerimebaksanab

anladım canım bzim daha çok var ben hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun.bu arada ben hala su çiçeğini düşünüyorum az önce netten baktım bi kadın 7 haftalıkmış kızı su çiçeği geçiriyomuş kadın küçükken geçirmiş doktora sormuş bana geçer mi diye doktor kesinlikle geçmez yazmış ben hala tereddütlüyüm acaba geçermi yada ben nem yapıyorum özledim keratalarıda saat alcam dyede söz vermiştim şimdi benden saat bekliyo napıyım acaba tekrar sorayım içim rahat etsin daha önce geçirdim bidaha geçmez dimi yeni gelen bayanlar sizde cevaplayın lütfen

mervecim fazla evham yapıyon gülüm bişicik olmaz allaha emanet gerçi bazen bende kafaya takıyom bişi olursa diye rabbim korur meleklerimizi merak etme fisfisfis

aynen çok evhamlanıyorum canım huyum kurusun çok kafama takarım herşeyi ama bi süre sonra aklıma bile gelmez neyse canım tekrar tekrar çok sağol:1hug:

mavigözlü hoşgeldin
cnm senin adetin 35 günden uzun oluyo heralde arası o yüzden kullanamıyon otomatik hesaplayıcıyı

canım hep 28 gun sürüyodu sonra hesapladıgım kadarıyla 32 gun oldu şimdide 35 mi oldu yaa off napıcam ben bu böyle devam edermi düzensizlik olurmu hep

okyanus ezgicim hoşgeldiniz

hb canım nasılsın???
çitosum günaydın nasılsın kız oğluşun oluyomuş hadi gözün aydın:nazar::nazar: ay sen şimdi cadı kaynana olursun kıs gelinin yandı-tatlicadiarzu-
mervecim eğer çok kafana takılıyosa dr a sor ama geçirdiysen korkmana gerek yok
bebiş nasıl bakalım üzüyo mu seni bulantıların falan var mı???

hb canım nasılsın???
çitosum günaydın nasılsın kız oğluşun oluyomuş hadi gözün aydın:nazar::nazar: ay sen şimdi cadı kaynana olursun kıs gelinin yandı-tatlicadiarzu-

günaydın okyanus hanım hoşgeldiniz :1closedeyes:
bakıyomda çabuk unuttunuz bizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım hep 28 gun sürüyodu sonra hesapladıgım kadarıyla 32 gun oldu şimdide 35 mi oldu yaa off napıcam ben bu böyle devam edermi düzensizlik olurmu hep
valla otomatik hesaplayıcıya verdiğin tarihleri girince 35 günden fazla sürüyomuş
sen tedavi görüyomuydun cnm
hoşbulduk vildangelcim
vildan de kıs -tatlicadiarzu- nasılsın ezgicimciimhihoyyyt
hb canım nasılsın???

hoşgeldin okyanus artık hiç girmiyon nedense
yoksa bisi sefmiyonmu eskisi gibi:çok üzgünüm:

ama doğru bir tahmin yürüttün citostan çok cadı kaynana olur vah zavallı gelinsırnaşık şeysırnaşık şey

hb canım nasılsın???

canım doktoruma sordum geçirmediysen yaklaşma dedi geçirdiysen problem yok dedi ama ne bilim işte evham.
benim bebişi soruyosan beni çok üzüyo bulantılarım çok var şu 2 3 gündür biraz biraz oluyo ama sabahları fena oluyorum çoğu bitti azı kaldı artık diyorum çok zormuş ilk aylar:delphin:

kızlar bebiş için zayıflamam lazım boyun 173 kilom 82 yardım

slm ezgicim hg bende diyet ve spor yaptım biraz zayıflayıncada hamile kaldım tabii bide soğan kürü ve incir kürü kullandım cnm sen diyetisyene gittinmi CADIARZU

bayanlar hepinize bol muhabbetler ben çıkmaz zorundayım biraz işim var tekrar görüşmek üzere a.s.

valla otomatik hesaplayıcıya verdiğin tarihleri girince 35 günden fazla sürüyomuş
sen tedavi görüyomuydun cnm

vildan de kıs -tatlicadiarzu- nasılsın ezgicimciimhihoyyyt

hoşgeldin okyanus artık hiç girmiyon nedense
yoksa bisi sefmiyonmu eskisi gibi:çok üzgünüm:

ama doğru bir tahmin yürüttün citostan çok cadı kaynana olur vah zavallı gelinsırnaşık şeysırnaşık şey

canım ben herhangi bi tedavi filan görmüyorum drda görünmedim hiç sadece normal yollarla deniyom şincik eşim gidecekti dr sperm testi için daha gitmemişti hiç bakalım sorun kimde bu hafta göndercem koçişi dr kafama takmaktansa :çok üzgünüm:

günaydın okyanus hanım hoşgeldiniz :1closedeyes:
bakıyomda çabuk unuttunuz bizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kıs sizi unutsam burda ne işim var aşkolsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bi yandan evi topluyorum ya anca bitanem ben sizleri çok sefiyom ama sık giremiyorum işte kusura bakmayın fırsat buldukça soluğu burda alıyom merak etmeyin çitosum gel seni öpem barışalım ŞenizŞeniz

vildanım ben sizi çok çok sefiyom yaaŞenizŞeniz

ah mervecim moralini bozmak gibi olmasın ama ben 20.haftamdayım hala arada bulanıyo midem 16.haftaya kadar ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok zor yani :utangac::utangac:

vildoş okyanuskötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:oklava::oklava:
:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
canım ben herhangi bi tedavi filan görmüyorum drda görünmedim hiç sadece normal yollarla deniyom şincik eşim gidecekti dr sperm testi için daha gitmemişti hiç bakalım sorun kimde bu hafta göndercem koçişi dr kafama takmaktansa :çok üzgünüm:
hmm cnm kaç senelik evlisin
bi yandan evi topluyorum ya anca bitanem ben sizleri çok sefiyom ama sık giremiyorum işte kusura bakmayın fırsat buldukça soluğu burda alıyom merak etmeyin çitosum gel seni öpem barışalım ŞenizŞeniz

ah mervecim moralini bozmak gibi olmasın ama ben 20.haftamdayım hala arada bulanıyo midem 16.haftaya kadar ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok zor yani :utangac::utangac:

rep ver o zaman:mymeka:

:QUOTE=citos2903;6337275]slm ezgicim hg bende diyet ve spor yaptım biraz zayıflayıncada hamile kaldım tabii bide soğan kürü ve incir kürü kullandım cnm sen diyetisyene gittinmi CADIARZU[/QUOTE]

diyetisyene gitmedim canım soğan kürü ve incir kürü nasıl oluyo canım bana yazarsan seviinirim ben zayıflarsam bebeiş gelir belki :CüvCüv::CüvCüv:

heh şimdi oldu kızım karnıma vuruyo sende kafama vuruyon ne bu yaaasenağlamasenağlamasenağlama
hadi acıdım haline arkideşim bidaha olmasın bizi ihmal etme merak ediyoz sonra arasıra kafanı uzat ŞenizŞenizŞenizbizdeseni çok sefiyoz gulüm:1hug:

Back
X