:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
hmm cnm kaç senelik evlisin
rep ver o zaman:mymeka:
dokuz aylık canım 22 yaşımdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
hmm cnm kaç senelik evlisin
rep ver o zaman:mymeka:
valla otomatik hesaplayıcıya verdiğin tarihleri girince 35 günden fazla sürüyomuş
sen tedavi görüyomuydun cnm
vildan de kıs -tatlicadiarzu- nasılsın ezgicimciimhihoyyyt
hoşgeldin okyanus artık hiç girmiyon nedense
yoksa bisi sefmiyonmu eskisi gibi:çok üzgünüm:
ama doğru bir tahmin yürüttün citostan çok cadı kaynana olur vah zavallı gelinsırnaşık şeysırnaşık şey
hadi acıdım haline arkideşim bidaha olmasın bizi ihmal etme merak ediyoz sonra arasıra kafanı uzat ŞenizŞenizŞenizbizdeseni çok sefiyoz gulüm:1hug:
heh şimdi oldu kızım karnıma vuruyo sende kafama vuruyon ne bu yaaasenağlamasenağlamasenağlama
aman daha yeniymişsin iyi kıs bende eskisin sandım olur hayırlısıyla inşallah cnmdokuz aylık canım 22 yaşımdayım
iii canım sen nasılsın biraz stres yapıyom bebeiş için ama iyiyim kendimi derslere ve işe vermeye çelışıyom
:1hug:yook yok ben vurmadım akıllım:1hug:
sositosositosositosositosositososito
eee anlat bakalım oğluşun nasıl hareketlerini hissediyo musun:uhm::uhm:
:1hug:yook yok ben vurmadım akıllım:1hug:
Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
biliyom şekerim çitos vurdu yaaa![]()
amin canım rabbim sizlerde en kısa zamanda göstersin hoşgeldin buardaŞenizselam kızlar...
citoscum oğluşun olucakmış:ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
ayy ne güzel bi duygudur cinsiyetini öğrenmek,kalp atışlarını duymak,hareketlerini dinlemek...
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah....
Geellll bebişimm geelll....
afiyet olsun tatlım inşaalah faydasını görür arkadaşlarım ben allaha şükür gördümkaydirigubbakcemile5çok güzel anlattın çitosum ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
aman daha yeniymişsin iyi kıs bende eskisin sandım olur hayırlısıyla inşallah cnm
ben gayet relaxım olursa olur olmazsa olmaz havasındayım
düğünümüz var kıyafet derdine düştüm:jeyyar:
bende kilo almışıııım vermem lazım düğüne kadarrr
ewet canım hareketlenmeye başladı artık yavaş yavaş annesi gibi deli olucak oğluşumdelikafadulden
sen neler yapıyon kızınla senin bulantı hala devam ediyormu cnm benim arada oluyor artıkfisfisfis