hlymms nasıl gidiyor senin hamileliğin cnm bulantın oluyormu
cok ıyı gıdıyo cnm bulantım cok degıl rahatsız etmıcek kadar oluyo ama abzen belım cok agrıyo ama cabuk gecıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hlymms nasıl gidiyor senin hamileliğin cnm bulantın oluyormu
evet cnm o bendede oluyo bazen ates basıyo bazende cok usuyorum
ewet cnm çok normel benimde oluyor ara ara kaydirigubbakcemile3
bazen o soğuklarda kendimi balkona atıyordumşutarafagitti
hg cıtos kıız ozlettın kendını dun yoktun cnm ıyısın degıll mı
hoşbuldum cnm dün benimde çok fena başım ağrıdı o yüzden gelemedim cnmŞenizŞenizcok ıyı gıdıyo cnm bulantım cok degıl rahatsız etmıcek kadar oluyo ama abzen belım cok agrıyo ama cabuk gecıyo
benim en çok ayaklarım yanıyor cnmkaydirigubbakcemile3ayy rahatladım ya ama bide benim ellerim çok üşüyo arada tüm vücuduma ateş basıyo ama en çok da yüzüm yanıyo,bu yüz yanması sizdede oluyo mu kızlar ya...
hoşbuldum biraz daha iyiyim sabaha göre-tatlicadiarzu- temizlik yapıyodum dolabı döktüm içini sildim:bbo:şimdide annemlere gidecemlaelaelaelaelaeoohhh vıldosta gelmıs gel kıız gelll
kııı vildoş geldinmi cnm bisikletin geldimi cnm hayırlı olsun güle güle kullan bakamnaniknanik
sağol tatlım bugün iyiyim çok şükür rabbime:Saruboceq:gecmıs olsun cıtoscım ıyısın bugun ıns
ALLAHIM isteyen bütün kullarına evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:bütün hamişlerimiz burda bende dua isterim kaydirigubbakcemile3
annene geçmiş olsun cnm göz ameliyatımı yinea.s.hoşbuldum biraz daha iyiyim sabaha göre-tatlicadiarzu- temizlik yapıyodum dolabı döktüm içini sildim:bbo:şimdide annemlere gidecemlaelaelaelaelae
gelmedi kankim 3 ten sonra gelecekmiş
annem ankaraya ameliyat olmaya gidiyo bende oraya gidecem şimdikafamçokkarıştı
hadi görüşürüz kendinise iyi davranın beni özleyin anca 3 ten sonra girerim şimdilik by byyy
hadi görüşürüz kendinise iyi davranın beni özleyin anca 3 ten sonra girerim şimdilik by byyy
annene geçmiş olsun cnm göz ameliyatımı yinea.s.
geçmiş olsun vildoşum..Alah şifalar versin annene..
güle güle canımmmm
güle güle yafrumŞenizŞenizŞenizŞeniz
sedcan aramıza hg dın beryal arkadasımız ekler senı
vıldan gecmıs olsun annene cnm
kız vıldan sen sıgarada mı ıcıyon