Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınn kıslarr
123bebeto, beryal+, ozbek83, sekerkiz67+ günaydınlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrr..Nasılsınız bakalım kızlar?
Kayracım sana da günaydın..Sayfana takwim sonucunu yazdım okudun mu canım?
Günaydın kızlarrr kociş 5 günlük iznin ardından işe başladı ve pc bana kaldı sonunda nasılsınız bakalım :)
kızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora
canım nasılsın .ne demek repi sana nohut paşa verdi teyzesi kaydirigubbakcemile3Bu arada Beryalcim rep için sağol..Ay ben kimseye rep veremiyom bu ara sinir oldum..Pc yoktu bende 1 haftadır falan..Anca döndüm canım :) ilgine tşkler..sen nasılsın bakalım?
günaydın canımgünaydın nasılsınız kızlar
cici anne nasılsın bakalım .slm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn:1hug:
günaydın kızlar daha önce 2 düşüğüm olmuştu en son 1 sene ara verdik adetim yeni bitti bu ay korunmiicam inşallah dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum ki 8 gün sonra 5. hafta bitecek 5 haftayı atlatırsak düşmez artık diyorum bir panik olmuşum görmeniz lazım 8 gün nasıl geçecek ya düşerse diye psikolojim artık rüyalarıma yansıdı
selam canım nasılsınslm kıslar günaydınlar![]()
nice mutlu yıllara inşallah bir dahaki yıl bebişinizde olur yanınızda yada göbişinde.kıslar dün bizim yıldönümümüzdü ben yine gelin oldum dünnnnnn heheheheheheh süperdiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyiyiz tatlım nohutum da bende çok iyiyiz ama sen gelince bizi görmüyon küscez sanadamadım nasıl dünürüm hiç selam falanda vermiyo artık kayınvalidesine heee :sm_confused:
keşke herkes çıksa evet ama keşke her hafta 5 kişi çıksa o da güzel kısa zamanda herkes yukarı liteye çıkmış olur.inşallah bu 5 kişi bu hafta çıkar üst listeye.adaylar 5 kişği varmıyız yaa azmışız aslında keşke umut listesindeki herkes yukarı kaysa
hayırlısı olsun canım .kızlar bende kaçtım eczaneye gidip test alıcam belki üstüne görmüşümdür diye belirti yok ama rüyamda hamileydim bakalım artık
ben kahvaltımı yapayım bariii sonra görüşürüz kıslar
slm kıslar günaydınlar![]()
cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünde varmı hamiş haberi
beryalcim sen nekadar sonra hamiş kaldın canım
ya kıslar bugun escales yok acaba sonuçlarınımı almaya gıttıkı çok merak etttiiimm
günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım
Günaydın beryalcim iyiyim canım benimde adetim bitti çalışma zamanları geldi ben öncesinde bi hazırlık yaptım ama bakalım hayırlısıcanım nasılsın .ne demek repi sana nohut paşa verdi teyzesi kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
cici anne nasılsın bakalım .
bebişimiz nasıl
hayra yor canım rüyanı hayırlısı olsun inşallah.
inşallah bu ay hamil kalırsın adet olduğun günü 1 diye say 10 ve 22 inci günler arası gün aşırı ilşki de bullunun .yumurtlama günlerinde.
günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım