Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bende kaçtım eczaneye gidip test alıcam belki üstüne görmüşümdür diye belirti yok ama rüyamda hamileydim bakalım artık

gunaydınn kıslarr

123bebeto, beryal+, ozbek83, sekerkiz67+ günaydınlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Günaydınlarrr..Nasılsınız bakalım kızlar?
Kayracım sana da günaydın..Sayfana takwim sonucunu yazdım okudun mu canım?

Günaydın kızlarrr kociş 5 günlük iznin ardından işe başladı ve pc bana kaldı sonunda nasılsınız bakalım :)

kızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora

günaydınlar şekerler
özbek83 sana da bol şans hayılısı haberlerle gel inşallah

TARıH : 20.05.2009 SAAT : 09:50

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________ 2 NıSAN
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ 9 ŞUBAT _________erkek
21.benbilirim________________1 NıSAN
22.bitirici ___________________6 NıSAN
23.smhsmh ________________31 MART
24.serra84 _________________13 NıSAN :teytey::teytey:

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.hummu85:
80.sema785
81.emelistan:
82.iltercakir.
83.FıRUZE:
84.nsb:
85.chen.
86.gulde:
87.nilaykisir.
88.deniz_4444
89._kardelen:
90.tombilibu
91.pufi:
92.yarenb:
93.papatya_1979:
94.sulezehra:
95.empty002:
96.kuskonmaz:
97.bebis02:
98.cisem001:
99.filiziko:
100.duygumehmet2
101.ECE_ESKICI:
102.rengarenk_ :
103.mercanayse:
104.sevimsizim:
105.sekeriim:
106.gulencim:
107.megryann
108.beleney:
109.memuriye
110.leylem:
111.ozgurum:
112.meleksen:
113.zeyneppk:
114.tuugbaa_29:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU.ıSMı OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BıLDıRSıN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu arada Beryalcim rep için sağol..Ay ben kimseye rep veremiyom bu ara sinir oldum..Pc yoktu bende 1 haftadır falan..Anca döndüm canım :) ilgine tşkler..sen nasılsın bakalım?
canım nasılsın .ne demek repi sana nohut paşa verdi teyzesi kaydirigubbakcemile3
günaydın nasılsınız kızlar
günaydın canım
slm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn:1hug:
cici anne nasılsın bakalım .
bebişimiz nasıl
günaydın kızlar daha önce 2 düşüğüm olmuştu en son 1 sene ara verdik adetim yeni bitti bu ay korunmiicam inşallah dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum ki 8 gün sonra 5. hafta bitecek 5 haftayı atlatırsak düşmez artık diyorum bir panik olmuşum görmeniz lazım 8 gün nasıl geçecek ya düşerse diye psikolojim artık rüyalarıma yansıdı

hayra yor canım rüyanı hayırlısı olsun inşallah.
inşallah bu ay hamil kalırsın adet olduğun günü 1 diye say 10 ve 22 inci günler arası gün aşırı ilşki de bullunun .yumurtlama günlerinde.

cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünde varmı hamiş haberi

slm kıslar günaydınlar kaydirigubbakcemile4
selam canım nasılsın
kıslar dün bizim yıldönümümüzdü ben yine gelin oldum dünnnnnn heheheheheheh süperdiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
nice mutlu yıllara inşallah bir dahaki yıl bebişinizde olur yanınızda yada göbişinde.
damadım nasıl dünürüm hiç selam falanda vermiyo artık kayınvalidesine heee :sm_confused:
iyiyiz tatlım nohutum da bende çok iyiyiz ama sen gelince bizi görmüyon küscez sana :oklava:
adaylar 5 kişği varmıyız yaa azmışız aslında keşke umut listesindeki herkes yukarı kaysa
keşke herkes çıksa evet ama keşke her hafta 5 kişi çıksa o da güzel kısa zamanda herkes yukarı liteye çıkmış olur.inşallah bu 5 kişi bu hafta çıkar üst listeye.
kızlar bende kaçtım eczaneye gidip test alıcam belki üstüne görmüşümdür diye belirti yok ama rüyamda hamileydim bakalım artık
hayırlısı olsun canım .
ben kahvaltımı yapayım bariii sonra görüşürüz kıslar

tamam canım bende kahvaltı hazırlıyorum sonra yine gel görüşelim .bende yapim kahvaltımı.geliyorum hemen kızlar kaydirigubbakcemile4

cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünde varmı hamiş haberi

canım günaydın nasılsın serdarım nasıl .ösledim sizi nerelerdesin sen gelmez oldun artık ..öslüyos gitme teyzoş.
bu arada en son serra84 hamile .bugün de inşallah escalesten haber bekliyoruz .hayırlısı olsun .
yarında kayra ve empty002 test yapıp haber verecek .inşallah hamilelerdir.de şenlik yapalım topikte

ya kıslar bugun escales yok acaba sonuçlarınımı almaya gıttıkı çok merak etttiiimm

günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım

beryalcim sen nekadar sonra hamiş kaldın canım

canım ben 3 buçuk yıllık evliyim ama 2 yıl korunduk .2 yıldan sonrada bebiş olsun diye uğraştık ama olmadı bende ur varmış 2 tane çok büyük .sol yumurtalığımda .sol yumurtalığımla beraber urlarda alındı .ameliyattan 8 ay sonra da yumurtalığım çalışmadığı için çatlatma iğnesi yardımıyla hamile kaldım .şimdide 5 aylık hamileyim tatlım.

Escales ınŞallllhhh hayrılı haberlerle gelırde halay Çekerız hepberaber amınnnn

günaydın kızlar ikinci aşılamamda tutmadı moralim çok bozuk ya daha ne kadar uğraşacağız akşamdan beri kendimi toparlayamadım

cnm demmekı senın ıcın suan hayırlı degılmış vardır bı sebebı rabbım verıcegı zamanı bılır sen hıç uzullme hem tıp nekadar ılerledı baksana hayatım kendını üzme.psikolojide cok etkılo herseyı bılıyosundur.neseler muhannetler hersen gonlunce olsun btanem hıç uzulme dısarıdan kolay gıbı gelır bıze ama ıçten sen yasarsın demekkı boyle olması gerekıomuş gıbı dusun bende 8 aydır bebeış ıstıyorum henuz bışıy yok ama morelımı hep yuksek tutmaya calışıyorum onun ıçın hemde sıteye takıl burda gerten gusel bı ortam ınsan herseyı unutuyo.arkadaslarda saolsun yardımcıda oluyolar gel bı opem senı bakam sıncık uzulme sen kıyamam sana:teselli::1hug:a.s. gelecegın cok tatlı annesi seniii:asigim:

canım nasılsın .ne demek repi sana nohut paşa verdi teyzesi kaydirigubbakcemile3

günaydın canım

cici anne nasılsın bakalım .
bebişimiz nasıl

hayra yor canım rüyanı hayırlısı olsun inşallah.
inşallah bu ay hamil kalırsın adet olduğun günü 1 diye say 10 ve 22 inci günler arası gün aşırı ilşki de bullunun .yumurtlama günlerinde.
Günaydın beryalcim iyiyim canım benimde adetim bitti çalışma zamanları geldi ben öncesinde bi hazırlık yaptım ama bakalım hayırlısı

Moralini bozma canım. İnşallah rabbim isteyen herkese bunun yanında sanada verecektir.

Back
X