- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
- 103
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Aynenkadın olmak hiç de kolay değilmiş ama bebişlerimize kavuşma yolunda her acıyı çekmeye razıyım :)
kesinlikle canım ben ovulasyon falan hesaplamayacağım artık gün aşırı ilişkiyle inşallah olur. benim arkadaşlarımın çoğu adetten hemen sonra hamile kaldı yani ovulasyon falan bahane Rabbim isteyince her an olabilir. bol bol dua edelim inşallahAynenGullerdiyarindanbiri cim ya ,Şundan kesinlikle eminim ki biz anneliğe tamamıyla hazırız Onların çok çabuk gelmelerine ,onlara kavuşmak istiyoruz.şimdiden Bebek yatağından meme sandalyesine kadar bile nasıl nerden alınır hangi doktor bebeğime daha iyi bakar diye araştırıyorsak eğer biz yarı anne sayılırız Artık tek yapmamız gereken gerçek anlamda akışına bırakmamız
Ne yapıyooruz? İlişkideyken bebek düşünmüyoruz,ilişki bittikten sonra panikleyip gün saymıyoruz.böyle olunca olacağı varsa da olmuyor ,ne zaman unuttuk Allah'a bıraktık o zaman kucaklarımız dolacak inşallah bunu hepimiz yapmalıyız
Nasilsin canim nasil gidiyorTatlım benimde bı ay adet günüme 5 gün varken çift çizgi vardı adet günümde bile çıktı sen gibi ümitlendim ama sonuç hüsran adet oldum ovilasyon testlerine güvenme derim en güzeli adet dönemin geçsin git kan testi yaptır şimdiden boşa ümitlenme derim
Iyiym canım sen nasılsınNasilsin canim nasil gidiyor
Napim ben de iyi sayilirim tatilin tadini cikarmaya calisiyorum :) senin adetin bitti mi bu aradaIyiym canım sen nasılsın
Cikanlar var canim senin de belli olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar bat 27 ocak yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ki bende pıhtılaşma sorunu varda en kısa sürede öğrenmek istiyorum iğneye başlayacağım hamileysem
Çarşamba yaptırmaya karar verdim tatlım.emin olmak içinCikanlar var canim senin de belli olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
OH ne güzel dinlen bol bol tatlım :) yarın tamamen bitiyor inşallah sonra başlıcaz çalışmalara bakalım hayırlısı :)Napim ben de iyi sayilirim tatilin tadini cikarmaya calisiyorum :) senin adetin bitti mi bu arada
:) :) hadi inşallah benim dün bitti bugün başladık bakalımOH ne güzel dinlen bol bol tatlım :) yarın tamamen bitiyor inşallah sonra başlıcaz çalışmalara bakalım hayırlısı :)
hadi inşallah hayırlısı olsunÇarşamba yaptırmaya karar verdim tatlım.emin olmak için
Hadi hayırlısı canım ikimiz içinde :):) :) hadi inşallah benim dün bitti bugün başladık bakalımgazamız mübarek olsun
Senin de bizimkiyle ayni canim hemen hemen bakarsin ayni anda hamile kaliriz :)Hayırlı olsun arkadaşlar bu arada folik asiti hergün kullanmayı ihmal etmeyin.benim de reglim bu gece biter yarın başlarız Çalışmalara
Senin de bizimkiyle ayni canim hemen hemen bakarsin ayni anda hamile kaliriz :)
Biz olduk bitti canim sen olmazsin inşallah :)merhaba benimde bugün regl günüm bakalım bekliyorum ne zaman gelirse :)
,BU AY OLACAĞIM ARTIK ÖBÜR AYA KISMET TABİ :)Biz olduk bitti canim sen olmazsin inşallah :)
Hayirlisi o zaman tatlim,BU AY OLACAĞIM ARTIK ÖBÜR AYA KISMET TABİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?