- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Aynen öyle canım biz yeter ki Rabbim den isteyelim o elbet ol diyecektir ve onun izniyle olacaktır.Benim anneminde 10 yıl çocuğu olmamış. Doğrudüzgün tedavide görmemiş tabi. Sonra vazgeçtiği artık çocuğum olmuyo dediği bir dönemde abime hamile kaldığını öğrenmiş. Ama inanmamış taakii doğum yapıp kucağına alana kadar. Allah isteyen herkesin kucağını boş koymasın. Allah'ın bir OL demesi yeter. O'nun katında ne yok ki. DUA DUA DUA inşallah olucak
Aynen öyle canım biz yeter ki Rabbim den isteyelim o elbet ol diyecektir ve onun izniyle olacaktır.
Amin canim. Biliyorum zor ama sen regl olacakmissin gibi düşün olmazsa da kan verirsin ve inşallah güzel haberlerini alırız.selam bayanlar bende yaziyim dedim beklemedeyim bende ha geldi ha gelcek derken aaa bide baktım reglim 3 gün gecikti halen de ses seda yok test yapmadimmi tabiki yaptım ama tek çizgi.. bekliyorum bakalım nereye kadar gitcek bu bekleyiş allah isteyen herkese nasip eylesin
Amin canim. Biliyorum zor ama sen regl olacakmissin gibi düşün olmazsa da kan verirsin ve inşallah güzel haberlerini alırız.
Tatlım benimde bı ay adet günüme 5 gün varken çift çizgi vardı adet günümde bile çıktı sen gibi ümitlendim ama sonuç hüsran adet oldum ovilasyon testlerine güvenme derim en güzeli adet dönemin geçsin git kan testi yaptır şimdiden boşa ümitlenme derimMerhana hanimlar bende katildim araniza 1,5 yildir bende hamileligi bekliyorum ovulasyon testi kullaniyorum bat a 6 gun kaldi bugunku hali Eki Görüntüle 1752466
En güzeli kan canım zaten ben 4gun geçtikten sonra kan verdim HCG 1,2 çıktı. Ona rağmen geç döllenme mi dedim çünkü idrarda pozitif çıkmıştı. Ama hayal kırıklığına uğrattı.Yarın 4 gün gecikmiş olacağım yarın son kez idrar testi yaparım sabah daha sağlıklı sonuç verir diye düşünüyorum ondan sonra da yapcak bişey yok maydanoz suyu içerim o regliyi baslatirmjs ohh mis napalım
En güzeli kan canım zaten ben 4gun geçtikten sonra kan verdim HCG 1,2 çıktı. Ona rağmen geç döllenme mi dedim çünkü idrarda pozitif çıkmıştı. Ama hayal kırıklığına uğrattı.
Yok bebeğim değildim ama 9gun geciktim doktora da gitmedim önümüzdeki maçlara bakacağız artık.hamismiydin yoksa sonuç mu kötü oldu((
Canım benim ovulasyon her yaptığında çift çıkıyordu hem de çok koyu hatta esime yaptirmistim birini :) :) onda ikinci çizginin hayali bile görünmemişti. Ben de haliyle çok umutlanmistim ama testler yanıtlıyor bizi
Canım benim ovulasyon her yaptığında çift çıkıyordu hem de çok koyu hatta esime yaptirmistim birini :) :) onda ikinci çizginin hayali bile görünmemişti. Ben de haliyle çok umutlanmistim ama testler yanıtlıyor bizi
Selam bugün regl oldum malesef.0.100 gebelik testi sonucuna umutlanmıştım ama tamamen negatifmiş.İdrar testlerine ben de güvenmediğim için Yapmıyorum.Kan testi bile yanıltıcı,boşuna idrar testi yapmayın arkadaşlar.Velhasılkelam yine kırmızılar yine umutsuzluk üzüntü...
Ha ha ha :) inşallah kuzum bence yavaş yavaş güzel haberler alırızartık Şubat bekle bizi diyelim ne diyelim bomba gibi geliyoruz inşallah herkesden tek tek gelir mesaj hamileyimm diye hele ki ben de
Üzülme kuzum her şey olacağına varır demekki zamanı değilmiş. Hem ne diyoruz KIRMIZILAR BİZİ YILDIRAMAZSelam bugün regl oldum malesef.0.100 gebelik testi sonucuna umutlanmıştım ama tamamen negatifmiş.İdrar testlerine ben de güvenmediğim için Yapmıyorum.Kan testi bile yanıltıcı,boşuna idrar testi yapmayın arkadaşlar.Velhasılkelam yine kırmızılar yine umutsuzluk üzüntü...
Aynen canım benim Katılıyorum Rabbim hayrlısını versin cümlemize.Birde şu regl çok Ağrılı olmayıp her ay dikloron iğne vurulmak zorunda kalmasam keşkeKızlar beterin beteri var dusunsenize yılda 1kez hamile kalma sansimizin olduğunu. Allah a hamd olsun her ay deneme şansımız var zaten günler su gibi geçiyor. Adet oldum diye uzulurken bak bitti bile. Gelsin çalışmalar şimdi :)
kadın olmak hiç de kolay değilmiş ama bebişlerimize kavuşma yolunda her acıyı çekmeye razıyım :)Aynen canım benim Katılıyorum Rabbim hayrlısını versin cümlemize.Birde şu regl çok Ağrılı olmayıp her ay dikloron iğne vurulmak zorunda kalmasam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?