Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Aynen öyle canım biz yeter ki Rabbim den isteyelim o elbet ol diyecektir ve onun izniyle olacaktır.

Aynen öyle canım biz yeter ki Rabbim den isteyelim o elbet ol diyecektir ve onun izniyle olacaktır.

selam bayanlar bende yaziyim dedim beklemedeyim bende ha geldi ha gelcek derken aaa bide baktım reglim 3 gün gecikti halen de ses seda yok test yapmadimmi tabiki yaptım ama tek çizgi.. bekliyorum bakalım nereye kadar gitcek bu bekleyiş allah isteyen herkese nasip eylesin

Amin canim. Biliyorum zor ama sen regl olacakmissin gibi düşün olmazsa da kan verirsin ve inşallah güzel haberlerini alırız.

Amin canim. Biliyorum zor ama sen regl olacakmissin gibi düşün olmazsa da kan verirsin ve inşallah güzel haberlerini alırız.

ya inşallah düşünüyorum regli olcak gibi sadece regli ağrım var ve göğüslerim ağrıyor bu kadar başka da yok yani geç döllenme olmus olsa sizce cikmazmiydi testte çünkü 12 gün önce ovulasyon testi yaptım baktım hala ağrılar vardı çift çıktı bende ogunu degerlendirdim reglimin geciktigi 1. gün test yaptım çıkmadı kan da baktiriyim diyorum yine negatif çıkar sanırım

Yarın 4 gün gecikmiş olacağım yarın son kez idrar testi yaparım sabah daha sağlıklı sonuç verir diye düşünüyorum ondan sonra da yapcak bişey yok maydanoz suyu içerim o regliyi baslatirmjs ohh mis napalım

Merhana hanimlar bende katildim araniza 1,5 yildir bende hamileligi bekliyorum ovulasyon testi kullaniyorum bat a 6 gun kaldi bugunku hali Eki Görüntüle 1752466
Tatlım benimde bı ay adet günüme 5 gün varken çift çizgi vardı adet günümde bile çıktı sen gibi ümitlendim ama sonuç hüsran adet oldum ovilasyon testlerine güvenme derim en güzeli adet dönemin geçsin git kan testi yaptır şimdiden boşa ümitlenme derim

En güzeli kan canım zaten ben 4gun geçtikten sonra kan verdim HCG 1,2 çıktı. Ona rağmen geç döllenme mi dedim çünkü idrarda pozitif çıkmıştı. Ama hayal kırıklığına uğrattı.

Selam bugün regl oldum malesef.0.100 gebelik testi sonucuna umutlanmıştım ama tamamen negatifmiş.İdrar testlerine ben de güvenmediğim için Yapmıyorum.Kan testi bile yanıltıcı,boşuna idrar testi yapmayın arkadaşlar.Velhasılkelam yine kırmızılar yine umutsuzluk üzüntü...

artık Şubat bekle bizi diyelim ne diyelim bomba gibi geliyoruz inşallah herkesden tek tek gelir mesaj hamileyimm diye hele ki ben de

ya

ya bide benim regli gelseydi rahat bi oh cekecektim böyle belirsizlik can sıkıcı

Üzülme kuzum her şey olacağına varır demekki zamanı değilmiş. Hem ne diyoruz KIRMIZILAR BİZİ YILDIRAMAZ :) aaa sevdim ben bunu yeni sloganmiz bu olsun.

Kızlar beterin beteri var dusunsenize yılda 1kez hamile kalma sansimizin olduğunu. Allah a hamd olsun her ay deneme şansımız var zaten günler su gibi geçiyor. Adet oldum diye uzulurken bak bitti bile. Gelsin çalışmalar şimdi :)

Aynen canım benim Katılıyorum Rabbim hayrlısını versin cümlemize.Birde şu regl çok Ağrılı olmayıp her ay dikloron iğne vurulmak zorunda kalmasam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…