- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
hiç bilgim yok canım ya Allah şifa versin.Merhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi
Aynen öyle canım biz yeter ki Rabbim den isteyelim o elbet ol diyecektir ve onun izniyle olacaktır.
çizgi niye dağılmış ki
ya bilmiyorum ki böyle çıktı kafam karıştı cuma tekrar yapayım diyorum
adetin geçti mi bugün bir daha yap istersen
çoktan geçti bugün 6. gün oldu yaptım böyle ciktikeşke bitane daha test almış olsaydım onu da yapardım sizce nasıl
böyle olunca test bozuk olabiliyor ı yüzden edim
tekrar deneyimm
bebeğim sen testi yenile ya da direk kan testi yaptır için rahat olsunçoktan geçti bugün 6. gün oldu yaptım böyle ciktikeşke bitane daha test almış olsaydım onu da yapardım sizce nasıl
Inşallah canım ya nasipSenin de bizimkiyle ayni canim hemen hemen bakarsin ayni anda hamile kaliriz :)
Mrb kızlar benim sağ bademciğim şişti yutkunurken ağrıyor nasıl geçer bilgisi olan var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Ayva varsa pişir boynuna bi yamayla sar tatlim hatta ayva ye iyi olur. Çok sicak birşey içme ılık ic . gargara varsa yatmadan önce gargara yap. Rabbim şifa versin kuzum.Mrb kızlar benim sağ bademciğim şişti yutkunurken ağrıyor nasıl geçer bilgisi olan var mı ilaç kullanmak istemiyorum
ayyy canım benim çok sevindim güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) kaç çıktı hcghamileyimmmmmmm allah isteyen herkese nasip etsin
bu mesajını hatırladın mı inşallah darısı başımıza olur ilk açılışı sen yaptın bizi de unutma dualarında S Sensizolmazzartık Şubat bekle bizi diyelim ne diyelim bomba gibi geliyoruz inşallah herkesden tek tek gelir mesaj hamileyimm diye hele ki ben de
bu mesajını hatırladın mı inşallah darısı başımıza olur ilk açılışı sen yaptın bizi de unutma dualarında S Sensizolmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?