Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

S Sensizolmazz canım bir şey daha sorcam. yumurtlama günlerini hesaplamış mıydın yoksa çalışmalar rastgele mi oldu :)

labmen canım testin adı ben suan kesinlikle emin oldum geç döllenme olmus ki idrar da çok zor cikti yumurtlama günümü hesaplamistjm ama olacağını pek düşünmemiştim 11 ocak da ki olan olmuş yani :))bebis çoktan yerlesmis

kızlaaaar adet tarihim 10 ocak. adetimin baslamasına 11gün var. sol kasığımda batma var. bişey yukarı doğru cıkıyo sanki. hiç böyle olmazdı. sabahtan beri böyleyim. batıyo geçiyo. neden olabilir sizce

Gullerdiyarindanbiri ama sadece sol kasığımda var
kiyamam canim yaa inşallah hamilesindir bebeğim. Gecen ay ben çok belirti yasadim hatta 9gun adetin gecikti hatta idrar testin pozitif cikti ama adet oldum maalesef o yüzden kendini çok dinleme canim benim hamileysen de sürpriz olur hep birlikte mutlu oluruz

amin canım inşallah allah hepimize gösterir

Son kez idrar tsti yaptım cook silik çıktı bende kan yaptirdim şükür çıktı aslında idrarda da emindim ama konduramadim ama dogruymus
İyi akşamlar ya benimde bugün adet günüm 3 gün önce doktora gittim ultrasondan baktı gebelik şuan için görünmüyor ama bi kan tahlili yapalım dedi ve bi kaç tane küçük kistin var dedi önce polikistik over dedi öğleden sonra kan testi sonucunu almaya gittik negatif dedi tekrar bi alttan muayene etti smr testi istedi bende kesin polikistik over mi dedim bu defa yok dedi smr testi sonucu çıksın bakalım dedi bugünde adet olmam gerekiyor ama olmadım başımda dönüyor ve bulantı var hafiften umudumu kesmişken bi gebelik testi yapim dedim sonuca şok oldum 2 dakika içinde 2. Çizgi çıktı baya belirgin inanamadım ve akşama doğru bi daha yaptım ve yine ikinci çizgi çıktı. Kan testini 3 gün önce verdim 3 günde değişir mi acaba allahım ne kadar zormuş bu işler

Değişebilir canim sen yeniden kan ver emin ol en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…