Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Merhana hanimlar bende katildim araniza 1,5 yildir bende hamileligi bekliyorum ovulasyon testi kullaniyorum bat a 6 gun kaldi bugunku hali

ben
bende yeni üyeyim ve bende sırf hamilelik konulari için üye oldum :)) ovu testlerim bitti kaç gündür yapamıuorum. internetden sipariş verdik bekliyorum tabii çalışmaşara devam ediyoruz testler bitmeden evvel koyu çizgiyi yakalayamadım. adetime 7 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım Allah bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla

normalde bir yıl denendikten sonra tüp bebek derler sperm sayısı düşük diye hiç olmayacak değil ya hemen tüp bebek dayaması neymiş azda para işi var bu işte bence.
bi arkadaşım 5 yıl evlilikten sonra hadi bebek yapalım dedi ve hemen o ay olacak sandı oda tam 13 ay sonra hamile kaldı. aynen senin gibi her ay hüsran her ay üzüntü biz onada çok dedik sabret olacak diye ve oldu sonunda

Merhana hanimlar bende katildim araniza 1,5 yildir bende hamileligi bekliyorum ovulasyon testi kullaniyorum bat a 6 gun kaldi bugunku hali Eki Görüntüle 1752466
Canım bazı testler insanı yanıltiyor benim.bu topigi açmanın sebebi de bu testlerden daha doğrusu testlerin bizi uzmesinden kurtulmak çünkü ben geçen hafta bugün bu testler yüzünden ağlama krizine girdim. Hamile olduğumu düşünerek kan verdim ama sonuç husran. Üstelik 5gun gecukmistim. Adeti gecikmesinin 9.günü adet oldum maalesef. Demem o ki bu testlerle kafanızı kurcalamayin ben daha evime sokmam onları ne zamanki adetim gecikti gider kan veririm öyle ogrenirim.

Öncelikle hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz. Ama nacizane tavsiyem testleri bırakın. Akışına bırakmak sanki en güzeli. Biliyorum insan umutlaniyor emin olmak istiyor ama bizi çok strese sokuyor.

bende 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak hayırlısıyla ben ne deyim o zaman bende yaşı takıyorum tabii ama çok düşünmemeye çalışıyorum gün içinde burayada çok bakmıyorum doğrusu
Canım benim arkadaşım 35 yasında 2.ay hamile kaldı ilk bebeğine yasa çok takılma oluruna Birak tatlim. Rabbim ol der ve olur.

Benim anneminde 10 yıl çocuğu olmamış. Doğrudüzgün tedavide görmemiş tabi. Sonra vazgeçtiği artık çocuğum olmuyo dediği bir dönemde abime hamile kaldığını öğrenmiş. Ama inanmamış taakii doğum yapıp kucağına alana kadar. Allah isteyen herkesin kucağını boş koymasın. Allah'ın bir OL demesi yeter. O'nun katında ne yok ki. DUA DUA DUA inşallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…