- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Dimi bebeğim heyt be yine çok coştum :))Yuru be kuzum kim tutar seni :) hu hu hu
En güzeli kan testi adet günün geçtikten sonra
İnanma tabi canım hele adetin geçsin bakalım inşallah güzel haberler alırız
Hiç demedim canım yakızlar çörekotu-tarçın -bal karışımını denediniz mi hiç
ya ben de yapsam mı yapmasam mı bilemedim forumdan bakıyorum şimdi kist yaptı diyenler de varHiç demedim canım ya
Hadi ya hiç bilgim yok canım aslında faydalı şeyler ama bilemedim şimdiya ben de yapsam mı yapmasam mı bilemedim forumdan bakıyorum şimdi kist yaptı diyenler de var
önce doktora gidip yumurtalıklaın iyi çalışıp çalışmadığına baktırmak gerekiyormuş iyi çalışıyorsa gerek yok diyorlarHadi ya hiç bilgim yok canım aslında faydalı şeyler ama bilemedim şimdi
Hmm olabilir canımönce doktora gidip yumurtalıklaın iyi çalışıp çalışmadığına baktırmak gerekiyormuş iyi çalışıyorsa gerek yok diyorlar
Hoşgeldin canım benim :)MERHABA ARKADASLAR BENDE KATILDIM ARABIZA
bende yeni üyeyim ve bende sırf hamilelik konulari için üye oldum :)) ovu testlerim bitti kaç gündür yapamıuorum. internetden sipariş verdik bekliyorum tabii çalışmaşara devam ediyoruz testler bitmeden evvel koyu çizgiyi yakalayamadım. adetime 7 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım Allah bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıylatopik hayırlı olsun canım biz anne adaylarının gerçekten de böyle kafa dağıtmaya çok fazla ihtiyacı var bizde bir yıldan beri istiyoruz bebek buraları da hep bu bebek telaşından başladım takip etmeye uzaktan takip ettim uzun zaman şimdi aranızdayım bunları neden yazdım bilmiyorumneyse bende yapmayacaktım test güya söz vermiştim kendime ama az önce bir baktım testi yapmışım tabi yine hüsran yarın adet olmam gerekiyor bakalımbu arada erken mi yapmışım ki acaba testi adet olim de su bal çörek otu tarçın karışımı yapacam insallah sonuç alırız gelir bebişler patır patır
normalde bir yıl denendikten sonra tüp bebek derler sperm sayısı düşük diye hiç olmayacak değil ya hemen tüp bebek dayaması neymiş azda para işi var bu işte bence.nerdeyse bir yıldır evliyim ama 4 aydır çocuk düşünüyoruz hamile kalamadım ve psikolejim alt üst oldu her ay hamilemiyim diye düşunmekten bunaldım sizinde dediğiniz gibi rüyalarım da hamile olduğumu doğum yatığımı filan görüyorum..yatıyorum çocuk kalkıyorum çocuk doktora gittim bi sorun yok dedi..ama eşimin sperm kalitesin de düsüklük var dediler..ve beklemeyin hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi dr.biz de keçi boynuzu kürüne başladık ve exstradan arı sütü polen bal karışımı kullnmaya başladık..sizce bu kür ve karışımlardan sonuç alabilirmiyiz..?
bende 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak hayırlısıyla ben ne deyim o zaman bende yaşı takıyorum tabii ama çok düşünmemeye çalışıyorum gün içinde burayada çok bakmıyorum doğrusudr. stres yapma dedi bende ister istemez stres yapıyorum
Canım bazı testler insanı yanıltiyor benim.bu topigi açmanın sebebi de bu testlerden daha doğrusu testlerin bizi uzmesinden kurtulmak çünkü ben geçen hafta bugün bu testler yüzünden ağlama krizine girdim. Hamile olduğumu düşünerek kan verdim ama sonuç husran. Üstelik 5gun gecukmistim. Adeti gecikmesinin 9.günü adet oldum maalesef. Demem o ki bu testlerle kafanızı kurcalamayin ben daha evime sokmam onları ne zamanki adetim gecikti gider kan veririm öyle ogrenirim.Merhana hanimlar bende katildim araniza 1,5 yildir bende hamileligi bekliyorum ovulasyon testi kullaniyorum bat a 6 gun kaldi bugunku hali Eki Görüntüle 1752466
Öncelikle hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz. Ama nacizane tavsiyem testleri bırakın. Akışına bırakmak sanki en güzeli. Biliyorum insan umutlaniyor emin olmak istiyor ama bizi çok strese sokuyor.ben
bende yeni üyeyim ve bende sırf hamilelik konulari için üye oldum :)) ovu testlerim bitti kaç gündür yapamıuorum. internetden sipariş verdik bekliyorum tabii çalışmaşara devam ediyoruz testler bitmeden evvel koyu çizgiyi yakalayamadım. adetime 7 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım Allah bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
Canım benim arkadaşım 35 yasında 2.ay hamile kaldı ilk bebeğine yasa çok takılma oluruna Birak tatlim. Rabbim ol der ve olur.bende 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak hayırlısıyla ben ne deyim o zaman bende yaşı takıyorum tabii ama çok düşünmemeye çalışıyorum gün içinde burayada çok bakmıyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?