- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Tamam canım bide zatn moralim baya bozulmuştu değerin kaç olduğunu bile sormadan çıktım hem negatif hem kist deyince doktorDeğişebilir canim sen yeniden kan ver emin ol en azindan
benim de vardı kistim 1 ay yazz24+4 doğum kontrol hapı kullandım eridi çok şükürTamam canım bide zatn moralim baya bozulmuştu değerin kaç olduğunu bile sormadan çıktım hem negatif hem kist deyince doktor
Çoğumuz ayni durumdayiz tatlim o yüzden testin adini bile anmiyorum artikMerhaba arkadaşlar bende şu testlere avuç dolusu para ödedim hepsi de negatif çıktı inanılmaz kötü hissediyorum
Doktor mu istedi canin filmiben yeni geldim gruba. 1 yıldır deniyoruz olmadı bebişimiz. izmirde rahim içi film çektirmek istiyorum var mı bildiğiniz bir yer?
1 yıldır deniyoruz olmuyor doktor 1 yıl sonra çektir demişti.Doktor mu istedi canin filmi
ben yine de acele etme derim canım ya bir yıl daha erken çünkü film sonuçta radyasyon bilmiyorum ama illaki zararlıdır diye düşünüyorum ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım bebk düşünmeye ama düşük yaptığım içi bi 3 ay kadar ara vermiştik toplasan 6 ay falan denemişizdir.1 yıldır deniyoruz olmuyor doktor 1 yıl sonra çektir demişti.
Bilmiyorum ki ben de sen gibi düşündüm ancak bebek bir kez olup düşseydi yaptırmayı düşünmezdim. ama hiç olmayınca en azından sorun var mı baktırayım diye merak ettim.ben yine de acele etme derim canım ya bir yıl daha erken çünkü film sonuçta radyasyon bilmiyorum ama illaki zararlıdır diye düşünüyorum ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım bebk düşünmeye ama düşük yaptığım içi bi 3 ay kadar ara vermiştik toplasan 6 ay falan denemişizdir.
analadım canım eşinle birlikte ortak karar verin o zaman. ama yine de erken bence 1 yıl da toplasan kaç kez deneyebilirsin ve o denemelr de ovulasyona kaç kez denk gelebilir öyle düşünBilmiyorum ki ben de sen gibi düşündüm ancak bebek bir kez olup düşseydi yaptırmayı düşünmezdim. ama hiç olmayınca en azından sorun var mı baktırayım diye merak ettim.
peki sen ilaç kullanıyor musun?analadım canım eşinle birlikte ortak karar verin o zaman. ama yine de erken bence 1 yıl da toplasan kaç kez deneyebilirsin ve o denemelr de ovulasyona kaç kez denk gelebilir öyle düşün
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün :)
coraspin (kan sulandırıcı) ve folik asit alıyorum canımpeki sen ilaç kullanıyor musun?
coraspin i neden kullanıyorsun? ben de folik asit kullanıyordum başlarda ama bıraktım.coraspin (kan sulandırıcı) ve folik asit alıyorum canım
ben iki kez düşük yaptım canm kan pıhtılaşması olabilir dedi doktor o yüzden bir aydır onu kullanıyorumcoraspin i neden kullanıyorsun? ben de folik asit kullanıyordum başlarda ama bıraktım.
sen foliği niye bıraktın ki canımcoraspin i neden kullanıyorsun? ben de folik asit kullanıyordum başlarda ama bıraktım.
Anlıyorum canım. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hepimize versin. Folik asiti öneriyor musun?ben iki kez düşük yaptım canm kan pıhtılaşması olabilir dedi doktor o yüzden bir aydır onu kullanıyorum
Tamam canım bide zatn moralim baya bozulmuştu değerin kaç olduğunu bile sormadan çıktım hem negatif hem kist deyince doktor
tabiki canım folik asit çok önemli bence kullanmaya geri başla düşük yapmayı bile önlüyormuş ihmal etmeAnlıyorum canım. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hepimize versin. Folik asiti öneriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?