Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

ben yeni geldim gruba. 1 yıldır deniyoruz olmadı bebişimiz. izmirde rahim içi film çektirmek istiyorum var mı bildiğiniz bir yer?

Merhaba arkadaşlar bende şu testlere avuç dolusu para ödedim hepsi de negatif çıktı inanılmaz kötü hissediyorum

Hüvallahüllezi Türkçe okunuşu

Bismillahirrahmanirrahim
Huvallahullezi le ilehe illa hu alimulgaybi veşşehedeti huverrahmanurrahim.
Huvallahullezi la ilahe illa hu elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbir. Subhanallahi ‘amma yuşrikun.
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esma ul husna yusebbihu lehu ma fissemavati vel’ard. Ve huvel’azizulhakim.

Hüvallahüllezi Anlamı-Meali

O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan Allah’tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân’dır, Rahîm’dir.
O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah’tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağıi, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah’tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır.
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir”

Hüvallahüllezi Okumanın Fazileti

Resulullah(sav) “Her kim sabah ve akşam namazlarından sonra üç defa Euzü billahi-essemî el-alîmi min-eşşeytanir-racim dedikten sonra Haşır suresi son üç ayetini okursa Allah o kişiye dua etmeleri için yetmiş bin melek görevlendirir. O gün ölürse şehit olarak ölür” buyurmuştur.

Düşük riski olan ve gebe kalmak isteyen arkadaşlar sizler de okuyun inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.
El Mübdi İsminin Anlamları
  • Varlık veren.
  • Mübdî’, hiç yoktan ortaya koyan, vâreden, yaratandır. Allah’tan başka yaratıcı yoktur. Yaratıkları maddesiz ve örneksiz olarak baştan yaratan olan Allah’ın adıdır.
  • Mahlukatı örneksiz ve yoktan yaratan.
  • Maddesiz, örneksiz yaratan.
  • Hiç yoktan ortaya koyan, vareden, yaratandır. O’ndan başka yaratıcı yoktur.
Mübdi İsminin Faziletleri, Sırları ve Zikri
Günde 57 defa. HER İŞTE MUVAFFAK OLMAK İÇİN OKUNUR.

1 yıldır deniyoruz olmuyor doktor 1 yıl sonra çektir demişti.
ben yine de acele etme derim canım ya bir yıl daha erken çünkü film sonuçta radyasyon bilmiyorum ama illaki zararlıdır diye düşünüyorum ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım bebk düşünmeye ama düşük yaptığım içi bi 3 ay kadar ara vermiştik toplasan 6 ay falan denemişizdir.

Bilmiyorum ki ben de sen gibi düşündüm ancak bebek bir kez olup düşseydi yaptırmayı düşünmezdim. ama hiç olmayınca en azından sorun var mı baktırayım diye merak ettim.

Bilmiyorum ki ben de sen gibi düşündüm ancak bebek bir kez olup düşseydi yaptırmayı düşünmezdim. ama hiç olmayınca en azından sorun var mı baktırayım diye merak ettim.
analadım canım eşinle birlikte ortak karar verin o zaman. ama yine de erken bence 1 yıl da toplasan kaç kez deneyebilirsin ve o denemelr de ovulasyona kaç kez denk gelebilir öyle düşün
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…