Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Çizgi net görünüyor ama sen kan testi yaptir canim :)
Teste gore hamilesin
Yaaaa allahımmmm bu hamilesin kelimesini duymak bile aklımı alıyorrrr her an her dakika dua ediyorum allah isteyen herkese sağlıklı bi evlat versin... Gerçekten bunun stresi bambaşkaymış bizim daha ilk ayımız ilk denememiz daha ilk denemeden bu haldeyim allah gerçekten sabır ve dirayet versinnnn inşallah

Bende klomen ve estrofem kullandım buay klomen rahım duvarımı cok ınceltmıs bebek tutunmıyor dıye estrofem verdı ama halıhazırda catlamısyumurtAn varr full ılıskı dedı olduda tabı gunasırı fakat adetıme 10gun var test negatıf çıktı kasıklarda kramplar batmalar var seklı degıstı sankı karnımın yamuk duruyo sızce erkenmı davrandım bende atsammı testı

Canim birazcik sabir hem daha on gün varmis inşallah her şey gönlünce olur

E maşallah lüzum o zaman dakika bir gol bir olmuş bizi de dualarindan esirgeme. İnşallah sağlıklı bir hamilelik gwcirursin ve yine saglikla bebisini kycagina alirsin. Doya doya yasa sevincini darisi bize olsun insallah

E maşallah lüzum o zaman dakika bir gol bir olmuş bizi de dualarindan esirgeme. İnşallah sağlıklı bir hamilelik gwcirursin ve yine saglikla bebisini kycagina alirsin. Doya doya yasa sevincini darisi bize olsun insallah
Inşalllahhhhhh canım benim inşallah allah gönlüne göre versin dualarım sizinlee inşallah

Merhaba kizlar cok iyi olmus burasi surekli bebekle yatip bebekle kalkinca ne psikoloji kaliyo ne sinir sistemi surekli kendini dinlemekten harap oluyo insan elinize saglik topic için :)

Merhaba kizlar cok iyi olmus burasi surekli bebekle yatip bebekle kalkinca ne psikoloji kaliyo ne sinir sistemi surekli kendini dinlemekten harap oluyo insan elinize saglik topic için :)
ne demek canım önemli değil de topiği açan benim ama biraz önce dayanamayıp ovulasyon testi yapan da benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…