- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Inşallah diyelim yarın sabah yine gebelik testi yapacam ikinci çizgi bugünkinden daha koyu çıkarsa artık kesin dicemm inşallahHamile misin canım
Yaptin mi canim testInşallah diyelim yarın sabah yine gebelik testi yapacam ikinci çizgi bugünkinden daha koyu çıkarsa artık kesin dicemm inşallah
Az önce yaptığım testi atıyorum bugün daha koyuuuuu ve adetim 2 gün geçtiYaptin mi canim test
Yaptin mi canim test
Çizgi net görünüyor ama sen kan testi yaptir canim :)Az önce yaptığım testi atıyorum bugün daha koyuuuuu ve adetim 2 gün geçti
Teste gore hamilesinAz önce yaptığım testi atıyorum bugün daha koyuuuuu ve adetim 2 gün geçti
Çizgi net görünüyor ama sen kan testi yaptir canim :)
Yaaaa allahımmmm bu hamilesin kelimesini duymak bile aklımı alıyorrrr her an her dakika dua ediyorum allah isteyen herkese sağlıklı bi evlat versin... Gerçekten bunun stresi bambaşkaymış bizim daha ilk ayımız ilk denememiz daha ilk denemeden bu haldeyim allah gerçekten sabır ve dirayet versinnnn inşallahTeste gore hamilesin
Canim birazcik sabirBende klomen ve estrofem kullandım buay klomen rahım duvarımı cok ınceltmıs bebek tutunmıyor dıye estrofem verdı ama halıhazırda catlamısyumurtAn varr full ılıskı dedı olduda tabı gunasırı fakat adetıme 10gun var test negatıf çıktı kasıklarda kramplar batmalar var seklı degıstı sankı karnımın yamuk duruyo sızce erkenmı davrandım bende atsammı testı
E maşallah lüzum o zaman dakika bir gol bir olmuş bizi de dualarindan esirgeme. İnşallah sağlıklı bir hamilelik gwcirursin ve yine saglikla bebisini kycagina alirsin. Doya doya yasa sevincini darisi bize olsun insallahYaaaa allahımmmm bu hamilesin kelimesini duymak bile aklımı alıyorrrr her an her dakika dua ediyorum allah isteyen herkese sağlıklı bi evlat versin... Gerçekten bunun stresi bambaşkaymış bizim daha ilk ayımız ilk denememiz daha ilk denemeden bu haldeyim allah gerçekten sabır ve dirayet versinnnn inşallah
Inşalllahhhhhh canım benim inşallah allah gönlüne göre versin dualarım sizinlee inşallahE maşallah lüzum o zaman dakika bir gol bir olmuş bizi de dualarindan esirgeme. İnşallah sağlıklı bir hamilelik gwcirursin ve yine saglikla bebisini kycagina alirsin. Doya doya yasa sevincini darisi bize olsun insallah
Bkalım aallah hepımızın yuzunu guldurur ınsllah teşekkürler moral verdin vallaCanim birazcik sabirhem daha on gün varmis inşallah her şey gönlünce olur
Ne demek canim hepimiz ayni durumdayiz inşallah her şey güzel olacak Rabbim in izniyleBkalım aallah hepımızın yuzunu guldurur ınsllah teşekkürler moral verdin valla
Amin kuzum aminInşalllahhhhhh canım benim inşallah allah gönlüne göre versin dualarım sizinlee inşallah
Canım yeni gördüm bademciğim şişmiş antibiyotiğe başladım inan anca iyileştim şükürAyva varsa pişir boynuna bi yamayla sar tatlim hatta ayva ye iyi olur. Çok sicak birşey içme ılık ic . gargara varsa yatmadan önce gargara yap. Rabbim şifa versin kuzum.
daha iyi ol inşallah canım :)Canım yeni gördüm bademciğim şişmiş antibiyotiğe başladım inan anca iyileştim şükür
ne demek canım önemli değil de topiği açan benim ama biraz önce dayanamayıp ovulasyon testi yapan da benim :)Merhaba kizlar cok iyi olmus burasi surekli bebekle yatip bebekle kalkinca ne psikoloji kaliyo ne sinir sistemi surekli kendini dinlemekten harap oluyo insan elinize saglik topic için :)
Allah gönlüne gore versin inşallah. Güzel haberler alirsin kuzum.Az önce kan testi verdim dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?