- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Hadi hayırlı haberler canımAz önce kan testi verdim dualarınızı bekliyorum
Inşallahhhh canım benim aminAllah gönlüne gore versin inşallah. Güzel haberler alirsin kuzum.
Inşallah canım inşalllahhhhhHadi hayırlı haberler canım
Sen kesin hamilesin canım,merak etme.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınAz önce kan testi verdim dualarınızı bekliyorum
Inşallah canım inşalllahhhhhh :)Sen kesin hamilesin canım,merak etme.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Canım sağlık ocağına verdim kanı internetten girip sürekli bakıyorum daha çıkmamış kalbim duracak çıkana kadaree sonuç daha belli olmadı mı canım
Ayy bende heyecan yaptım bak şimdi mutlaka haber ver bize canım :)Inşallah canım inşalllahhhhh
Canim oluyo o kadar benim de reglime 9 gun kaldi tutuyorum kendimi test yapmamak icin :) persembe smear testi icin doktora gidecegim ondan bile korkuyorum bebis varsa bi sey olur mu diye :)ne demek canım önemli değil de topiği açan benim ama biraz önce dayanamayıp ovulasyon testi yapan da benim :)
Amin canım benim cerycim :))inşallah bu heyecanları bizde yaşarız :)
Kiyamam yaCanim oluyo o kadar benim de reglime 9 gun kaldi tutuyorum kendimi test yapmamak icin :) persembe smear testi icin doktora gidecegim ondan bile korkuyorum bebis varsa bi sey olur mu diye :)
En iyisini yapiyo bende stok var o yuzden garibim kocacigim bi sey diyemiyo :)Kiyamam yaartik istersem de yapamam test eşim almiyor
Benim de 3aylik stok bitti canim yaaaEn iyisini yapiyo bende stok var o yuzden garibim kocacigim bi sey diyemiyo :)
Hahahaaaa zaten onlara yaradi bebek calismasi bu ay ben zorla yaptim hadi bitsin diyodum icimden :) ay benim hemen hamile kalmam lazim ya cok sıkıldım :)Benim de 3aylik stok bitti canim yaaainanmiyor onlara. Dun ovulasyon testi pozitif cikti bugün zar zor calisma yaptirdm rolleri değişik sanki elime dustun diyor
Zavallim sürekli duş almaktan hastalandi yarin da annemle kardeşim gelecek önümüzdeki maçlara bakacagiz artik :)Hahahaaaa zaten onlara yaradi bebek calismasi bu ay ben zorla yaptim hadi bitsin diyodum icimden :) ay benim hemen hamile kalmam lazim ya cok sıkıldım :)
:) olur inşallah en kisa zamanda kuzum bende hpv var o yuzden de acele ediyorum ama bu aydan da umudum yok hicbi sey hissetmiyorum :)Zavallim sürekli duş almaktan hastalandi yarin da annemle kardeşim gelecek önümüzdeki maçlara bakacagiz artik :)
İnşallah hayirlisi olsun canim benim HPV ne oluyor ben bilmiyorum bu arda kaç yasindasin ki:) olur inşallah en kisa zamanda kuzum bende hpv var o yuzden de acele ediyorum ama bu aydan da umudum yok hicbi sey hissetmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?