Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

İnşallah hayirlisi olsun canim benim HPV ne oluyor ben bilmiyorum bu arda kaç yasindasin ki
89 luyum kuzum hpv genital sigil rahim agzi kanserine neden olan bi virus bana da esimden bulasti muhtemelen bi tedavisi yok ne yazik ki en kotusu o zaten onun icin surekli smear testi yaptirmak gerekiyo kanserden korunmak icin ne olur ne olmaz hemen hamile kalmak istiyorum kanser olma riski yüzünden sen kac yasindasin

Ben de 89luyum canim nisan ayi. Ama hic üzülme canim ya inşallah her şey gönlünce olur. Dua edeceğim senin icin

Ben de 89luyum canim nisan ayi. Ama hic üzülme canim ya inşallah her şey gönlünce olur. Dua edeceğim senin icin
Bende mart doğumluyum ayniymisiz cok tesekkur ederim duan icin kuzum allah kimseye cekemeyecegi yuk vermezmis niye ben dememek lazim guzel seyler olunca hayatimizda niye ben demiyoruz koyu seylere de dememek lazim inşallah herkesin gonlune gore olur her sey canim benim benis haberleri havada ucussun :)

amin canım amin güzel yürekli arkadaşım :)

Kızlarrrrr hamileyimm çok şükür rabbime çok şükürrr..... 194.2 çıktı. Çok şükür çok şükür allahım isteyen herkese hepinize çifter çifter versin inşalllahhhhhh :)

Bu arada inancınızı asla kaybetmeyin daha 6 gün önce kadın doğumcu gebelik yok adet ol gel kist var dedi biraz zor çocuk sahibi olursun dedi... Ama yanılmış hamileyimm tabiki doktorlara da güveneceğiz inanacağız ama önce allaha inananın o isterse herşey olurr

Kızlarrrrr hamileyimm çok şükür rabbime çok şükürrr..... 194.2 çıktı. Çok şükür çok şükür allahım isteyen herkese hepinize çifter çifter versin inşalllahhhhhh :)
kurban olduğum Rabbim :) ne güzel canım ya hadi hayırlı olsun darısı başımıza öpüyorum çok çok inan çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…