- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
canım onu galiba üyelik bilgilerinden yapıyorsun orda beklenen doğum tarihi var o kısma muhtmel doğum tarihini giriyorsun. ben geçen ay testim pozitif çıkınca yapmıştımAcaba bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruzzzz :)
Merhaba değerli anne adayları,Acaba bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruzzzz :)
inşallah kuzum dualarımdasınAyy inşallah canım benim bu ay ben umutsuzsum grip falan oldum da senden ümitliyim şekerim :)
Sağolasın tatlım sende benim dualarımdasın hadi iyi haberlerle gel sende inşallah :)inşallah kuzum dualarımdasın
Tamam canım benim allahım inşallah tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyucanım onu galiba üyelik bilgilerinden yapıyorsun orda beklenen doğum tarihi var o kısma muhtmel doğum tarihini giriyorsun. ben geçen ay testim pozitif çıkınca yapmıştım
İnşallah kuzumTamam canım benim allahım inşallah tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyu
Var kuzum. 2 gün önce gögüs ucumda sızlama oldu şimdi dokununca ağrıyor. Ve şunu söyleyim adet belirtileriyle çok yakın hamilelik belirtisi bi tek farklı olarak kasıkların karnına doğru çekiliyor gibi bi gerilme oluyoresmaasya canum sende göğüs hassasiyet i var mi?
Anladim canim benim daha bugün 14.gün hayirlisi bakalim adetin düzensizdi inşallah bugün catlamistir yumurtamVar kuzum. 2 gün önce gögüs ucumda sızlama oldu şimdi dokununca ağrıyor. Ve şunu söyleyim adet belirtileriyle çok yakın hamilelik belirtisi bi tek farklı olarak kasıkların karnına doğru çekiliyor gibi bi gerilme oluyor
Inşalllahhh canım benim. Yinede gün aşırı olarak adet gününe kadar devam edin canım ilişkiye düzensizse yumurtan adete yakın bile çatlayabilirAnladim canim benim daha bugün 14.gün hayirlisi bakalim adetin düzensizdi inşallah bugün catlamistir yumurtam
Dun testim pozitif cikti canim bide baya kasik AĞRIsi ve akinti vardi bugün kalmadi o agri ve akintiInşalllahhh canım benim. Yinede gün aşırı olarak adet gününe kadar devam edin canım ilişkiye düzensizse yumurtan adete yakın bile çatlayabilir
Ya ben gerçekten inanıyorum gebelik testi varsa eğer hamilelik 2 dakikada silikte olsa çıkarıyor yanlış mı acaba diye çok tereddüt ettim ama 3 4 defa hepsinde çıkınca tamam dedim. Gerçekten umudunuzu asla kaybetmeyin düşün bana dediğim gibi 6 gün önce doktor adet ol gel çocuk sahibi olman biraz zorlaşabilir konuşuruz dedi ve ben hamileyim. Canım kendine güven allaha inan inşallah sende hamilesinnnnDun testim pozitif cikti canim bide baya kasik AĞRIsi ve akinti vardi bugün kalmadi o agri ve akinti
Canim pozitif çikan ovulasyon testi. Gecen ay gebelik testim pozitif cikmisti ama yanlismis.Ya ben gerçekten inanıyorum gebelik testi varsa eğer hamilelik 2 dakikada silikte olsa çıkarıyor yanlış mı acaba diye çok tereddüt ettim ama 3 4 defa hepsinde çıkınca tamam dedim. Gerçekten umudunuzu asla kaybetmeyin düşün bana dediğim gibi 6 gün önce doktor adet ol gel çocuk sahibi olman biraz zorlaşabilir konuşuruz dedi ve ben hamileyim. Canım kendine güven allaha inan inşallah sende hamilesinnnn
O zaman çok iyi değerlendir canım bu günleri. Bu arada pozitif çıkan testi tekrarlamışmıydınCanim pozitif çikan ovulasyon testi. Gecen ay gebelik testim pozitif cikmisti ama yanlismis.
Yok canim zaten son testim kalmisti daha da test almayi düşünmüyorum gerçi arada şeytan durtuyor amaO zaman çok iyi değerlendir canım bu günleri. Bu arada pozitif çıkan testi tekrarlamışmıydın
Bilmezmiyimmmmmm ah ben neler çektim bu ayyyyy ama sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberleriniYok canim zaten son testim kalmisti daha da test almayi düşünmüyorum gerçi arada şeytan durtuyor ama
allah razı olsun canım :) inşallah en kısa zamanda sizdende alırız hayırlı haberleri.. aklını karıştırmak gibi olmasın tabiki bi belirti değil grip olmak ama bende geçen haftasonu grip oldum ve hala var bebek bağışıklığı düşürüyormuş normaldede zatenRabbim inşallah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunuesmaasya darısı bizlere inşallah...
Bende regl bittikten sonraki 2.gün yani 28 Ocak dahil gün aşırı oldu ama bügünde grip oldum bu ayda olmayacak sanırım
Inşallah belirtisidir canım ama Şuan hiç bebek felan düşünecek halde Değilim çok nadir grip olurum birden bire nasıl oldum anlamadım vallaallah razı olsun canım :) inşallah en kısa zamanda sizdende alırız hayırlı haberleri.. aklını karıştırmak gibi olmasın tabiki bi belirti değil grip olmak ama bende geçen haftasonu grip oldum ve hala var bebek bağışıklığı düşürüyormuş normaldede zaten
çok geçmiş olsun canımInşallah belirtisidir canım ama Şuan hiç bebek felan düşünecek halde Değilim çok nadir grip olurum birden bire nasıl oldum anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?