Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Acaba bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruzzzz :)
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunanwww.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Anladim canim benim daha bugün 14.gün hayirlisi bakalim adetin düzensizdi inşallah bugün catlamistir yumurtam

Dun testim pozitif cikti canim bide baya kasik AĞRIsi ve akinti vardi bugün kalmadi o agri ve akinti
Ya ben gerçekten inanıyorum gebelik testi varsa eğer hamilelik 2 dakikada silikte olsa çıkarıyor yanlış mı acaba diye çok tereddüt ettim ama 3 4 defa hepsinde çıkınca tamam dedim. Gerçekten umudunuzu asla kaybetmeyin düşün bana dediğim gibi 6 gün önce doktor adet ol gel çocuk sahibi olman biraz zorlaşabilir konuşuruz dedi ve ben hamileyim. Canım kendine güven allaha inan inşallah sende hamilesinnnn

Canim pozitif çikan ovulasyon testi. Gecen ay gebelik testim pozitif cikmisti ama yanlismis.

Rabbim inşallah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu esmaasya darısı bizlere inşallah...
Bende regl bittikten sonraki 2.gün yani 28 Ocak dahil gün aşırı oldu ama bügünde grip oldum bu ayda olmayacak sanırım

allah razı olsun canım :) inşallah en kısa zamanda sizdende alırız hayırlı haberleri.. aklını karıştırmak gibi olmasın tabiki bi belirti değil grip olmak ama bende geçen haftasonu grip oldum ve hala var bebek bağışıklığı düşürüyormuş normaldede zaten

Inşallah belirtisidir canım ama Şuan hiç bebek felan düşünecek halde Değilim çok nadir grip olurum birden bire nasıl oldum anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…