Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Birde ilaç alıyorum inşallah birşey varsada birşey olmaz

Yürürken ayagim burkulsa acaba hamilelik belirtisi mi diyecek duruma geldim. Rabbim sen bizleri evlat hasretiyle sınama amin. Hepiniz için gecenin su vakti dua edeceğim canlar. İnşallah Rabbim bütün güzel isteklerinizi kabul etsin. Allah tar ve yardimcimiz olsun. Hepinize iyi geceler.

Âmin inşallah canım.Bende doktora gittim antibiyotik verdi,bu ay bebek düşünmeyin dedi

Kizlar Günaydın iki gündür basim inanilmaz agriyo kafami sokup atasim var :) ilac icemiyorum bi ihtimal bebek vardir diye bi tavsiyeniz var mi ilac disinda gecirebilecek bi sey ?

İyi akşamlar kızlar bugün bulantılarım başladı feci durumdayım su içsem çıkarıyorum. Ayrıca sinüslerim dolmuş doktor mecburi zararsız ilaçlar yazdı sabahtan beri gözümü açmaksızın uyudum

Saol canim benim dunde belimden bacagima vuran hi agri vardi ne oturabildim ne kalkabildim ama sukur bugun iyiyim doktora gittim smear testi yaptirdim doktorcugum nedense reglime 6 gun kalmasina ragmen kan testi de istedi gebelik icin yarin cikacakmis sonuc ama smear den sonra lekelenmem oldu o korkuttu sen nasilsin canim

Siz yine iyisiniz iki aydir ben bir yildir her ay by stresler giriyorum ama yapacak bitsey yok her seyin bir zama i var demekki

Hayirli haberlerle gel inşallah lüzum. Çok sağ ol ben de iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…