- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
İnşallah canim herkes hayirli haberlerle gelsin:) seninde Allah dualarini kabul etsin kuzumHayirli haberlerle gel inşallah lüzum. Çok sağ ol ben de iyiyim
Amin canim inşallah.İnşallah canim herkes hayirli haberlerle gelsin:) seninde Allah dualarini kabul etsin kuzum
Evet canim biraz düşük ama bata kadar yükselir inşallah.kızlar günaydın dün doktorum beta hcg istemişti reglime 6 ya da 7 gün vardı dün ovülasyonun üzerinden de 8 gün geçmişti 1.20 çıktı sonuç bildiğiniz var mı böyle olup yükselen daha çok erken diye ufacık bi ümit oldu bende
çok düşük aslında reglim daha yakın olsa kesin yok derdim de regle daha çok var bi de sabah ezanında çok dua ettim allah kabul etsin inşallah neyse a kan testi olmasaydı yok diyecektim zaten şimdi yine yok diye düşüneyim olursa sürpriz olsunEvet canim biraz düşük ama bata kadar yükselir inşallah.
Aynen canim sen öyle düşün inşallah sonucunda mutlu oluruzçok düşük aslında reglim daha yakın olsa kesin yok derdim de regle daha çok var bi de sabah ezanında çok dua ettim allah kabul etsin inşallah neyse a kan testi olmasaydı yok diyecektim zaten şimdi yine yok diye düşüneyim olursa sürpriz olsun
canım sonuclara göre hamilesin zaten hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah ama tekrar kan ver 2 günde 2 kat yükselmesi gerekiyo ya onu görmüş olursunkızlar benim idrar testim böyle ama hassaslığı 25. beta hgc me baktırdım bu testten önce ki gün17.7 öıktı ve beklenen adetten bir gün sonra yaptırdım kan testini... sizce değerim düşük dimi. bugün adet olmayalı 3 gün hala karnımda batmalar ve gögüs hassasiyetim devam.. bçyle olan oldu mu hiç
değer bana çok düşüj geldicanım sonuclara göre hamilesin zaten hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah ama tekrar kan ver 2 günde 2 kat yükselmesi gerekiyo ya onu görmüş olursun
değer bana çok düşüj geldi
beklenen adetten bir gün sonraCanim sen kan testini tam olarak ne zaman yaptirdinpapatyadiyari
Moralini bozma hemen canim tekrar kan ver bakalim. İdrarda baya net cikmis çünkü.beklenen adetten bir gün sonra
bu çarşamba yaptırdım testi şimdi haftaya salı yaptırıcam bakalım. bu taz değerlerde sadece bir kişinin gebeliğini devam ettiğini okudum. fazla ümidim de yokMoralini bozma hemen canim tekrar kan ver bakalim. İdrarda baya net cikmis çünkü.
İnşallah senin için hayirlisi olur tatlim.bu çarşamba yaptırdım testi şimdi haftaya salı yaptırıcam bakalım. bu taz değerlerde sadece bir kişinin gebeliğini devam ettiğini okudum. fazla ümidim de yok
rahat ol canım ya yine hayırlı sonuçlar alırsın inşallahHayırlı cumalar az önce kadın doğumcudan geldim ultrasondan baktı karnımdan keseyi göremedi alttan bakmadı. Kan testi verdim tekrar öğleden sonra çıkacak. Doktor daha yeni geç döllenmede olabilir dedi ilk sağlık ocağında yaptırdığım kan testine çok iyi değerlerin dedi pazartesi günü 194.2 çıkmıştı bakalım bugün kaç çıkacak doktor içini ferah tut dedi ama içim içimi yiyor
Ayy mesejını yeni gördüm keşke benşm için de dua ediverseydin kuzum yakızlar ben bugün şanlıurfadaki eyüp peygamberi ziyarete gideceğim sizler için de dua edeceğim inşallah isimlerinizi özelden mesaj olarak atarsanız isim olarak dua ederim.
Senin için de ettim canimAyy mesejını yeni gördüm keşke benşm için de dua ediverseydin kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?