- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Inşallah canım belki benim sabırsızlığımdan kaynaklanıyor.. Hamile kalmak ayrı sıkıntı bide o bebeği beklemek apayrırahat ol canım ya yine hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Iyi yapmışsın canım :)ben isim değişikliği yaptım arkadaşlar haberiniz olsun artık Buket buket değilimGullerdiyarindanbiri oldum :)
Oyy kuzum benim ne güzel bak. Boşuna üzüyorsun kendini bak. Maşallah maşallah.Kızlar kan testimin sonucu çıktı 1474 baya yükselmiş
Sizinde başınızı ağrıtıyorum ama evlat sahibi olmak gerçekten çok stresli birşey allahım inşallah bi an önce keseyi kalp atışlarını görmeyi nasip etsinnn. Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahOyy kuzum benim ne güzel bak. Boşuna üzüyorsun kendini bak. Maşallah maşallah.
Amin inşallah bak ne güzel Kesinlik belli olmuş canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsinSizinde başınızı ağrıtıyorum ama evlat sahibi olmak gerçekten çok stresli birşey allahım inşallah bi an önce keseyi kalp atışlarını görmeyi nasip etsinnn. Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
Inşallah canım benim allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahAmin inşallah bak ne güzel Kesinlik belli olmuş canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
Ne bas agritmasi kuzum ya. Biz mutlu oluyoruz senin güzel haberlerini duyunca. İnşallah biz de hamis olursak sana sorariz artik.Sizinde başınızı ağrıtıyorum ama evlat sahibi olmak gerçekten çok stresli birşey allahım inşallah bi an önce keseyi kalp atışlarını görmeyi nasip etsinnn. Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
Inşalllah kuzum bende hep yanınızda destekçiniz olacağım inşallah :)Ne bas agritmasi kuzum ya. Biz mutlu oluyoruz senin güzel haberlerini duyunca. İnşallah biz de hamis olursak sana sorariz artik.
Canım ben geçen haftalarda feci griptim ilaç bile kullandım üstüne kistimde var ama çok şükür bebişimin kesesini gördükkkkkkÂmin inşallah Canım benim.Rabbim öncelikle tez zamanda hayrlısıyla keseni görmeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlere de nasip etsin inşallah.Benimde bugün yumurtlama günüm,akıntım geliyor,en son 5 gün önce ilişki olmuştu,son 3 gündür de gribim.olurmu tutar mı acaba
Ayy çok sevindim canım :)Kızlar iyi akşamlar bugün farklı bi doktora gittim çom iyi şeker gibiydi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonrada kalp atışını duymaya gideceğizz inşallah
Teşekkür ederim canım benim allah sizede yaşatsın bu güzel duyguları:)Ayy çok sevindim canım :)
Maşallah maşallah canim çok sevindimKızlar iyi akşamlar bugün farklı bi doktora gittim çom iyi şeker gibiydi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonrada kalp atışını duymaya gideceğizz inşallah
Bebeğinizin kalp atışlarını duyduğunuza çok sevindim :) darısı bizlere inşallah.Canım ben geçen haftalarda feci griptim ilaç bile kullandım üstüne kistimde var ama çok şükür bebişimin kesesini gördükkkkkk
Çok teşekkür ederim kuzum benimMaşallah maşallah canim çok sevindim
Daha kalp atışını duymadık 10 gün sonra duyulur dedi dokrorumuz. Canım o zaman bu günleri iyi değerlendir ve ilişki bitiminde mümkünse baya uzan ve ayağının altına bi iki yastık koy gerçekten hamile kalamayıp bu şekilde başaran çok kişi varBebeğinizin kalp atışlarını duyduğunuza çok sevindim :) darısı bizlere inşallah.
Grip inşallah bana da aracı olur diyim artık :) Dediğim gibi ben 5 gün önce en son ilişki yaşadım şimdi yumurtlama günümdeyim ve daha önce hiç kasık ağrım olmazdı adet olacakmışım gibi kasık ağrım var ne olacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?