Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana

test yap için rahat etsin canım ben gecikme olmadan öğrenmiştim

Bekle canım bir iki gün daha derim gelmezse test yap olmadı kan testi de verebilirsin hadi hayırlı haberler olur inşallah

Stres yapma rahat olmaya calis canim benim de stresten 9gun geciktigi oldu.

test yap için rahat etsin canım ben gecikme olmadan öğrenmiştim
Bekle canım bir iki gün daha derim gelmezse test yap olmadı kan testi de verebilirsin hadi hayırlı haberler olur inşallah

8 AYLIK EVLİYİM KIZLAR. 8 AYDAN BERİ DENİYORUZ. OLMADI Bİ TÜRLÜ. HEP TEST YAPTIM HAYAL KIRIKLIĞI. BİRAZ BEKLİYİM EN İYİSİ. BU ZAMANA KADAR HİÇ Bİ ZAMAN STRESTEN GECİKMEDİ.HİÇ GECİKMEDİ HATTA.

Bazen rahim kendini hazırlıyormuş böyle geç gelerek öyle duymuştum olaki adet görürüsen yakın zamanda hamile kalabilirsin ki inşallah bu sefer hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…