- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Iyim canım ben şükür sen nasılsın annengil gittiler miCanlar nasilsiniz?
Sağ ol canim benim ben de iyiyim. Annemler cumartesi dönecekIyim canım ben şükür sen nasılsın annengil gittiler mi
Günaydın canım haklısın ama napcaksın sayılı gün hemen geliyor ayrılmak zor olsa daSağ ol canim benim ben de iyiyim. Annemler cumartesi dönecekalistim boyle iyiydim ama..
iyiyiz canım Allah' a şükür sen nasılsın:)Canlar nasilsiniz?
İyiyim canim sağ olasin okul ev kosturmaca işteiyiyiz canım Allah' a şükür sen nasılsın:)
Iyiyim çok şükür canım sen nasılsınCanlar nasilsiniz?
Ben de iyi olmaya calisiyorum lüzum. Asiri bel ve sirt AĞRIsI başladı yatiyorum surekliIyiyim çok şükür canım sen nasılsın
test yap için rahat etsin canım ben gecikme olmadan öğrenmiştimkızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana
Bekle canım bir iki gün daha derim gelmezse test yap olmadı kan testi de verebilirsin hadi hayırlı haberler olur inşallahkızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana
Stres yapma rahat olmaya calis canim benim de stresten 9gun geciktigi oldu.kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana
test yap için rahat etsin canım ben gecikme olmadan öğrenmiştim
Bekle canım bir iki gün daha derim gelmezse test yap olmadı kan testi de verebilirsin hadi hayırlı haberler olur inşallah
BENİM HİÇ STRESTEN GECİKMEDİ BU ZAMANA KADAR CANIM. HEP GÜNÜNDE GELİYORDUStres yapma rahat olmaya calis canim benim de stresten 9gun geciktigi oldu.
Bazen rahim kendini hazırlıyormuş böyle geç gelerek öyle duymuştum olaki adet görürüsen yakın zamanda hamile kalabilirsin ki inşallah bu sefer hamile kalırsın8 AYLIK EVLİYİM KIZLAR. 8 AYDAN BERİ DENİYORUZ. OLMADI Bİ TÜRLÜ. HEP TEST YAPTIM HAYAL KIRIKLIĞI. BİRAZ BEKLİYİM EN İYİSİ. BU ZAMANA KADAR HİÇ Bİ ZAMAN STRESTEN GECİKMEDİ.HİÇ GECİKMEDİ HATTA.
CANIM BENİM COK SAĞOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR :) ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAHBazen rahim kendini hazırlıyormuş böyle geç gelerek öyle duymuştum olaki adet görürüsen yakın zamanda hamile kalabilirsin ki inşallah bu sefer hamile kalırsın
ADET GÖRDÜKTEN SONRA DA HAMİLE Mİ OLUNUYORMUŞ ANLAMADIM CANIM YABazen rahim kendini hazırlıyormuş böyle geç gelerek öyle duymuştum olaki adet görürüsen yakın zamanda hamile kalabilirsin ki inşallah bu sefer hamile kalırsın
Amin canım inşallah mutlaka haber ver inşallah Güzel haberlerle gelirsin :)CANIM BENİM COK SAĞOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR :) ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH
Canim benim de 28 dedi mi hemen gelirdi ama sin iki uç aydir bozuldu düzen.BENİM HİÇ STRESTEN GECİKMEDİ BU ZAMANA KADAR CANIM. HEP GÜNÜNDE GELİYORDU
İnllah canım sağolAmin canım inşallah mutlaka haber ver inşallah Güzel haberlerle gelirsin :)
Bizzim hormonlarımızda bozuldu valla bebiş beklemektenCanim benim de 28 dedi mi hemen gelirdi ama sin iki uç aydir bozuldu düzen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?