- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Yok canım şöyle açıklıyım mesela senin adetin sürekli düzenli hep gününde oluyorsun ama bi bakıyosun adetin gecikiyor hiç bi sebep yokken sen de hamile falan olabileceğini düşünüyorsun ama hamile değilsin yani gecikmeli adet görüyorsun yani adet olman gereken günde değil de beş yada 7.ci günde adet oluyorsun işte böyle sürekli olmaya başlarsa rahim hamilelik için kendini hazırlıyor demekmiş öyle bişey duymuştum yani ilerleyen aylarda hamile kalman An meselesi olabiliyormuş nekadar doğru bilmiyorum canım :))ADET GÖRDÜKTEN SONRA DA HAMİLE Mİ OLUNUYORMUŞ ANLAMADIM CANIM YA
anladım canım :) inşallah ya :) sağol bilgilendirdiğin içinYok canım şöyle açıklıyım mesela senin adetin sürekli düzenli hep gününde oluyorsun ama bi bakıyosun adetin gecikiyor hiç bi sebep yokken sen de hamile falan olabileceğini düşünüyorsun ama hamile değilsin yani gecikmeli adet görüyorsun yani adet olman gereken günde değil de beş yada 7.ci günde adet oluyorsun işte böyle sürekli olmaya başlarsa rahim hamilelik için kendini hazırlıyor demekmiş öyle bişey duymuştum yani ilerleyen aylarda hamile kalman An meselesi olabiliyormuş nekadar doğru bilmiyorum canım :))
Ayy evet cancazim ya inşallah inşallah bir kişi çoksa umudumuz daha da artacakya artık şu toppicden bi hamile çıksın ya
Ayy evet cancazim ya inşallah inşallah bir kişi çoksa umudumuz daha da artacak
BEN HAMİLEYİM :)) BU GRUPTA :)
heyooooo haydi darisi basimiza yuvarlansin gelsin bebisler
Amin canim inşallah.İNŞALLAH CANIM RABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH
Rica ederim canım :)anladım canım :) inşallah ya :) sağol bilgilendirdiğin için
Ewet cery cim haklısın ama işte hala bekliyoruzya artık şu toppicden bi hamile çıksın ya
Tabiki deAllahtan ümit kesilmez
Bence kan testi yaptırmalısın canım en kesin o testler bazen yanıltıcı olabiliyorkızlarrr sabah test yaptım C çizgisi silikti. T çizgisinde belirti yoktu. acaba test bozuk mudurbenim c çizgisi kopkoyu çıkardı. NOT:3gün beçti reglim
çalışıyorum canım ya vaktim olmuyorBence kan testi yaptırmalısın canım en kesin o testler bazen yanıltıcı olabiliyor
Iş çıkışı git canım direk acil de alıyorlar kan testi böyle olmaktan daha iyidir boşuna ümitlenmek daha kötü inan insan kendini kaptırıyorçalışıyorum canım ya vaktim olmuyoranca kendimi yiyorum
EVET CANIM HAKLISIN :) BİZİM BURDA Bİ ABLA VAR ÇALIŞAN. 1,5 SENE COCUUM OLMADI DEDİ. EN SON ADETİM GECİKTİ DEDİ. AMAN YİNE YOKTUR DEDİM 15 GÜN SONRA TEST YAPTIM POZİTİF DEDİ. BANA DA EN AZ 1 HAFTA BEKLE BAKALIM DEDİ. BAKALIM BİKAÇ GÜN DAHA GELMEZSE O ZAMAN TEKRARLICAM. O ZAMAN GİDERİM DOKTORA. GEÇ DÖLLENME DE OLABİLİR ÇÜNKÜIş çıkışı git canım direk acil de alıyorlar kan testi böyle olmaktan daha iyidir boşuna ümitlenmek daha kötü inan insan kendini kaptırıyor
Tabi haklısın öyle de yapabilirsin hayırlısı olsun inşallah :)EVET CANIM HAKLISIN :) BİZİM BURDA Bİ ABLA VAR ÇALIŞAN. 1,5 SENE COCUUM OLMADI DEDİ. EN SON ADETİM GECİKTİ DEDİ. AMAN YİNE YOKTUR DEDİM 15 GÜN SONRA TEST YAPTIM POZİTİF DEDİ. BANA DA EN AZ 1 HAFTA BEKLE BAKALIM DEDİ. BAKALIM BİKAÇ GÜN DAHA GELMEZSE O ZAMAN TEKRARLICAM. O ZAMAN GİDERİM DOKTORA. GEÇ DÖLLENME DE OLABİLİR ÇÜNKÜ
inşallah canımTabi haklısın öyle de yapabilirsin hayırlısı olsun inşallah :)
inşallah bu bebiş belirtileridirrrrBen de iyi olmaya calisiyorum lüzum. Asiri bel ve sirt AĞRIsI başladı yatiyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?