Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

ADET GÖRDÜKTEN SONRA DA HAMİLE Mİ OLUNUYORMUŞ ANLAMADIM CANIM YA
Yok canım şöyle açıklıyım mesela senin adetin sürekli düzenli hep gününde oluyorsun ama bi bakıyosun adetin gecikiyor hiç bi sebep yokken sen de hamile falan olabileceğini düşünüyorsun ama hamile değilsin yani gecikmeli adet görüyorsun yani adet olman gereken günde değil de beş yada 7.ci günde adet oluyorsun işte böyle sürekli olmaya başlarsa rahim hamilelik için kendini hazırlıyor demekmiş öyle bişey duymuştum yani ilerleyen aylarda hamile kalman An meselesi olabiliyormuş nekadar doğru bilmiyorum canım :))

anladım canım :) inşallah ya :) sağol bilgilendirdiğin için

kızlarrr sabah test yaptım C çizgisi silikti. T çizgisinde belirti yoktu. acaba test bozuk mudur benim c çizgisi kopkoyu çıkardı. NOT:3gün beçti reglim

Iş çıkışı git canım direk acil de alıyorlar kan testi böyle olmaktan daha iyidir boşuna ümitlenmek daha kötü inan insan kendini kaptırıyor
EVET CANIM HAKLISIN :) BİZİM BURDA Bİ ABLA VAR ÇALIŞAN. 1,5 SENE COCUUM OLMADI DEDİ. EN SON ADETİM GECİKTİ DEDİ. AMAN YİNE YOKTUR DEDİM 15 GÜN SONRA TEST YAPTIM POZİTİF DEDİ. BANA DA EN AZ 1 HAFTA BEKLE BAKALIM DEDİ. BAKALIM BİKAÇ GÜN DAHA GELMEZSE O ZAMAN TEKRARLICAM. O ZAMAN GİDERİM DOKTORA. GEÇ DÖLLENME DE OLABİLİR ÇÜNKÜ

Tabi haklısın öyle de yapabilirsin hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…