- 6 Ekim 2015
- 88
- 56
- 88
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
İnşallah canim benim. Bugün de çok basim agriyor.inşallah bu bebiş belirtileridirrrr
Adet gününe az kaldı canım haberlerini bekliyorum :)İnşallah canim benim. Bugün de çok basim agriyor.
İnşallah canim çok basim agriyor Rabbim e şikayet olmasin.Adet gününe az kaldı canım haberlerini bekliyorum :)
İnşallah bos değildir o karincalanmalar canimsol kasığımda ağrılar var. karıncalanıyo sabahtan beri kızlar
Başını tülbentle falan bağla canım biraz geçirir belki geçmiş olsun yaİnşallah canim çok basim agriyor Rabbim e şikayet olmasin.
Öyle yaptum kuzuum inşallah geçer. Allah razi olsun.Başını tülbentle falan bağla canım biraz geçirir belki geçmiş olsun ya
Inşallah geçer canın bende vajina kaşıntısı ile uğraş veriyorum antibiyotik kullanmıştım bittikten sonra hep aynı şey başıma geliyor ya Allah'ım şifa versin hepimiz eÖyle yaptum kuzuum inşallah geçer. Allah razi olsun.
Aza geçmiş olsun canim. Alerji falan mi yaptıInşallah geçer canın bende vajina kaşıntısı ile uğraş veriyorum antibiyotik kullanmıştım bittikten sonra hep aynı şey başıma geliyor ya Allah'ım şifa versin hepimiz e
Teşekkür ederim tatlım Aynen canım her antibiyotik kullanmamdan sonra oluyor sinir Bozucu gerçekten yaAza geçmiş olsun canim. Alerji falan mi yaptı
Yaptın mı canım meraktayız :)Esim bana bugün sağlık ocagindan gebelik testi almis. İğne vurunmata gitmişti. Gitmisken onu da isteyim dedim diyor.seviyorum ben kocami yaaa.
Daha günüm var tatlim bugün 26.gün 35gunde falan adet oluyorum bi on gün daha beklicem bakalımYaptın mı canım meraktayız :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunBugün hepiniz icin İbrahim peygamberin makaminda dua ettim canlar. İnşallah hamis mujdelerimiz geliren kisa zamanda. Rabbim kabul etsin dualarimizi.
Tabiki canim ne demek hoş geldin aramizaKızlar kızlar bende varım beni de aranıza alır misiniz :)
Allah razıolsun canımBugün hepiniz icin İbrahim peygamberin makaminda dua ettim canlar. İnşallah hamis mujdelerimiz geliren kisa zamanda. Rabbim kabul etsin dualarimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?