- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
- 103
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Canım Herşeyin hayrlısı.Nasipse olur.sana önerin ilişki öncesi ve sırasında ne eşin ne de sen bebek fikrini aklınızdan atarak birlikte olun.Zorlayınca Rabbim vermiyor.Haşa işime karışma der gibi oluyor işler.Iyi akşamlar kızlar benşm 3 gün gecikti adetim den sonra şidetti bi şekilde adetim geldi malesef bu ayda olmadı ama umutlanmistim ilk defa gecikmişti çünkü Normalde hiç şaşmaz gününde gelirdi nasip değilmiş demek ki yarın 3.günüm hormon testi vericem bakalım hayırlısı herşeyin :)
Haklısın canım ama işte hep aklımda oluyor ya inşallah tez zamanda bende yaşarım dua edin bana daCanım Herşeyin hayrlısı.Nasipse olur.sana önerin ilişki öncesi ve sırasında ne eşin ne de sen bebek fikrini aklınızdan atarak birlikte olun.Zorlayınca Rabbim vermiyor.Haşa işime karışma der gibi oluyor işler.
Inşallah canım ya :)Canım inşallah sendende kısa zamanda güzel haberler alırız :)
Canım sana yapman gerekenleri uzun bir mesaj halinde yazdım.umarım faydalı olurumKizlar adet oldum ama bende hamile kalmak istiyorum nasil ne yapabilirim lutfen yardim edin .s.s.s s.
Bana da yazar Mısın ya bende aynıyim hamile kalamıyorum varsa bi yöntem bana da yazın ya bunaldım artıkCanım sana yapman gerekenleri uzun bir mesaj halinde yazdım.umarım faydalı olurum
özel msj attım canımBana da yazar Mısın ya bende aynıyim hamile kalamıyorum varsa bi yöntem bana da yazın ya bunaldım artık
Sağolasın güzelimözel msj attım canım
Bana mesaj atın kizlatözel msj attım canım
Özel msj olarak gönderdim canım aslında kişisel birşeydi ama içinde sana da yardımcı olabilecek bilgiler olabilirBana mesaj atın kizlat
Tskler canimÖzel msj olarak gönderdim canım aslında kişisel birşeydi ama içinde sana da yardımcı olabilecek bilgiler olabilir
Canim bende hamile kalamiyorum lutfen banada yardim edemisin lutfenÖzel msj olarak gönderdim canım aslında kişisel birşeydi ama içinde sana da yardımcı olabilecek bilgiler olabilir
Maşallah Can'ım erken öğrenmişsiniz.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlı kızınızıKızlar iyi geceler bugün cinsiyetimizi öğrendik bi kızımız olacakk :)
Hayirli olsun canim benim saglikla doğsun buyusun inşallah.Kızlar iyi geceler bugün cinsiyetimizi öğrendik bi kızımız olacakk :)
Aminnn kuzum inşallah darısıda senin öğrenmene nasıl gidiyor bulantılar başladı mıMaşallah Can'ım erken öğrenmişsiniz.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlı kızınızı
Aminnn canım benim :) darısıda senin öğrenmene olsun rabbim korusun yavrularımızı ben hissediyorum küçük küçük tekmelemeler :) darısı hissetmenize olsun :)Hayirli olsun canim benim saglikla doğsun buyusun inşallah.
Âmin Can'ın inşallah.Yok Canım henüz başlamadı.Bugün 5+1 olduk ne Zaman başlar acaba Birde bugün ve dün kahverengi damla geldi kötü birşey değildir umarımAminnn kuzum inşallah darısıda senin öğrenmene nasıl gidiyor bulantılar başladı mı
Canım 2 gündür netimde sorun vardı yeni gördüm kusura bakma. Evet kuzum o kahverengi lekelenme bende de oldu hala devam ediyor mu bende 2 yada 3 gün sürmüştü ben üstüne görme diye şüphelenmiştim çünkü 2 ayımın adet dönemine denk gelmişti. İnşallah bulantısız bi hamilelik geçirirsin benim biraz azaldı ama hala varÂmin Can'ın inşallah.Yok Canım henüz başlamadı.Bugün 5+1 olduk ne Zaman başlar acaba Birde bugün ve dün kahverengi damla geldi kötü birşey değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?