Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Hoşgeldin o Zaman 2 gün sürdü kahve akıntı sonra geçti şimdi akşama doğru bulantım oluyor geç saatte birşey yiyemiyorum.akşamları da kahvaltı türü ile geçiştirmek zorunda kalıyorum.süt aşığı biri olmama rağmen süt bile kokuyor.canın çekmesin yaprak sarması yapmıştık onu bile yiyemiyorum.akşamları yatarken zorlanıyorum.umarım ağırlaşmaz da böyle gelip geçer.umarım senin ki de hafifçe geçer artık.yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım öğleden sonra

Hadi hayırlısı ilk kalp atışında hıçkırıklarla ağlamıştım :) mucize yaa.. Canım inşallah rahat geçirirsin herşey kokar ama kısa sürer inşallah

Canım senin nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı yoktur umarım 1 yada 2 hafta sonra 2 li test yapar doktorun 11 haftalık olmuşsun maşallah :)
10+2canim ben yaptirmayacagim o testleri. Simdilik iyiyim hamd olsun. Mide bulNtilari oluyor. Bazen de Cok durgun oluyor korkuyorum. Sen na silisin

10+2canim ben yaptirmayacagim o testleri. Simdilik iyiyim hamd olsun. Mide bulNtilari oluyor. Bazen de Cok durgun oluyor korkuyorum. Sen na silisin
Yok hiç korkma ne güzel rahat olursun. Ben şuan hala çekiyorum bulantıyı azaldı ama hala oluyor 2 li test tehlikeli değil ben yaptırdım ultrasonda ense kalınlığına falan baktı doktorum 3 lü teste gerek yok dedi

Tehlikeli olduğundan değil canim gerek duymadim. Rabbimden gelen her şeye raziyim. :) bu arada patikler pek tatli

Amin inşaAllah. Bende araniza yeni katıldım ilk dikkatimi çeken konulardan birisi buydu açan arkadaşın ellerine sağlık... Aynen kafama takmayayım morel depolayayım diyorum adetime 4 gunum var ve bu sefer kasığım seğirmeye başladı unutmak ne mümkünnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…