- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Canım senin nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı yoktur umarım 1 yada 2 hafta sonra 2 li test yapar doktorun 11 haftalık olmuşsun maşallah :)Hayirli olsun canim benim saglikla doğsun buyusun inşallah.
Hoşgeldin o ZamanCanım 2 gündür netimde sorun vardı yeni gördüm kusura bakma. Evet kuzum o kahverengi lekelenme bende de oldu hala devam ediyor mu bende 2 yada 3 gün sürmüştü ben üstüne görme diye şüphelenmiştim çünkü 2 ayımın adet dönemine denk gelmişti. İnşallah bulantısız bi hamilelik geçirirsin benim biraz azaldı ama hala vartahminen bulantın 7 haftada tavan yapar ki inşallah olmaz
Hadi hayırlısı ilk kalp atışında hıçkırıklarla ağlamıştım :) mucize yaa.. Canım inşallah rahat geçirirsin herşey kokar ama kısa sürer inşallahHoşgeldin o Zaman2 gün sürdü kahve akıntı sonra geçti şimdi akşama doğru bulantım oluyor geç saatte birşey yiyemiyorum.akşamları da kahvaltı türü ile geçiştirmek zorunda kalıyorum.süt aşığı biri olmama rağmen süt bile kokuyor.canın çekmesin yaprak sarması yapmıştık onu bile yiyemiyorum.akşamları yatarken zorlanıyorum.umarım ağırlaşmaz da böyle gelip geçer.umarım senin ki de hafifçe geçer artık.yarın kalp atışı için gideceğiz bakalım öğleden sonra
10+2canim ben yaptirmayacagim o testleri. Simdilik iyiyim hamd olsun. Mide bulNtilari oluyor. Bazen de Cok durgun oluyor korkuyorum. Sen na silisinCanım senin nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı yoktur umarım 1 yada 2 hafta sonra 2 li test yapar doktorun 11 haftalık olmuşsun maşallah :)
Yok hiç korkma ne güzel rahat olursun. Ben şuan hala çekiyorum bulantıyı azaldı ama hala oluyor10+2canim ben yaptirmayacagim o testleri. Simdilik iyiyim hamd olsun. Mide bulNtilari oluyor. Bazen de Cok durgun oluyor korkuyorum. Sen na silisin
Tehlikeli olduğundan değil canim gerek duymadim. Rabbimden gelen her şeye raziyim. :) bu arada patikler pek tatliYok hiç korkma ne güzel rahat olursun. Ben şuan hala çekiyorum bulantıyı azaldı ama hala oluyor2 li test tehlikeli değil ben yaptırdım ultrasonda ense kalınlığına falan baktı doktorum 3 lü teste gerek yok dedi
Haklısın canım benim allah göstermesin ama sıkıntı çıksada o candan nasıl vezgeçilir ki.. Evett kızımın patikleri :)))Tehlikeli olduğundan değil canim gerek duymadim. Rabbimden gelen her şeye raziyim. :) bu arada patikler pek tatli
Amin cümlemize inşallah :)Herkes bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alır inşallah :) bizde kesemizi pazartesi görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım sanki Zaman geçmiyor...hamilelik takvimimi de kesemizi gördükten sonra yapacağım...
Oo ne güzel Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımKızlar iyi geceler bugün cinsiyetimizi öğrendik bi kızımız olacakk :)
Can'ım bana da atar mısın zahmet olmazsa şimdiden teşekkürlerÖzel msj olarak gönderdim canım aslında kişisel birşeydi ama içinde sana da yardımcı olabilecek bilgiler olabilir
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bulantılar azaldı mıKizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?