Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Merhabalar ben de yeni üye oldum. Herkese hayırlı cumalar. Bugün bolca dua edelim tüm çocuk isteyenler için. Bende geçen hafta 16 haftalık ikizlerimi kaybettim. İlk gebeliğimdi. Şuanda çok istiyorum bebek. Ama 3 ay beklemem gerekmiş. Allah hepimizin gönlüne göre versin

amin canım amin hep birlikte sağlıklı bebişlere kavuşuruz inşallah hep dualarımdasınız :)

ben kullanmadım canım hayırdır kaç gün gecikti adetin
Sorma vallahi. Ben ayın 7 sınde yuksek ates ve tıtremeyle hastaneye gıttım. Bana AUGMENTIN verdı. Onu içtım ve birhayli fazla PAROL içtim. Ikı defada serum tskıldı. Ayın 14 unde adet olacaktım. Çunku benım adetlerım hiç şsşmazdı. Ama ayın 12 sınde kanama oldu sma azar azar gelıp ıkı gun surdu ve kesıldı. Normalde benım adetlerım çok gelir. Hasta bezı kullanırım ben. Ama bu ay ıkı gun gelıp kesıldı. Doktora gıttım gebelık çıkmadı. Oyuzden adet sökturucu verdı. Onu içiyorum

antibiyotikten olmuş olabilir canım ben de bir ay önce kist için sadece bir aylık doğum kontrol hapı kullandım daha önce hiç kullanmamıştım ondan mı oldu neyse 9 gün gecikti benimki de ama çarşamba adet oldum ve idrar testleri ile ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyordu oyüzden testleri bıraktım akışına bıraktım

Ben seni kırmamak için gırdım gruba canım. Hem çocugu var nıye burda demesınler sakın.
niye öyle diyelim canım biz sadece moral bulmak için burdayız çünkü gerçekten hayatımızı testler arasına sıkıştırdık eşimi bile ihmal eder oldum nerdeyse ama artık toparladım kendimi Rabbime bıraktım gerisini

Kızlar ya bir şey soracagim benim saclarimi n rengi sarı geçen yıl patlıcan moruna boyattim eşim çok beğenmişti sonra siyah yaptım şimdi tekrar kızıla boyatsam nasıl olur sizce beyaz tenliyim eşim beğenir mi acaba sürpriz yapsam :)

Sende mi sarısın bebeğim gider bence açık tenliysen şekerim değişim güzeldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…