- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Biz akraba falan mıyız canım ya :) :) :)Bende ela gözlüyüm yawrum haha bukadar olur yahu git canım en güzeli :)
Haha ayy bende şüphelenmedim değil hani olabilir şekerimBiz akraba falan mıyız canım ya :) :) :)
Haha ayy bende şüphelenmedim değil hani olabilir şekerim
İçime birden aynı anda hamile kalacağız gibi doğdu kuzum ya :)
Ayy inşallah canım ya ne güzel olurdu inan İçime birden aynı anda hamile kalacağız gibi doğdu kuzum ya :)
Çifte sevinç yaşarız ne güzel olurAyy inşallah canım ya ne güzel olurdu inan 
Valla çok güzel olur canım benim hadi inşallah :)Çifte sevinç yaşarız ne güzel olur
Canım boşa ümitlenme derim benşm de adetten 5 gün öncesine kadar çift ve koyu çizgi çıktı ümitlendim hamile olabilir miyim diye sonuç hüsran adet günün geçsin gebelik testi yap derim arkadaşım yani şimdiden ümit bağlama ben gibi çok üzülürsünArkadaşlar tam yakından çekemedim şu testlere bakabilir misiniz. Adetime 7 gün kaldı son dört testimde bu şekilde 2. Çizgi çıkıyor ama renksiz. Belirsiz. İlk yaklaşık 1 2 saat sonra bu şekilde oluyor. Daha öncede geçen haftalarda yaptım böyle olmamıştı
esmacım güvenme derim o testlere inşallah hamilesindir. ama şimdiden kendini kaptırıp bizim gibi hüsrana uğrama bak benim testim de böyle çıkmıştı ama sonuç negatif hayatını o testler yönlendirmesin güzel arkadaşımArkadaşlar tam yakından çekemedim şu testlere bakabilir misiniz. Adetime 7 gün kaldı son dört testimde bu şekilde 2. Çizgi çıkıyor ama renksiz. Belirsiz. İlk yaklaşık 1 2 saat sonra bu şekilde oluyor. Daha öncede geçen haftalarda yaptım böyle olmamıştı
Aynen çok acele ediyorum çok istediğim içinCanım boşa ümitlenme derim benşm de adetten 5 gün öncesine kadar çift ve koyu çizgi çıktı ümitlendim hamile olabilir miyim diye sonuç hüsran adet günün geçsin gebelik testi yap derim arkadaşım yani şimdiden ümit bağlama ben gibi çok üzülürsün
Şaka gibi ya seninki resmen belli yani herkes buna pozitif deresmacım güvenme derim o testlere inşallah hamilesindir. ama şimdiden kendini kaptırıp bizim gibi hüsrana uğrama bak benim testim de böyle çıkmıştı ama sonuç negatif hayatını o testler yönlendirmesin güzel arkadaşım
Aynen canım benşm adet olacağım gün bile çift çizgi çıktı ama ertesi günü adet oldum bu testlere güvenme tatlımAynen çok acele ediyorum çok istediğim için
evet canım herkes öyle söyledi zaten ama olmayınca olmuyor işte bilmiyorum kaçıncı denemen ama bence testlerle pek uğraşma insanın moralini tüketiyor bizim bu grupta amacımız tam tersine moral depolamak bardağa dolu tarafından bakmak ve dua etmek inşallah Rabbim de senin gönlüne göre verir en kısa zamanda bebişine kavuşursunŞaka gibi ya seninki resmen belli yani herkes buna pozitif der
Yuru be kuzum kim tutar seni :) hu hu huAynen kızlar testlere bağlı kalamıyoruz akışına bırakıyoruz artık pozitif düşünüp bol bol dua edicez moral bozmak yok demekki daha vakti zamanı değil
Aminnn inşallah canım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin rabbim. Takipteyim sizi teşekkür ederimevet canım herkes öyle söyledi zaten ama olmayınca olmuyor işte bilmiyorum kaçıncı denemen ama bence testlerle pek uğraşma insanın moralini tüketiyor bizim bu grupta amacımız tam tersine moral depolamak bardağa dolu tarafından bakmak ve dua etmek inşallah Rabbim de senin gönlüne göre verir en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Sen yeter ki inan canım her şey çok güzel olacak ben inanıyorum gerçekten bu topikte herkes yavaş yavaş güzel haberlerini paylasacakAminnn inşallah canım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin rabbim. Takipteyim sizi teşekkür ederim
Aynen canım benşm adet olacağım gün bile çift çizgi çıktı ama ertesi günü adet oldum bu testlere güvenme tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?