Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Arkadaşlar tam yakından çekemedim şu testlere bakabilir misiniz. Adetime 7 gün kaldı son dört testimde bu şekilde 2. Çizgi çıkıyor ama renksiz. Belirsiz. İlk yaklaşık 1 2 saat sonra bu şekilde oluyor. Daha öncede geçen haftalarda yaptım böyle olmamıştı

Eklentiler

• DSC_4083.webp
    5 KB · Görüntüleme: 104
  • DSC_4082.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 105
Canım boşa ümitlenme derim benşm de adetten 5 gün öncesine kadar çift ve koyu çizgi çıktı ümitlendim hamile olabilir miyim diye sonuç hüsran adet günün geçsin gebelik testi yap derim arkadaşım yani şimdiden ümit bağlama ben gibi çok üzülürsün

esmacım güvenme derim o testlere inşallah hamilesindir. ama şimdiden kendini kaptırıp bizim gibi hüsrana uğrama bak benim testim de böyle çıkmıştı ama sonuç negatif hayatını o testler yönlendirmesin güzel arkadaşım

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 117
Aynen çok acele ediyorum çok istediğim için

Şaka gibi ya seninki resmen belli yani herkes buna pozitif der
evet canım herkes öyle söyledi zaten ama olmayınca olmuyor işte bilmiyorum kaçıncı denemen ama bence testlerle pek uğraşma insanın moralini tüketiyor bizim bu grupta amacımız tam tersine moral depolamak bardağa dolu tarafından bakmak ve dua etmek inşallah Rabbim de senin gönlüne göre verir en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Aminnn inşallah canım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin rabbim. Takipteyim sizi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…