- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Dediklerinizde bir nevi haklisiniz ama yorumunuz alaya alir gibi olmus karsidaki kisiyi.
kız bende yöneticiyim hemde en üst düzey (evimde)
Bayanlar size ne oluyor??? benim doğumuma kadar alay konusu yapmışsınız nedir bu sinir stres??? Yönetici olamam mı tamam her mesajımda getirmişim dile size saçma gelmiş olabilir??? nedir alıp veremediğiniz? Birbirinizle kavga eder olmuşsunuz ya bu nedir böyle mesajlarınızı hayretle okuyorum gerçekten
çünkü her konuda bir mesajınız var özellikle arayıp bulmadım sizin gibi birkaç kişi daha var gözüme batan kesin yazmıştır dedim ve yazmışsınızda. eve birdaha konu açarsam tekrar dile geitricem ilk yazdıklarımıEvet çünkü ilk konunuzdu ve beni burada bilen bilir ben ilk konusundan herkeste fesatlık arayan yalan arayan biri değilimdir, herkese yardımcı olmaya çalışırım. Mesajımı özellikle arayıp bulmanız da takdire şayan. :) Aslan kesilmiyorum, üst üste benzer içerikli konuların açılması bana abarttığınızı düşündürdü. Konunun elle tutulur bir tarafı yok, sanki herkes hamileliğinizi bekliyormuş gibisiniz. Üst düzey yöneticiyseniz de hareketleriniz hiç iş ahlakına uygun, profesyonel hareketler değil. Bunu bir suçlama değil, eleştiri olarak kabul ediniz. Saygılar.
Resmen kk ya irrite oldum kadın başından geçeni anlatmış resmen pusula hamile kadına saldırmak için bekliyorlarmis hayret yahu!!!! burası ego tatmin yeri oldu ben mi bilmiyorum .Çok az arkadaş durum değerlendirmesi yapıyor gerisi kadının dediklerini takmış o kadar kiskandiysaniz siz de olun üst düzey yönetici :) ayrıca starı işten atmak kolay ki çalışan değil
bkz s -ta -jer .Email adresi bulmakta kolay kurumsal yerlerde çalışan kişiler ve bilgileri yer alir iletisim için .kadın ben konuştuktan sonra mail atmış demiş sizce bu kadın o...u değil mi ????? Evli olanlar kocalarina asinilmasindan hoşlanıyor sanırım kadının tepkileriyle dalga geçiyor .
Mini etek platin saç kirmizi ruj (dikkat cekmek icin yapilmis)kadının her erkeği elde edeceği güveni vermiş stajyer staj gördüğü yerde öyle çokta dikkat çekemez bizim staj anlayisimiz bu ne yapmaya geliyorsun derler adama is öğrenmeye Mi piyasa yapmaya mi?
Pesss vallaha pes ne günlere kaldık konu sahibi eşinize da helal olsun kaliteyi bozmamis sizde sikmayin canınızı hadsiz yorumları kibleyin yeter buraya konu açarken de 5 kere düşünün zira hiç beklemediğim kişiler hiç olmayacak reaksiyonlar gösteriyorlar dersiniz kusursuz melekler
Oncelikle bebişlerini Allah bağışlasn canm sağlıkla kucağıma al inşallah ♡
Konuna gelince bana göre tamemen normal bir dille, seviyesiz herhangi bir davranış karşısında tahammül sınırında olan biri olarak yazmışsın konuyu.
Burdaki aldığın tepkinin sebebi de platin saç, kırmızı ruj, mini etek kullanan hanımlar üstüne alınmış Allah başka dert vermesin.
Takılma bence herkesi aynı kefeye koymadığını saygı duyduğunu ve hatta hamilelik psikolojisiyle bu tür davranışları yeterince normal karşılayamadığını tekrar tekrar söylesen de üzerinden prim yapılıcaktır ilk ve son değilsin..
Resmen kk ya irrite oldum kadın başından geçeni anlatmış resmen pusula hamile kadına saldırmak için bekliyorlarmis hayret yahu!!!! burası ego tatmin yeri oldu ben mi bilmiyorum .Çok az arkadaş durum değerlendirmesi yapıyor gerisi kadının dediklerini takmış o kadar kiskandiysaniz siz de olun üst düzey yönetici :) ayrıca starı işten atmak kolay ki çalışan değil
bkz s -ta -jer .Email adresi bulmakta kolay kurumsal yerlerde çalışan kişiler ve bilgileri yer alir iletisim için .kadın ben konuştuktan sonra mail atmış demiş sizce bu kadın o...u değil mi ????? Evli olanlar kocalarina asinilmasindan hoşlanıyor sanırım kadının tepkileriyle dalga geçiyor .
Mini etek platin saç kirmizi ruj (dikkat cekmek icin yapilmis)kadının her erkeği elde edeceği güveni vermiş stajyer staj gördüğü yerde öyle çokta dikkat çekemez bizim staj anlayisimiz bu ne yapmaya geliyorsun derler adama is öğrenmeye Mi piyasa yapmaya mi?
Pesss vallaha pes ne günlere kaldık konu sahibi eşinize da helal olsun kaliteyi bozmamis sizde sikmayin canınızı hadsiz yorumları kibleyin yeter buraya konu açarken de 5 kere düşünün zira hiç beklemediğim kişiler hiç olmayacak reaksiyonlar gösteriyorlar dersiniz kusursuz melekler
Yanılıyorsunuz. Ben de eleştirdim konu sahibini çünkü anlatım tarzı ötekileştirici geldi. Direkt hedef gösterici şekildeydi. Benim saçımda boya yok, boyatmayı da hiç düşünmedim. İlla ki bir kadının aşağılanmasına ses çıkartmak için onunla aynı özelliklere sahip olmaya gerek yok. Tıpkı hayvan haklarını savunmak için hayvan olmamız gerekmediği gibi.
yönetici olmuşsunuz hanımefendi ama o bayan değil kadındırBayanlar size ne oluyor??? benim doğumuma kadar alay konusu yapmışsınız nedir bu sinir stres??? Yönetici olamam mı tamam her mesajımda getirmişim dile size saçma gelmiş olabilir??? nedir alıp veremediğiniz? Birbirinizle kavga eder olmuşsunuz ya bu nedir böyle mesajlarınızı hayretle okuyorum gerçekten
26 yaşında üst düzey yönetici ben hiç görmedim.Hadi diyelim konu sahibi üst düzey yönetici oldu gencecik yaşında,yöneticinin haberi olmadan stajer alındığı nerde görülmüş?Resmen kk ya irrite oldum kadın başından geçeni anlatmış resmen pusula hamile kadına saldırmak için bekliyorlarmis hayret yahu!!!! burası ego tatmin yeri oldu ben mi bilmiyorum .Çok az arkadaş durum değerlendirmesi yapıyor gerisi kadının dediklerini takmış o kadar kiskandiysaniz siz de olun üst düzey yönetici :) ayrıca starı işten atmak kolay ki çalışan değil
AYNEN26 yaşında üst düzey yönetici ben hiç görmedim.Hadi diyelim konu sahibi üst düzey yönetici oldu gencecik yaşında,yöneticinin haberi olmadan stajer alındığı nerde görülmüş?
Ego tatmininin de alasını konu sahibi yapıyor zaten
Ağzı bozuk olanı anca algılayabiliyorum napimBen adamlar haklimi dedim maşallah otu b.. anlamada çok başarılısın
Ne mini etekliym ne kırmızı rujluyum ne de platin sacli biriyim bildiğin dümdüz kapalı biriyim. Nasıl konuda "kapalı kadın" sözü geçtiğinde tepki veriliyorsa aynı şekilde açık saçık pemde dudak mini şort vs vs sözü geçtiğinde de aynı tepkilerin verilmesi çok normal. Detay vereceğine çok bakımlı bir kız / kadın/ bayan vs diyebilirdiBurdaki aldığın tepkinin sebebi de platin saç, kırmızı ruj, mini etek kullanan hanımlar üstüne alınmış
sırf böyle giyindi diye piyasa yapmaya mı gidiyor oluyorResmen kk ya irrite oldum kadın başından geçeni anlatmış resmen pusula hamile kadına saldırmak için bekliyorlarmis hayret yahu!!!! burası ego tatmin yeri oldu ben mi bilmiyorum .Çok az arkadaş durum değerlendirmesi yapıyor gerisi kadının dediklerini takmış o kadar kiskandiysaniz siz de olun üst düzey yönetici :) ayrıca starı işten atmak kolay ki çalışan değil
Ömrümüz de hiç yönetici görmedik mi sandı naptıysa artıkAYNEN+1 milyon
Bu konuda öyle kişilerden bahsedilmiş dimi ve siz açık açık onları savunmuşsunuz onlara o....pu denilmez demişsiniz sizene başkasının kime ne şekilde hitap etmesinden..öyle kişileri kolladığımı nerden çkardınız.?
çok yönlü düşünmeyi öğrenin artık.
Ömrümüz de hiç yönetici görmedik mi sandı naptıysa artıkSenaryo da basit hatalar yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?