Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

Resmen kk ya irrite oldum kadın başından geçeni anlatmış resmen pusula hamile kadına saldırmak için bekliyorlarmis hayret yahu!!!! burası ego tatmin yeri oldu ben mi bilmiyorum .Çok az arkadaş durum değerlendirmesi yapıyor gerisi kadının dediklerini takmış o kadar kiskandiysaniz siz de olun üst düzey yönetici :) ayrıca starı işten atmak kolay ki çalışan değil
bkz s -ta -jer .Email adresi bulmakta kolay kurumsal yerlerde çalışan kişiler ve bilgileri yer alir iletisim için .kadın ben konuştuktan sonra mail atmış demiş sizce bu kadın o...u değil mi ????? Evli olanlar kocalarina asinilmasindan hoşlanıyor sanırım kadının tepkileriyle dalga geçiyor .
Mini etek platin saç kirmizi ruj (dikkat cekmek icin yapilmis)kadının her erkeği elde edeceği güveni vermiş stajyer staj gördüğü yerde öyle çokta dikkat çekemez bizim staj anlayisimiz bu ne yapmaya geliyorsun derler adama is öğrenmeye Mi piyasa yapmaya mi?
Pesss vallaha pes ne günlere kaldık konu sahibi eşinize da helal olsun kaliteyi bozmamis sizde sikmayin canınızı hadsiz yorumları kibleyin yeter buraya konu açarken de 5 kere düşünün zira hiç beklemediğim kişiler hiç olmayacak reaksiyonlar gösteriyorlar dersiniz kusursuz melekler

Oncelikle bebişlerini Allah bağışlasn canm sağlıkla kucağıma al inşallah ♡
Konuna gelince bana göre tamemen normal bir dille, seviyesiz herhangi bir davranış karşısında tahammül sınırında olan biri olarak yazmışsın konuyu.
Burdaki aldığın tepkinin sebebi de platin saç, kırmızı ruj, mini etek kullanan hanımlar üstüne alınmış Allah başka dert vermesin.
Takılma bence herkesi aynı kefeye koymadığını saygı duyduğunu ve hatta hamilelik psikolojisiyle bu tür davranışları yeterince normal karşılayamadığını tekrar tekrar söylesen de üzerinden prim yapılıcaktır ilk ve son değilsin..

çünkü her konuda bir mesajınız var özellikle arayıp bulmadım sizin gibi birkaç kişi daha var gözüme batan kesin yazmıştır dedim ve yazmışsınızda. eve birdaha konu açarsam tekrar dile geitricem ilk yazdıklarımı

evet bende boyle dusunuyorum bu arada dıkkat ettım bırcok konu lutfen kotu yorum yapmayın fake demeyın elestırmeyın vs seklınce cumlelerle baslıyor.. Elestırme bır yere kadar olabılır tabıkı ama abartılıyor konuyu acan gercekten kotu duruma dusuyor..

Yanılıyorsunuz. Ben de eleştirdim konu sahibini çünkü anlatım tarzı ötekileştirici geldi. Direkt hedef gösterici şekildeydi. Benim saçımda boya yok, boyatmayı da hiç düşünmedim. İlla ki bir kadının aşağılanmasına ses çıkartmak için onunla aynı özelliklere sahip olmaya gerek yok. Tıpkı hayvan haklarını savunmak için hayvan olmamız gerekmediği gibi.

+1

Hayvan hakları?
Konu sahibi kadını aşağılamamış ki saygısızlık seviyesizlik var ortada.
Savunsamıydı yada anlayamyorum.. konuyu "saygı duyuyorum tepki gostermiyorum vs vs" şeklinde editlemesi falanmı lazımdı illaki.

yönetici olmuşsunuz hanımefendi ama o bayan değil kadındır
ısrarla yöneticiyim de yöneticiyim anladık tamam gerçekten öyle olabilirsiniz ama bilinki üslubunuz hiç bi yöneticiye yakışmıyor

Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama!

Yukarıda anlattığınız tamam çıkabilirsin kelimesini ''eşiniz'' neden kullanıyor onu anlamadım ?
Orada mı çalışıyor.Birde platin saçtan nefret ederse eşiniz kendine siz yaptırmazsınız olur biter kişi olarak karakterine saçının rengini bağlamamak lazım dediğimi yanlış anlamayın amaç yargılamak yada 3 tane güzel bebekle üzmek değil kıyamam
Birde eşinizin mail adresini hemen nasıl buldu,
Minik melekleriniz ile kolaylıklar dilerim....

26 yaşında üst düzey yönetici ben hiç görmedim.Hadi diyelim konu sahibi üst düzey yönetici oldu gencecik yaşında,yöneticinin haberi olmadan stajer alındığı nerde görülmüş?

Ego tatmininin de alasını konu sahibi yapıyor zaten

Burdaki aldığın tepkinin sebebi de platin saç, kırmızı ruj, mini etek kullanan hanımlar üstüne alınmış
Ne mini etekliym ne kırmızı rujluyum ne de platin sacli biriyim bildiğin dümdüz kapalı biriyim. Nasıl konuda "kapalı kadın" sözü geçtiğinde tepki veriliyorsa aynı şekilde açık saçık pemde dudak mini şort vs vs sözü geçtiğinde de aynı tepkilerin verilmesi çok normal. Detay vereceğine çok bakımlı bir kız / kadın/ bayan vs diyebilirdi

sırf böyle giyindi diye piyasa yapmaya mı gidiyor oluyor
inanmıyorum ya size hangi kafadasınız ben anlamıyorum
kızı savunmuyorum ama tarzı budur böyle giyinmeyi seviyordur niye illa dikkat çekmek için giyinsin ki
kadınlar bile böyle düşünürken erkekler ama mini etek giydi deyip tecavüzü haklı çıkarmalarına ses etmemek gerek

Yok yok konu sahibi iyi malzeme verdi cuma eğlencesi çıktı siz şurda oynayın hadi kızlar ego tatmin yeri değil burasi

öyle kişileri kolladığımı nerden çkardınız.?

çok yönlü düşünmeyi öğrenin artık.
Bu konuda öyle kişilerden bahsedilmiş dimi ve siz açık açık onları savunmuşsunuz onlara o....pu denilmez demişsiniz sizene başkasının kime ne şekilde hitap etmesinden..
Çok yönlü bakmaya gelince konu sahibi abartmış olsada sonuçta bu konuda evli erkeklere bile isteye sarkıntılık yapan kişilerden bi örnek var bunu yabana atmadan yorum yapın bence..

Bide ekstradan konu sahibinin hamile olduğunu da hatırlatayım hamilelikte hormonlar başka türlü çalışıyor en ufak bi şeti bile abartabiliyor insan bukadar üstüne gidilmeside anlamsız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…