Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

E
Evli bi erkeğe açık açık sarkıntılık yapana ne denir peki?

Konu sahibi lütfen bazı gereksiz yorumlara takılma bebeklerini düşün bırak zırvalasınlar..

Bayanlar size ne oluyor??? benim doğumuma kadar alay konusu yapmışsınız nedir bu sinir stres??? Yönetici olamam mı tamam her mesajımda getirmişim dile size saçma gelmiş olabilir??? nedir alıp veremediğiniz? Birbirinizle kavga eder olmuşsunuz ya bu nedir böyle mesajlarınızı hayretle okuyorum gerçekten

Hamilelikten kaynaklı biraz abartmışsınız gibi geldi bana durumu. Mail adresini nasıl bulabilir Allah aşkına, çok kolay bir şey değil ki. Sizin soyadınızı hadi biliyor olsa eşinize de adıyla hitap etmiş olsanız bile zibilyon tane kombinasyonla mail adresi alınabilir, pek imkanlı görünmedi. Kızı kıyafetinden dolayı alttan alta "fahişe" gibi lanse etmeniz ve kocanızın da küfür etmesi ayrıca çirkin bir durum, böbürlenerek anlatmışsınız bir de. Bir önceki konunuz da yine işyerinde birinin sizin hamileliğinizle alakalı laf söylemesiyle alakalıydı, bu işyerinde herkes sizin hamileliğinizi mi beklemiş fesatlık yapmak için anlamadım. Burada bile sürekli iki cümlenizden biri "Üçüz doğurucam hamileyim". Ya hamilelik sanrılarınız var ya abartıyorsunuz ya da olay bambaşka gerçekleşti çarpıtıyorsunuz. Konuyu gram gerçekçi bulamadım. Kusura bakmayın.

o kadın siz misiniz neden bukadar çok savundunuz ya ben anlam veremedim
benim veya değilim kimseyi savunduğum yok. size farklı bi bakış açısı dunmaya çalıştım ama anlamamakta diretiyorsunuz.

E

Evli bi erkeğe açık açık sarkıntılık yapana ne denir peki?

bilmem ne denir? benim terbiyem müsade etmiyor o tip lafları söylemeye ne olursa olsun.

Özelinizi bu kadar anlatmayın çevrenize. Bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor, bu arkadaş da içten içe çok kıskanmış ve kaygısı bence çok fazla, o yüzden de size kendi çapında laf sokarak kendini telkin ediyor. Yani işte demiş ya biri ölse naparsın diye o aslında "Ya belki biri ölür, üçüz doğuramaz" diye çocuğu olmamasından kaynaklı üzüntüsünü sizin üzerinizden böyle acımasızca telkin ediyor maalesef. Kıyafet olayında mesela "Bak hem hamile hem de eşim çok ilgili diye hava atıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor" gibi düşünceler bile geçiriyordur kafasından. Hepimizin çevresinde böyle insanlar var. Bu kendini açığa çıkarmış, ya çıkarmayanlar? Sizin yüzünüze gülüp içinden kötü düşünceler geçirenler? Var böyle insanlar.

Bunları engelleyemezsiniz ama kendi duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Üzülmeye değmez, zaten böyle kötü düşünenler kötülüğü size değil kendine yapıyor aslında. İçten içe kimbilir ne kadar kendini yiyip bitiriyor demek ki, yazık. Biraz rahatlasa, pozitif düşünebilse belki o da hamile kalacak. Bu kadar özelinizi paylaşmayın ve kendinizi üzmeyin. Sağlıklı doğumlar dilerim. :)

ilk konumda bu mesajı orda gayet iyi niyetliydiniz burda neden aslan kesiliyorsunuz

Siz öyle lafları kullanmayın ozaman bende kullanmam ama böyle kişileride kollamam...

diyeceğini demişsin bence her seferiden aynı sertlikle cevabını ver. bu ara çok densiz konuşuyosun enerjimi düşürüp canımı sıkıyosun lütfen mesafeyi koruyalım de.

hadi diğerleri neyse de ölürse naparsın ne demak ya? allah akıl fikir versin. tabi hayırlı ise önce çocuk versin.

bi de eşinin yardımcı olduğunu vs bilmesine gerek yok. özelini anlatma.

ilk konuma ilk yorum yapan kişi siz olmuşsnuz şimdi neden batıyo size dediklerim???

Bu yorumun üzerine söylenecek tek kelime yok.aklımdan geçenleri o kadar güzel yazmışsın ki.

Ya bazen bize de oluyor boyle.Ister istemez dikkati cekiyor.Kadin hamile hem de uc cocuga birden.Illaki hormonlari dolayisiyla bazi olaylari farkli algiliyor.Neden degisik konulara hemen "fake" damgasi yapistiriyorsunuz ben de onu anlamiyorum.

Evet çünkü ilk konunuzdu ve beni burada bilen bilir ben ilk konusundan herkeste fesatlık arayan yalan arayan biri değilimdir, herkese yardımcı olmaya çalışırım. Mesajımı özellikle arayıp bulmanız da takdire şayan. :) Aslan kesilmiyorum, üst üste benzer içerikli konuların açılması bana abarttığınızı düşündürdü. Konunun elle tutulur bir tarafı yok, sanki herkes hamileliğinizi bekliyormuş gibisiniz. Üst düzey yöneticiyseniz de hareketleriniz hiç iş ahlakına uygun, profesyonel hareketler değil. Bunu bir suçlama değil, eleştiri olarak kabul ediniz. Saygılar.

Evet canım pat diye atamadık o yüzüğü başta sonra bir attım pir attım
Yönetici olayına gelince ne gerekiyor ispat için vergi kaydımı vereyim mi ?
Kız nişanlısından ayrılan bunalım yaşayan napıcağını bilemeyen ayrılıp barışan ayrılıp barışan Merlin906 sen demi yöneticisin gerçekten çok gülüyorum .

Sizin is yerinizdeki kadınların hepsi de kafayı sizle bozmuş anlaşılan.Ayrıca üst düzey yöneticiyim demissiniz sizin hic haberiniz olmadan size nasıl stajer almışlar şirkete?İlginç doğrusu.Eşinizin mailini nerden bulmuş ayrıca kız sosyal medya da değil mail

Ben inanmadım konunuza açıkçası fazla hayali.

niye battığını size sormak lazım. orda haklı gelmişsiniz burda da inandırıcı gelmemişsiniz.

Neden ustune gıdıyorsunuz anlamıyorum.. Ucuk bırsey degıl tabıkı olabılır bu tarz bırsey.. Kız kocasını begenmıs ulasmıs olabılır.. Fake bile olsa emin olmadan nasıl söylüyorsunuz aklınıza takılan yerlerı konu sahıbıne sorabılırsınız acıklamasını yapar.

Bence kızın yaptıgı yanlıs tabıkı bu tabıkı kızın mını etek sacı vs degıl bu ksı kapalı bırıde olabılırdı. Ama konu sahıbının kafasına takmaması gereklı kocası zaten gerekenlerı soylemıs sızde ısten cıkarmıssınız onemsız bır olay olmus artık bebeklerınızi dusunun takmayın kafanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…