o kadın siz misiniz neden bukadar çok savundunuz ya ben anlam veremedimkadının kadına kaşar, yollu, or.pu vs gibi yaftalar yapıştırması, oturdğu yerden rahat rahat. ne kadar ayıp ya.
çok çirkin bir yorum gerçekten bukadar alay konusu olamazyeter vurmayın erken doğumuna sebep olcksınız
Evli bi erkeğe açık açık sarkıntılık yapana ne denir peki?peki ortalık or.pu kaynıyo diyen arkadaşlar şunu açıklayabilir mi?
bu kelime benim bildiğim para karşılığı cinsel birliktelik işi yapan kadınlara denir. bi erkeği beğenene, tanışmak için mail atana, mini etek giyip ruj sürene denmez.
benim veya değilim kimseyi savunduğum yok. size farklı bi bakış açısı dunmaya çalıştım ama anlamamakta diretiyorsunuz.o kadın siz misiniz neden bukadar çok savundunuz ya ben anlam veremedim
E
Evli bi erkeğe açık açık sarkıntılık yapana ne denir peki?
Dediklerinizde bir nevi haklisiniz ama yorumunuz alaya alir gibi olmus karsidaki kisiyi.kötü yorum yapmadım. açıklama istedim.
Özelinizi bu kadar anlatmayın çevrenize. Bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor, bu arkadaş da içten içe çok kıskanmış ve kaygısı bence çok fazla, o yüzden de size kendi çapında laf sokarak kendini telkin ediyor. Yani işte demiş ya biri ölse naparsın diye o aslında "Ya belki biri ölür, üçüz doğuramaz" diye çocuğu olmamasından kaynaklı üzüntüsünü sizin üzerinizden böyle acımasızca telkin ediyor maalesef. Kıyafet olayında mesela "Bak hem hamile hem de eşim çok ilgili diye hava atıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor" gibi düşünceler bile geçiriyordur kafasından. Hepimizin çevresinde böyle insanlar var. Bu kendini açığa çıkarmış, ya çıkarmayanlar? Sizin yüzünüze gülüp içinden kötü düşünceler geçirenler? Var böyle insanlar.Hamilelikten kaynaklı biraz abartmışsınız gibi geldi bana durumu. Mail adresini nasıl bulabilir Allah aşkına, çok kolay bir şey değil ki. Sizin soyadınızı hadi biliyor olsa eşinize de adıyla hitap etmiş olsanız bile zibilyon tane kombinasyonla mail adresi alınabilir, pek imkanlı görünmedi. Kızı kıyafetinden dolayı alttan alta "fahişe" gibi lanse etmeniz ve kocanızın da küfür etmesi ayrıca çirkin bir durum, böbürlenerek anlatmışsınız bir de. Bir önceki konunuz da yine işyerinde birinin sizin hamileliğinizle alakalı laf söylemesiyle alakalıydı, bu işyerinde herkes sizin hamileliğinizi mi beklemiş fesatlık yapmak için anlamadım. Burada bile sürekli iki cümlenizden biri "Üçüz doğurucam hamileyim". Ya hamilelik sanrılarınız var ya abartıyorsunuz ya da olay bambaşka gerçekleşti çarpıtıyorsunuz. Konuyu gram gerçekçi bulamadım. Kusura bakmayın.
Siz öyle lafları kullanmayın ozaman bende kullanmam ama böyle kişileride kollamam...benim veya değilim kimseyi savunduğum yok. size farklı bi bakış açısı dunmaya çalıştım ama anlamamakta diretiyorsunuz.
bilmem ne denir? benim terbiyem müsade etmiyor o tip lafları söylemeye ne olursa olsun.
diyeceğini demişsin bence her seferiden aynı sertlikle cevabını ver. bu ara çok densiz konuşuyosun enerjimi düşürüp canımı sıkıyosun lütfen mesafeyi koruyalım de.benim veya değilim kimseyi savunduğum yok. size farklı bi bakış açısı dunmaya çalıştım ama anlamamakta diretiyorsunuz.
bilmem ne denir? benim terbiyem müsade etmiyor o tip lafları söylemeye ne olursa olsun.
Bu yorumun üzerine söylenecek tek kelime yok.aklımdan geçenleri o kadar güzel yazmışsın ki.insanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.
Ya bazen bize de oluyor boyle.Ister istemez dikkati cekiyor.Kadin hamile hem de uc cocuga birden.Illaki hormonlari dolayisiyla bazi olaylari farkli algiliyor.Neden degisik konulara hemen "fake" damgasi yapistiriyorsunuz ben de onu anlamiyorum.Konu kibir abidesi çünkü ve kimse kimseyi kıyafeti, dini, kültürü, duruşu, eteği, makyajı, baş örtüsü, saçının platinini yargılayamaz ! Önce bunu öğrensin sonra yönetici olsun.. pardon "üst düzey mikemmel yönetici"
kız bende yöneticiyim hemde en üst düzey (evimde)Kız nişanlısından ayrılan bunalım yaşayan napıcağını bilemeyen ayrılıp barışan ayrılıp barışanMerlin906 sen demi yöneticisin gerçekten çok gülüyorum .
Özelinizi bu kadar anlatmayın çevrenize. Bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor, bu arkadaş da içten içe çok kıskanmış ve kaygısı bence çok fazla, o yüzden de size kendi çapında laf sokarak kendini telkin ediyor. Yani işte demiş ya biri ölse naparsın diye o aslında "Ya belki biri ölür, üçüz doğuramaz" diye çocuğu olmamasından kaynaklı üzüntüsünü sizin üzerinizden böyle acımasızca telkin ediyor maalesef. Kıyafet olayında mesela "Bak hem hamile hem de eşim çok ilgili diye hava atıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor" gibi düşünceler bile geçiriyordur kafasından. Hepimizin çevresinde böyle insanlar var. Bu kendini açığa çıkarmış, ya çıkarmayanlar? Sizin yüzünüze gülüp içinden kötü düşünceler geçirenler? Var böyle insanlar.
Bunları engelleyemezsiniz ama kendi duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Üzülmeye değmez, zaten böyle kötü düşünenler kötülüğü size değil kendine yapıyor aslında. İçten içe kimbilir ne kadar kendini yiyip bitiriyor demek ki, yazık. Biraz rahatlasa, pozitif düşünebilse belki o da hamile kalacak. Bu kadar özelinizi paylaşmayın ve kendinizi üzmeyin. Sağlıklı doğumlar dilerim. :)
ilk konumda bu mesajı orda gayet iyi niyetliydiniz burda neden aslan kesiliyorsunuz
Kız nişanlısından ayrılan bunalım yaşayan napıcağını bilemeyen ayrılıp barışan ayrılıp barışanMerlin906 sen demi yöneticisin gerçekten çok gülüyorum .
diyeceğini demişsin bence her seferiden aynı sertlikle cevabını ver. bu ara çok densiz konuşuyosun enerjimi düşürüp canımı sıkıyosun lütfen mesafeyi koruyalım de.
hadi diğerleri neyse de ölürse naparsın ne demak ya? allah akıl fikir versin. tabi hayırlı ise önce çocuk versin.
bi de eşinin yardımcı olduğunu vs bilmesine gerek yok. özelini anlatma.
ilk konuma ilk yorum yapan kişi siz olmuşsnuz şimdi neden batıyo size dediklerim???
Siz öyle lafları kullanmayın ozaman bende kullanmam ama böyle kişileride kollamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?