Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

bu ne ya gerçek olamayacak kadar kötü. umarım gerçek değildir...

@Kazen @Mune konumu kapatın lütfen mümküse üyeliğimide iptal edin insanlar burada dertlerini veya sorunlarını paylaşamıyor böyle insanşar olduktan sonra. Ne kadar kötü niyetlisiniz
Tabiki kapattırabilirsiniz ama buradaki kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Yazınızı dış gözden başka birisine okutsanız gerçekten irite ediyor..

Oha diyorum sadece ama esin sana sadık canım çok şükür

kötü yorum yapmadım. açıklama istedim.

kovma cok basarili. esinin hareketi ayri basarili. hatta keske 1 gun daha sabredip.kk da kizlar durum bu deseydin bir gelseydik oraya...

kafama takılan konu 1 etek boyu, saç rengi, ruju insanlar istedikleri gibi giyinir, çalıştığınız iş yeride demekki kendilerini görsel olarak rahatlacak vitrin aramışlar ve bu kızı işe almışlar. bu kızı burada yazıyorsunuz iyi hoş güzel peki şirketinizin ik bölümüne gidip bu kızı kim seçti şirketimize yakışmıyor vs beni çok rahatsız etti dediniz mi? çünkü iş yerinde sözünüz geçen bir insansınız ki kızı işten çıkarabilmişsiniz. 2 eşiniz iş yerinize gelen misafir nasıl kahve servisi yapıldıktan sonra tamam çıkabilirsin diyor. Ego tavan. 3 siz gayet akıllı bir insansınız eşinizin mail adresine nasıl hemen anında ulaşıyor ve mail atıyor. demekki iş yerinde sizi sevmeyen insanlar var onlar ön ayak olarak mail adresini vermiş eşinizin. yoksa bu kız mail adresini bulamaz. etrafımızda çok rahat tipler oldu ama böyle rahatını görmedim anında mail atanını... bence siz iş yerinizi bırakıp çalışmayın, size uygun ortam yok. işe aldıkları insanlar sizi rahatsız edecek insanlar. demekki şirketin alım şekli değişmiş.
allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tabiki kapattırabilirsiniz ama buradaki kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Yazınızı dış gözden başka birisine okutsanız gerçekten irite ediyor..
Bence sizin yazdıklarınız irrite ediyor. Beni bu konu hiç irrite etmedi daha çok fake falan yazanlar etti. 2017 yılında millet uzaya gidiyor ( şu lafı da hiç sevmem) sizler kalkmış maili nerden bulmuş diyorsunuz. Şaka herhalde?
Dediğim gibi Linkedin olabilir, kendi çalıştığı şirketin kadrosundan olabilir, instagramdan olabilir. Olur da olur hiç zor değil. Hatta çok basit.

Bir insani betimlemeniz cok kotu.rujunun renginden size ne.yakisiyordur surer.yakisiyordur giyer.
Ayrica siz esinizi kapidan yolcu ettiginiz dakikada mi mail atmis.maailini nerden bulmus.orda birinden istese sizin esiniz oldugunu soylemezler mi.
Dediginiz gibi kizarip bozardiysa sonradan atmamistir.sizin esinizi yolcu ettiginiz dakikalarda yapmıştır.
Bilmem cok bi degisik mevzu ve kisiler

Ben maili nereden bulmuş demedim ? Aksine kesinlikle bulunur zaten.

Eski bir erkek stajyerim vardı. Bi gün iş için görüşmeye gelen bi genç kızı çok beğenmiş. Yememiş içmemiş 2 saat uğraşıp kızın mail adresini bulup mail atmış. Senden çok hoşlandım, görüşelim diye. Kız hrmen geri geldi işyerine, durumu anlattı. Bu nasıl işyeri, mail adresim herkesin elinde mi geziyor diye hesap sordu. Bi de nişanlıymış. Biz de işten çıkardık stajyeri. Kimsenin kimseyi taciz etmeye, bi şansımı deneyeyim diye rahatsız etmeye hakkı yok. Alnında mı yazıyor evli oldupu diyenler... yazmasa da hakkı yok. Saygınlığı olan bir şirkette hoşuma gitti diye ziyaretçilere veya müşterilere askıntı olmak ne demek? Bizzat benim başım gelse ben de çok kızardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…