Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

Yani sosyal medyadan ulaştığını söylesen okey ama mail adresi gerçekten bi absürt olmuş. Açıkcası her işimi maille halletmeme rağmen mail adresimde adım soyadım olmasına rağmen çoğu zaman çoğu kurum ve kişi tarafından genelde yanlış alınır. Ya kız ciddi profesyonel ya da siz abartmış olabilirsiniz.

peki ortalık or.pu kaynıyo diyen arkadaşlar şunu açıklayabilir mi?

bu kelime benim bildiğim para karşılığı cinsel birliktelik işi yapan kadınlara denir. bi erkeği beğenene, tanışmak için mail atana, mini etek giyip ruj sürene denmez.

Dar kafalar dar.. Bu bakış açıları değişmediği sürece 'mini etek giymiş tabi tacize uğrar' kafası hiç değişmeyecek. Ve bunu yazanlar benim hemcinslerim. Ne kolay insanları yaftalamak !

Dar kafalar dar.. Bu bakış açıları değişmediği sürece 'mini etek giymiş tabi tacize uğrar' kafası hiç değişmeyecek. Ve bunu yazanlar benim hemcinslerim. Ne kolay insanları yaftalamak !
Dar kafalar minik etek giyen kızlara değil lafimiz , birini beğenebilir araştırmadan sormadan ona buna bunu ne götürürüm tarzı konuşmak onun ne olduğunu zaten belli ediyor , üstüne mail adresini bulup mail atmak hatta boyleleri evli olduğunu bilse bile yapışır , bence siz çok safsiniz ..

Ayyyyyyyy pis....
Canim ya esinede bravo masallah rabbim yardimcin olsun lutfen uzme kendini
Allaha havale et

Onlarda gidip sirkette cay kahve vermez
Millet ekmek derdinde insanlarin laflarina bak

Aaaaaaaa resmen kasarmis yani bariz belli. Sen ve kocan yapılması gereken herşeyi yapmışsınız canım sakin ol artık. Ayrıca kocanın sana söylemesi de çok iyi bişey. Boşuna strese girme artık. Kovmussun zaten bi daha gormiceksin

Ya ben baska bir dunyadami yasiyorum boyle hemen gordugu adama sizden cok etkilendim diye mailmi atiyor 20 lik kizlar artik is o boyutlarda mi artik?
Hani tamam var evli adama takilani yapisani umursamadan birlikte olani da ne zaman yabanci film kusagindaki senden cok etkileniyorum hadi yatalima a dondu isler vay anam vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…