Hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ya da söylerdiniz?

Allah bütün isteyenlere en hayırlı zamanda versin canım kalbimiz sizlerle:)

Ben şöle yapıcam fotoğraf makinesini elime alıp, ciddi ciddi yanına yaklaşıp senden bunu hiç beklemezdim dicem. Hayırdır noldu gene napmışım deyince; BABA OLUYOMUŞSUN! daha nolcak diip şakkk fotoğrafını çekcem ahahahaaa. Fotoğrafı çerçeveleyip en görünür yere koycam, yıllar sonrası için de hoşş bir hatıra olur diye düşünüyorum. O anki yüz ifadesini çok merak ediyorum. O anı ölümsüzleştircem yani. İnşallah kısmet olur.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu başlığı görünce bende yazmak istedim
bende bi pasta yaptım ve üzerine hoşgeldin meleğim yazdım
bunu hediye paketi yaptım
paketi açtı anlamz gibi oldu
sonuç kağıdımı rolu yapıp kırmızı kurdele bağlamıştım onu verdim açtı Şeniz
hem sevindi hem ağladı ben de onla birlikte ağladım tabi :CüvCüv:

:asigim: güzel öneriler varmış.

benzeri olsa da; ben de beğendiğim bir haber şeklini paylaşayım. (nerden duyduğumu-okuduğumu hatırlamıyorum)

kadın, kocasını aramış. akşama sürpriz misafirimiz var, demiş.

kadın yemek yapmış, sofrayı hazırlamış.
adam eve geldiğinde, misafirimiz sofraya oturdu. seni bekliyoruz başlamak için, demiş.

adam salona girdiğinde gördüğü manzara;

kendi ve eşinin tabaklarının dışında, emzikli, biberonlu bir servis daha hazırlanmış. sandalyenin üzerinde bebek kıyafetleri vs vs....

bu arada bu topiclerde fazla dolanmayayım ben. insanın aklı karışıyor :bbo:

çok güzel sürprizler yaptınız kızlar..inanın oturdum yerde ağlamaya başladım..keşke bende boyle güzel bir haber verebilsem senağlama

ilk hamileligimin mujdesini esim bana verdi zatendelikafadulden

ikinciyide yaparken beraberdik zaten,ikimizede supriz oldu yani:1rolleyes:

kızlar çok duygulandım
Allah bebek isteyen arkadaşlarımıza da böyle sürpriz yapmayı nasip eder inşallahhh
hatta hepsinin kat kat güzellerini
bebek isteyen arkadaşlar hiç üzülmeyin bir gün gelip te buraya nasıl söylediğinizi inşallah sizler de yazarsınız

valla hiç düşünmedim yeterki hamile kalayım nasıl söyleyeceğimi düşünürüm ama bi gelse meleğim

allah tüm isteyenlere bir an önce nasip etsin
6 aylık hamileyim şuan..
bende hamile kalmadan önce çok süprizler düşünmüştüm ama hayat bazen belli olmuyor..

hamile kaldığım ay ayağıma sıcak su dökülmüştü ve terlik bile giyemiyordum dolayısıyla iyileşene kadar evde kalmalıydım.. neyse adet günümde şüphelendim test yaptım pozitif emin olmak için kan testi gerekiyordu eşimle gittim labaratuvara,sonuçlar akşama çıkacaktı ..ben eve gittim akşamı bekledim.. sonuçları eşim aldı ve ilk öğrenen o oldu..
ve bana mesaj göndermişti mesajda sadece ; 822 yazıyordu .. kan testi sonucum yani (

ilk torun olacağı için ailelerimizde her an bebek bekliyordu,kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemedik.. ilk ultrason görüntü resmiyle gittik ailemizin yanına ve resmi onlara verdik torununuzla tanışın dedik...:))

kardeşlerimize de bebeğimizin ağzından mesaj gönderdik; ( merhaba ben yeğenin 9 ay sonra geliyorum )gibi bir msj dı..

allah herkese nasip etsin

adetim gecikince acaba dedim öğle yemeğinde arkadaşla konuşuyorduk o da hamile olduğunu yeni öğrenmişti.çantamda test var hadi yap hemen dedi.wc ye gittim testi yaptım inanamadım arkadaşımı çağırdım.arkadaşımın hamile olduğunu unuttuk zıpzıp zıplıyorduk sevinçten.
bütüngün eşime nasıl söyleyeceğimi düşündüm akşam eve geldim balkona yemek masasını hazırladım birilerine söylemeliydim duramıyordum.msn de ablamla yazışıyorduk ben kendimi öyle kaptırmışım ki eşim anahtarla girmiş eve. arkamda durmuş yazdıklarımı okuyormuş.sarıldı öptü.inanamadı test doğrumudur acaba gözümle görmem lazım diyerek eczaneye gitti.test almış getirdi ben banyoya gittim kapıyı kapattım.zavallı eşim testin ne olduğunu da bilmiyor uzun sürecek bişey sandı herhalde.1 dakika sonra çıktığımda banyonun önünde yerde otururken buldum.hala o testi saklıyor

bende eşimden rica ettim test al diye.normalde hiç almazdı o gün tmam dedi hemen.geldi yaptım test pozitif.ertesi gün birlikte kan testi yağtırdık.pozitif olduğunu görünce şaşkın şaşkın baktı yüzüme öptü teşekkür etti.bu gün de emzik almış.pembe nazar boncuklu:))) çok mutlu etti bu davranışı

valla benim bu konuda pek çok hayalim vardı....
masaya bebek biberou koyup, yemekte 3 kişilik servis açmak..
onun odası olmasını planladığım odaya, ''hoşgeldin babacım'' gibi bir afiş asmak...
birsürü planımvardı :))

sabahın köründe yaptım testi... eşim hala yataktaydı.. beklemek için aldım çubuğu geldim yatağa. koydum başucuma..
bir baktım çift çizgi çıkmış.... inanamadım.. '''kocişim şuna bi baksana, yanlış mı görüyorum ben'' dedim... o da baktı :)))
böylece beraber öğrenmiş olduk.

sabahın 8'înde, görümcemi aradım haber verdim.. annemleri aradım haber verdim.. kayınvalidemleri aradım haber veridm...
hiçbişey planladığım gibi olmadı. :)
Halbuki ben, hepsini bi akşam yemeğe çağırıp, aile bireylerimize evde yemekte açıklamayı planlamıştım. ama işte aniden aradım sabahın köründe hepsini ve söyledim :))))

evet planlandığı gibi olmuyo ben ilk baş kendim yaptım 2.çizgi silik olduğu için tam sevinip müjde olarak veremedim ertesi gün de eşim kendi yaptı zaten beraber çıldırdık o kadar.ailelere de pat die söyleyiverdik şaşkın oldular kaydirigubbakcemile3

başlıgı görünce içim sıcacık oldu zira biz 1.5 yıllık evliyiz ama bebişimiz olmuyor belkide hiç olmiyacak 1 kere tüp denedik olmadı eşim azosperm mikrotesede sperm bulunamadı şimdi ramazandan sonra 2. denemeyi yapıcaz eger eşimden sperm bulunuda embriyolar oluşurda transfer den sonraki 12. gün eger tutunmuşlarsa bende hamile oldugumu ve tutugunu eşime mtese ameliyat yerine pansuman yaparken söylmeyi düşünüyorum bilemiyorum nasip olurmu buaralar çok aglıyorum çok acı çekiyorum kızlar içinizde hamile olanlar var nolur yalvarırım banada dua edin artık takatim kalmadı çok yoruldum Rabbim bizede nasip etsin hamilelerin duası kabul olur nolur benide dualarınızda unutmayın

Ben 5 yillik evliyim ve 8 aylik hamileyim. adetimin geciktigi günden testi yapana kadar hiç uyuyamadim - yaklasik 1 hafta kadar-. testi yaptigim gün bebek istemememe ragmen her nedense çok rahat uyumustum.
Testi yaptim wc.den çikip pc basinda oturan kocama gösterdim ve soguk kanlilikla bana "bu yanlistir" dedi:1shok:!!! Hatta benle o gece hiç konusmadi,arkasini dönüp uyudu(hiç huyu degildir,genelde sarilip yatar). Ertesi gün tüm gün düsünmüs olacak ki;aksam elinde kocaman bir demet çiçekle ve kutlamak için pastayla gelmisti! Amaaannn iyi ki olmu$ oglum ,karnimda bir canlinin oynamasini hissetmek çok güzel!Allah herkese nasip etsin insallah,allah hepimizin bebeklerini korusun mutluluk melekleri hiç basucunuzdan ayrilmasin insallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…