Hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ya da söylerdiniz?

Allah'ım sana da nasip etsin inş.gönlüne göre versin ama çok stres yapmamaya çalış biliyorum demesi kolay ama çok etkilio biliyosun.inş sen de burda hamileyim die bağırırsın. :teselli:

bende çok duygulandım kızlar gözyaşlarımı tutamıyorum 3 yıllık evliyim henüz çocuğum yok açıkçası korkuyorumda çocuğuma nasıl bi anne olurum acaba diye... bide hamile olsam eşime söylediğimde beklediğim tepkiyi vermemesinden korkuyorum

GÜzel bı konu aÇmıŞsın
ben hıÇ dÜŞÜnmedım nasıl sÖylerım ama Çok heyecan verıcı olmalııı
allah hepımıze hayırlısını versın

inanın çok duygulandım, çok güzel şeyler yazmışsınız bende 9 haftalık hamileyim. planlı bir şekilde hamile kaldığım için eşim çok şaşırtma şansım olmadı ama çok sevindik. ben ona sürpriz yapcağıma o bana sürpriz yaptı sonrasında... hamile olduğumun belli olduğu gün eşim bir damacana suyu yüklenmiş geldi. kapıyı açtım ki ne göreyim. çiçek falan beklerken su bidonu görünce moralim bozuldu, tabi mutluluğum daha fazla olduğu için pek ses etmedim. yemekten sonra uyuya kalmışım. kapı sesine uyandım koş koş komşu seni çağırıyo dedi eşim. bir baktim kiiiiiiii, kocaman bir sepet dolusu gül getirmiş bi adam. çok şaşırmıştım, çok sevinmiştim...

Yüce Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah, benim gibi gün sayanlarıda hayırlısıyla kurtarsın inşallah..

hım benim çok yeni yaşadığım ve hayatımız boyunca en güzel anılarımız arasında yerini alacağına inandığım bi andı...eşim evlenme teklif ederken beni çok hazırlıksız yakalamış ve çok şaşırtmıştı intikam almanın zamanı gelmişti ... sabah eşimden önce yataktan kalktım sonucu pozitif çıkan testi banyo aynasının önüne bıraktım eşim kalkıp yüzünü bile tam yıkamadan elinde testle çok şaşkın ve mutlu bi halde yanıma geldi .umarım herkese istediğinde hazır olduğunda bu mutluluğu yaşamak nasip olur

ben de çok cicili kartlar almıştım, bazen içimden geçenleri bu kartlara yazıp kocamın bulabileceği yerlere saklıyorum, işte bu kartlardan birine ''aşkım, herşeyim dualarımız kabul oldu, eminim çok iyi bir baba olacaksın çünkü babası meleğimiz tasını, tarağını toplamış, bize doğru yola çıkmış, geliyormuuuuuuuşşşşş '' yazıcam bi zarfın içine koyacam ve işte bulabileceği bi yere saklıcam....
inşallah kocama böyle bi müjdeyi verebilmek bana da nasip olur...

canım benim
hiç olayacak diye düşünme
rabbim istedikten sonra herkese verir
eminim çok iyi bir anne olacaksın :1hug:
Allahım sana da isteyen herkese de ve bir gün bana da bu güzel duyguyu nasip yaşamayı nasip etsin.:asigim:
Herkese kolay yoldan versin inşallaaaaahhh:asigim:

AMİİİİİNNN:ecrin_bebek:

Gerçekten çok duygulandım hamile olupta eşime böyle sürprizler yapacağım zamanlar geldi aklıma kimbilir nasıl bir sevinçtir bunlar. Seneye bu zamanlar inaşallah bende bu haberi alır ve eşime güzel sürprizlerle söylerim. Bende eşime pat diye söylemek istemiyorum çünkü insanın yaşadığı en özel anlardan birisi bu. Kendim test yapardım ve eğer varsa bir kan testi yaptırırdım ondan habersiz. Emin olduktan sonra, bir oyuncak bebeği paket yaptırırdım hani şu konuşanlarından ve üstüne de not yazardım 8 ay sonra yada ne kadar zaman varsa geliyorum babacığım bana da yer ayırırmısınız evininizde yazardım ve dışarda bir yemek yemeyi önerip orada onu verirdin heralde şaşkınlığını ve sevincini görmek çok güzel bir duygu olurdu. Tabii ağlayacağım kesin.. Burda bile bunları okurken gözlerim doluyor...

yazılanları okurken çok duygulandım. hamile miyim neyim? oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce tam adet günümde sebepsiz yere ağlamaya başlamıştım. inşallah allah ikinciyi de nasip eder ve de her isteyene verir. biz eşimle yaptık testi. çift çizgi çıkınca, bi de kan testi yaptıralım sonra sevinelim dedik. kan testi sonucunu da beraber öğrendik. oldukça sıradan bi hikaye ama sonrasında yaşananlar güzeldi. oğlumu çok seviyorum. iyi ki doğurmuşum.

çok güzel fikirler var :lepi:

arkadaşlar ben de şimdiden plan programımı yaptım bilemm :jeyyar:
inşaallah Rabbim o günleri nasip ederse
şöyle yapmayı düşünüyorumm şutarafagitti;

eşimi gündüzden arayıp,
" Aşkım (3 yıllık evliyim) 3 yıldır isteyipte bir türlü alamadığımız, çokk güzel bi t-shirt aldım bugün. Akşam sana göstermek için sabırsızlanıyorum" dicem
ve akşam bunu giyicemm :asigim: :sm_cool:

t-shirt hazır bilee, gününü bekliyor inş. :asigim:

Son düzenleme:
ayyy dimple süpermiş hem fikir hem t-shirt. benim de fikrim vardı bu konuda daha önce burdada yazılmış benzerleri. akşama misafir var olayını düşünmüştüm bende.
inşallah en kısa zamanda bize de bu haberleri vermek ve bu t-shirtleri giymek nasip olur :CüvCüv::Saruboceq:

bu arada ben böyle kıyafetleri çok seviyorum hamile bayanlarda. her yerde bulunmuyor ama galiba. sen nerden aldın dimplecım

inş. arkadaşımm :1hug:
bende uzun zamandır bunu düşünüyordum geçen hafta t-shirtü ayarladım :lepi:
ama misafir fikri de çok güzell a.s
bu arada ben böyle kıyafetleri çok seviyorum hamile bayanlarda. her yerde bulunmuyor ama galiba. sen nerden aldın dimplecım
ben özel yaptırdım baskıcıda tatlım
ama hepsiburada' da ve başka biçok sitede var bu a.s
hatta t-shirt dizayn siteleri var, hangi çizimi gönderirsen onu baskılıyorlar
özel birşeyler çizip onu da yaptırabilirsinn kaydirigubbakcemile5

aaa süpermiş yaaa hemen de havaya girmek istemiyorum ama bitane bulundurmak lazım kenarda. böyle zamanlar için kaydirigubbakcemile3 hemen başlıyorum araştırmalara

bulundur tabii :))
nolur nolmaz, süprizlere karşı falan yerimseniben

benım hamılelıgım 14 subata denk geldı bende ıdrar testını paket yapıp hedıye olarak verdım ehehe hedıye de alamamıstım 14 subat hedıyesı oldu :)

yaa t-shirte bayıldımmmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…