başlıgı görünce içim sıcacık oldu zira biz 1.5 yıllık evliyiz ama bebişimiz olmuyor belkide hiç olmiyacak 1 kere tüp denedik olmadı eşim azosperm mikrotesede sperm bulunamadı şimdi ramazandan sonra 2. denemeyi yapıcaz eger eşimden sperm bulunuda embriyolar oluşurda transfer den sonraki 12. gün eger tutunmuşlarsa bende hamile oldugumu ve tutugunu eşime mtese ameliyat yerine pansuman yaparken söylmeyi düşünüyorum bilemiyorum nasip olurmu buaralar çok aglıyorum çok acı çekiyorum kızlar içinizde hamile olanlar var nolur yalvarırım banada dua edin artık takatim kalmadı çok yoruldum Rabbim bizede nasip etsin hamilelerin duası kabul olur nolur benide dualarınızda unutmayın
başlıgı görünce içim sıcacık oldu zira biz 1.5 yıllık evliyiz ama bebişimiz olmuyor belkide hiç olmiyacak 1 kere tüp denedik olmadı eşim azosperm mikrotesede sperm bulunamadı şimdi ramazandan sonra 2. denemeyi yapıcaz eger eşimden sperm bulunuda embriyolar oluşurda transfer den sonraki 12. gün eger tutunmuşlarsa bende hamile oldugumu ve tutugunu eşime mtese ameliyat yerine pansuman yaparken söylmeyi düşünüyorum bilemiyorum nasip olurmu buaralar çok aglıyorum çok acı çekiyorum kızlar içinizde hamile olanlar var nolur yalvarırım banada dua edin artık takatim kalmadı çok yoruldum Rabbim bizede nasip etsin hamilelerin duası kabul olur nolur benide dualarınızda unutmayın
canım benim
hiç olayacak diye düşünme
rabbim istedikten sonra herkese verir
eminim çok iyi bir anne olacaksın :1hug:
Allahım sana da isteyen herkese de ve bir gün bana da bu güzel duyguyu nasip yaşamayı nasip etsin.:asigim:
Herkese kolay yoldan versin inşallaaaaahhh:asigim:
inş. arkadaşımm :1hug:ayyy dimple süpermiş hem fikir hem t-shirt. benim de fikrim vardı bu konuda daha önce burdada yazılmış benzerleri. akşama misafir var olayını düşünmüştüm bende.
inşallah en kısa zamanda bize de bu haberleri vermek ve bu t-shirtleri giymek nasip olur :CüvCüv::Saruboceq:
ben özel yaptırdım baskıcıda tatlımbu arada ben böyle kıyafetleri çok seviyorum hamile bayanlarda. her yerde bulunmuyor ama galiba. sen nerden aldın dimplecım
çok güzel fikirler var :lepi:
arkadaşlar ben de şimdiden plan programımı yaptım bilemm :jeyyar:
inşaallah Rabbim o günleri nasip ederse
şöyle yapmayı düşünüyorumm şutarafagitti;
eşimi gündüzden arayıp,
" Aşkım (3 yıllık evliyim) 3 yıldır isteyipte bir türlü alamadığımız, çokk güzel bi t-shirt aldım bugün. Akşam sana göstermek için sabırsızlanıyorum" dicem
ve akşam bunu giyicemm :asigim: :sm_cool:
t-shirt hazır bilee, gününü bekliyor inş. :asigim:
thanksss :asigim:yaa t-shirte bayıldımmmm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?