- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.721
adetime 3 gün kala kan testinde hcg 113 cıktı bugünde idrar testi yaptım silik çizgi var hamilemiyim
silik olsa da çıktığına göre hayırlı olsun canım hamilesin :) bence durma hemen tahlil yaptır...
olsun sen yinede yap bende cesaret edemiyordum burdaki üyecanlar beni zorladılar yap yap diye ikinci çizgiyi gördüm. inşallah sende görürsün:)
ooooooh ne bereketli bi günmüş yarabbim evet şekerim sen de hamilesiiiiin :)
adetime 3 gün kala kan testinde hcg 113 cıktı bugünde idrar testi yaptım silik çizgi var hamilemiyim
ooooooh ne bereketli bi günmüş yarabbim evet şekerim sen de hamilesiiiiin :)
canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir bhcg değerin bunu gösteriyor.testi ne zaman yaptın adet günümü öncesimi bide silikten kastın nasıl çokmu silik ,benim ki çok silik ama görülebiliyor bikaç gün önce yine denemiştim o zaman sadece c çizgisi çıkmıştı ikinci çizgi hiç görünmemişti..
canım ağzından bal damlamış inşllallah:)))ama pazartesi kan tahlili vermiştim adetime 8-9 gün vardı negatif çıktı belki biraz erken davranmış olabilirim ama yine hayal kırklığı yaşamk istemiyorum o yüzden adet günümü beklesem daha iyi olcak sanırım dediğim gibi meraktanda çatlıyorum bi taraftan çok silik ama testi yaptığım an ortaya çıktı yanılma ihtimali varmı testin yinede korkuyorum((
cok heyacanlıyım 1 yıllık evliyim 10 aydır korunmuyoruz. hiçbir sorun çıkmadı tüm tahlillerde yarın tekrarlıcam kan testini inşallah dediğiniz gibi çıkar
canım benim tahlil sonucunu alınca doktora göstermedinmi? hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider sen daha yeni evliymişsin benim 6 yıl oldu beeeaaaa :)
göstermedim çünkü gece yaptırdım testi allah herkeze nasip etsin inşallah sendedemi üc bejlik var :) beaaaa
ayyy meva bana da heyecan yaptırdın şimdi benim de adetime 1 hafta var daha dün test yaptım negatifti ben iyice umudumu kesmiştim seni okuyunca yeniden bişi oldu içimde senin tarih nezaman benim 14 kasım. 1 tanemi yaptın test bence bikaçtane daha yap emin olmak için baktın hepsi pozitif oooooooooh durmadan hemen kan vermeye gidersin çünkü hepsininde yanılma ihtimali olmaz demi:) ama biran önce yap çok heyecan yaptım ben şimdi senin için :)
adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım yani gözle görülen bir silik resmi atarım şimdi.
canım sabah ilk idrarla yapın yazıyo testte oyüzden yarın yapmayı düşünüyorum,aslında şuan yapmamak için kendimi zor tutuyorum:))ya ikinci çizgi çıkmazsa diyeee... ama karnım garip şeyler oluyoo sanki içrden bi basınç var karnım bum yapıp batlayacak gibi,hafifte midemde bulanıyor:)))off offf yoksa hepsi psikolojikmi anlamış değilim ama öylede olsa güzel duygular inşallah hayal kırklığı yaşamam.adetimi 10-11 kasım gibi bekliyorum.2 gün önce bende evde gebelik testi yaptım negatif çıktı,dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı,bugünde gebelik testi yaptım çok silik çıktı .
hıııııım hadi bakalım yarın sabah zor olucak desene ben de dün öğleden sonra yapmıştım aman beee bu belirsizlik çok kötü....inşallah hamilesindir inşallah.....(bence öylesin silik milik çıkmış ya ikinci) :)
şekerim bu resmen belliiiiiii haydeeeeeee hayırlı olsuuuuuun :) ben de nezaman elime bebek örgüsü alsam birinin hamile olduğunu öğreniyorum ama kendime faydam yok o başka tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?