hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

adetime 3 gün kala kan testinde hcg 113 cıktı bugünde idrar testi yaptım silik çizgi var hamilemiyim

Suu testee bakinnn nilurr kafayi yicemmmm emin ilamiyorumm o ikinci cizgiyi ben mi görüyorum sadece ?? Varmi cizgiii ?? Gecen hafta bitti adetim ayin 1 inde .. Ama bulantilarim varr hic gecmeyen .. Mide agrim ve yanmasi .. Bas dönmem ... Istifra ediyorum .. Acaba psikolojik mi ? Son 2 aydir yumurtlama günümde beraber olmusuz esimle takvime göre .. 3 gün ... Bu teste ne demeliyim simdi ? Varmi yokmuu ?

Sebus biz cok erken test yaptrdk ya hele ben benim senden daha vahim durumum catliycam meraktan

Bi haftada olurmuki yaa cok erken değilmi

canım kaç günde bir adet oluyorsun ovulasyon günün nezamandı adet kanaman kaç gün sürüyor.

Hamilesin tatlım hayırlı olsun:)

canım kaç günde bir adet oluyorsun ovulasyon günün nezamandı adet kanaman kaç gün sürüyor.

5 gün sürüyor canim .. 2 aydirda gec oluyorum ... Normalde 28 günde bir oluyorum .. Ama bu ay 30 günde oldum .. Gecen ay 29. gün oldum .. Ki bende hic öle olmaz hep düzenli adet olurum ... Gecen ay 29.unda adet olmstum bu ay 25 inde olmam gerekti en erken ama 28inde oldum ... Haftaya ovulasyon zamanim ... Vatmiii cizgii

Sebus biz cok erken test yaptrdk ya hele ben benim senden daha vahim durumum catliycam meraktan

körler sağırlar birbirini ağırlar valla hicran erken yaptık demi nebilim ayol dayanamadım ki ama sonucu görünce bi rahatlama gelmişti şimdi sil baştan başladı herşey gece de acayip kasık ağrısıyla uyandım aman nebileyim üüüüüüüf 14 gelmeden bilemicem anlaşılan senin durumun neden vahim bakim....

Tatlım dediğin gibi çok çok silik bi ikinci çizgi var ama daha çok erken, adetin biteli 1 hafta olmuşsa ,yumurtlama günün 7-8 Kasım oluyor. Ne zaman ilişkiye girdiniz de ne zaman idrara geçti yani şüpheli bir durum..

belli belirsiz bişey gözüküyo gibi yokmu elinde başka onu da yapsan emin olmak için ama tam adet oldunmu yani yoğunmuydu hani üstüne görme durumun olabilirmi....

canım çizgi var silikte olsa ama benim kafam karıştı daha sen ovulasyon zamanı gelmeden mi hamile kalmış oluyrsun şayet hamileysen .1 kasımda adetin bittiyse şuan uvulasyon döneminde olman gerkmezmi ahh canım valla ne zor işler bunlarr inşallah hamilesindir yinede:))

Cnki ben snden dha once yaptim adet gnume seninknden daha cok var ve negatif cikmasina ragmen hala bebisim var gbi geliyo erken yaptigim icin cikmadi gibime geliyo:) sanirim dediğim gibi cikmssa hamile degilsem bi kez daha dusucem yuksekten hmde daha sert bi sekilde :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…