- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.741
allahım inşallah hamileyimdir. allah inşallah tüm olmayanları sevindirir.
yarın kan testinide yenilicem haber veririm.
adetime 3 gün kala kan testinde hcg 113 cıktı bugünde idrar testi yaptım silik çizgi var hamilemiyim
ayyy meva bana da heyecan yaptırdın şimdi benim de adetime 1 hafta var daha dün test yaptım negatifti ben iyice umudumu kesmiştim seni okuyunca yeniden bişi oldu içimde senin tarih nezaman benim 14 kasım. 1 tanemi yaptın test bence bikaçtane daha yap emin olmak için baktın hepsi pozitif oooooooooh durmadan hemen kan vermeye gidersin çünkü hepsininde yanılma ihtimali olmaz demi:) ama biran önce yap çok heyecan yaptım ben şimdi senin için :)
Suu testee bakinnn nilurr kafayi yicemmmmemin ilamiyorumm o ikinci cizgiyi ben mi görüyorum sadece ?? Varmi cizgiii ?? Gecen hafta bitti adetim ayin 1 inde .. Ama bulantilarim varr hic gecmeyen .. Mide agrim ve yanmasi .. Bas dönmem ... Istifra ediyorum .. Acaba psikolojik mi ? Son 2 aydir yumurtlama günümde beraber olmusuz esimle takvime göre .. 3 gün ... Bu teste ne demeliyim simdi ? Varmi yokmuu ? Eki Görüntüle 854161 Eki Görüntüle 854162
Bi haftada olurmuki yaa cok erken değilmi
Suu testee bakinnn nilurr kafayi yicemmmmemin ilamiyorumm o ikinci cizgiyi ben mi görüyorum sadece ?? Varmi cizgiii ?? Gecen hafta bitti adetim ayin 1 inde .. Ama bulantilarim varr hic gecmeyen .. Mide agrim ve yanmasi .. Bas dönmem ... Istifra ediyorum .. Acaba psikolojik mi ? Son 2 aydir yumurtlama günümde beraber olmusuz esimle takvime göre .. 3 gün ... Bu teste ne demeliyim simdi ? Varmi yokmuu ? Eki Görüntüle 854161 Eki Görüntüle 854162
hanımlar adetme 3-4 gün kaldı dün ovulasyon testi yapmıştım ikinci t çizgiside bilirdi ,bu sabahta gebelik testi yaptımm ikinci t çizgisi çok silikte olsa göünür şekilde yine çıktı bu nedemek oluyor sizce hamilemiyim adet günüm geçmeden kan tahlili vermek istemiyorum ama meraktan da çatlıyorumm lütfennn yardımcı olunnn...
canım kaç günde bir adet oluyorsun ovulasyon günün nezamandı adet kanaman kaç gün sürüyor.
Sebus biz cok erken test yaptrdk ya hele ben benim senden daha vahim durumum catliycam meraktan
5 gün sürüyor canim .. 2 aydirda gec oluyorum ... Normalde 28 günde bir oluyorum .. Ama bu ay 30 günde oldum .. Gecen ay 29. gün oldum .. Ki bende hic öle olmaz hep düzenli adet olurum ... Gecen ay 29.unda adet olmstum bu ay 25 inde olmam gerekti en erken ama 28inde oldum ... Haftaya ovulasyon zamanim ... Vatmiii cizgii
5 gün sürüyor canim .. 2 aydirda gec oluyorum ... Normalde 28 günde bir oluyorum .. Ama bu ay 30 günde oldum .. Gecen ay 29. gün oldum .. Ki bende hic öle olmaz hep düzenli adet olurum ... Gecen ay 29.unda adet olmstum bu ay 25 inde olmam gerekti en erken ama 28inde oldum ... Haftaya ovulasyon zamanim ... Vatmiii cizgii
körler sağırlar birbirini ağırlar valla hicran erken yaptık demi nebilim ayol dayanamadım ki ama sonucu görünce bi rahatlama gelmişti şimdi sil baştan başladı herşey gece de acayip kasık ağrısıyla uyandım aman nebileyim üüüüüüüf 14 gelmeden bilemicem anlaşılan senin durumun neden vahim bakim....
Hamilesin tatlım hayırlı olsun:)
bu test gebelik testimi
Tatlım dediğin gibi çok çok silik bi ikinci çizgi var ama daha çok erken, adetin biteli 1 hafta olmuşsa ,yumurtlama günün 7-8 Kasım oluyor. Ne zaman ilişkiye girdiniz de ne zaman idrara geçti yani şüpheli bir durum..[/QUOTE
Kafam karman corman olduu yaaamidem hala bulaniyo annem kardesime hamileyken 3 ay adet görmüs test yap dedi böle cikti anlamadim ki eylül ekimde ovulasyon zamaninda birliktelik oldu .. Böle bisi mümkünmü ? Ama ben gecen ayda yaptim test hic bisi cikmamisti .... Dr a gitsem adeti bekle dicekk kafayi yicemmm
offf ne yapmam lazım beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?