hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ay canım gırdıgıne cok sevindim valla arada gel sen ben hamileyım canım cok yenı ama daha allah sana da nasip etsın hayırlısıyla bu ay kafama hıc takmadım hatta beklemıyordum suprız oldu :)

cok sevindim canım benim yaa:) bende daha tık yok dr progestan diye bi hap verdi. onu kullancam 10 gün ben de artk akllıma getrmemeye çalışıyorum nasip deyip geçiyorum ama inan cok sewindim yaa kendm hamileymşim gbi vallaa:) Allah anaalı babalı büyütsün inş

Aynisini suan bende yasiyorummmm bu belirsizlik kafayi yedircek bana (

canım merhaba benden sana tavsiye idrar testlerine güvenme ben geçen ay adetime 2 gün kala senden daha belirgin bir çizgiyle karşı karşıyaydım inanamadım başka markayla yaptım ondada çıktı sonra adet olmam gereken gün çizgi dahada belirgindi 2 günde günüm geçince tamam hamileyim dedim ve o sabah 2 gün gecikmeyle adet oldumhemen doktora gidip kan aldırdım değerim 4.23 tü yaninegatif tabi insan yinede ümidini kaybetmiyor dedim belkide üstüne görüyordum ama ölede değilmiş 5 gün adet oldum normal şekilde doktorum dediki üstüne görme olayı muhakkak normal adetten farklı ve daha kısa sürer.. bunu dikkatli her kadın anlayabilirmiş sen şuan adetin tamamen normalmi ilerledi onu düşün eğer normalse hamile değilsindir maalesef ( belkide kimyasal gebelik yaşadık belkide kanımızdaki başka bişey bchg hormonumuzu yükseltti

Doru haklisin canimm bende hala güvenmiyorumm ama degilsem bile bunu görmek bile güzell insan hemen olsun istiyor su kafaya takmama isini de yapamiyorum napimmm cokta korkuyorum olmicak bebegim die 3 . Adetimi gördüm .. 4. aya girdik bebek denemesinde ... Ama nedenn böle yaniltiyor bu testlerr Almanyadayim ben öle her isteyincede test yapmiyorlar kafayi yicem yani bakalim yine 1 hafta gecsin de öle bi test yapim dimi emin olmak icin yoksa emen yarin yapsam da olurmu ?
Ne zormuss yaaa hep askida kaliyor insan ilac bile alamiyorummm

benimde bu ay 3. ayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin bence doktora gitme şansın varsa git anlat durumunu çünkü bir hafta beklersen için içini yer ve eğer bebek yoksada bu ayıda kaçırma stresten hamile kalacağın varsada kalamayabilirsin.. ben bebek istediğim ilk ay doktora gittim tedbir amaçlı hormon testlerimi istedi sizdede böle bi durum varmı ? yoksa bekliyorlarmı 6 ay

kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım

canım inşaallah ama çokta emin olamıyorum dediğim gibi çizgi çok silik:))

Kızıma hamile kaldığımda benim de aynen çok çok silikti, seçebilmek için çok dikkatli bakmak gerekiyordu, seni çok iyi anlıyorum ama çok silik de çıksa o çizginin varlığı hamileliğin işaretidir.

Aminn canimmm insallahh bakalim testi tekrarlicamm artik napim daha önce silik cizgi bile görmedim yaptiklarimda bi umut oldu iste buda direk sorduklari adet günün gectimi oluyo gecmezse test bile yapmiolar canim cok enteresan bi ülke ben 3 yil oldu geleli buraya ... Bende öle yaptim ilk vajiyi yenince gittim zaten hic korunmadik biz 2 , 5 yil vajinismus illetini yasadim zatende 3 aydir iliskimiz oluyo cok sükür hersey normal smdide bebek stresi sardi ama normal bakti test istemedi hersey normal dedi .. 1 yil deneme süresi verdi bide vitamin verdi bebege yardimci .. Olmazsa gelin dedi .. Ha birde istediqiniz icin gec olur zaten dedi istemeyerek olsaydi hemen olurdu dedi dr um iyi ama Alman iste
Strese girme dedi ama gelde girme istee millet nasil rahat birakabiliyo kendini anlamiom biri banada ögretsin (

haklısın strese girme demekle olmuyor strese girmicem demek bile ayrı stres :) onun için boşwer o olayı sadece düşünmeni biraz azaltman için kitap oku mesela yada netten bi diziye başla onu izle boş zamanlarında ben öle yapıyordum ii oluyordu hee sen yarın testi tekrarla tabi alabiliosan farklı bir markayla yap bakalım o ne olacak ?

merhaba arkadaşlar..
benim 1 tane oğlum var.
bu ay spiralimi çıkartmaya gittiğimde spiralimin 1 cm kaydığını ve hamile kaldığımı öğrendim..
ve bebeğim düştü (
hayırlısı tabi ki çok üzüldm ama dua ediyorum rabbim hayırlısını versin diye..
cuma günü dr. randevum var eğer tamamen temizlendiyse rahim yeni çalışmalara başlıcam..
o yüzden burda sizlere katılmak istedim
herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim :))

Merhaba kızlar ben yıllardır bu formu takip ediyorum sonunda üyeliğimi yaptım aranıza katıldım. Regl mi 1 gün geçti normalde hiç aksamak hatta 2-3 gün öncesinden kahverengi lekeler ile beni uyarırdı bu sefer olmadı ve göğüslerim kocaman oldu ve ucu okadar hassaslaştıki dokunamıyorum mide bulantısı bir kaç kez oldu kasklarımda şişlik ve inanılmaz ağrı var sanki regl olacakmışım gibiiyi bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve 3 haftadır bir fiil turşu yiyorum herkes bana şaşırıyor:)) 1 yıllık evlilym ve ilk kez korunmadım yumurtalama dönemimde eşim ile birliklte oldumsizce hamile olabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…