hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

tatlım kasık ağrılarının olması çok normal ilk aylarda özellikle
hamilesin hayırlı uğurlu olsun..
sağlıklı hamilelik ve bebeiş olsun

Kızlar aranıza yeni katıldım ve bende tecrübelerinizle bana yardımcı olmanızı bekliyorum, geçen ayın 12 sinde regl oldum 26 günde bir regl oluyorum fakat bu ay gecikti henüz regl olmadım bugün test yaptım ama negatif çıktı ama ben hala regl olmuyorum anlamadım ve bu durumu çok kafama taktım

Son düzenleme:
Canım clexanı doktorun hamile kalmadanmı kullan dedi ben bikaç doktora gittim hepside hamile kaldığını öğrendiğin zaman dediler ve sanırım yine geç kalmışım kullanmaya

evet canım benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken kalbi durdu...doktorum şüphelendi genetik tanı testi yaptırdık ve test sonuçlarının çıktığı gün tekrar hamile olduğumu öğrendik hemen clexan a başladım ...o da erken düşükle sonuçlandı...şimdi ise korunmayı bırakır bırakmaz adetimin 3. günü başlamamı istedi şu anda adetim 10 gün var hala kullanıyorum...bakalı artık hayırlısı...benim doktorum biraz garantici...her konuda tedbirli yani...çok güveniyorum ona inşallah bu ay sağlıklı bir hamilelik haberini almak nasip olur bizleere...

ya bende 1.5 sene önce 7 aylık sezeryanla doğum yaptım ama rahim damarlarm tıkalı ters akım başlamış bebeğim beslenememiş sadece 4 gün yaşadı şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ama daha cuma günü kullanmaya başladım iğneleri yine geç kaldm sanırım buarada hangi şehrde yaşıyosun

Selam kızlar durumumuz aynı gibi âdetim 3 gün geçti karnım şiş kasıklarım ağrıyor.sabah evde test yaptım negatif.bide merdivenden düştüm tam oldu inanın kafam durdu evde yalnızım ne yapsam bilemedim

Canım kendine yinede dikkat etmelisin. Benimde kasıklarımda ara sıra batma var adet dönemimde 3 gün geçti ama sonuç negatif çıktı ümitlenip üzülmekte istemiyorum :18:

Kızlar benm reglim 1 gün gecikti erkenden test yapmıştım negatif çıkmıştı bide geç yumurtladı. Test yapmaya korkuyorum bi tek belim agrıyor ve gögüslerimin ucu acıyor kaç gün sonra test yapsam:44:

hanımlar bugün adetmi bekliyordum şuana kadar olmadım,dünkü evde yaptığım testte ikinci çizgi silik çıktı başka testimde yok yarın kan tahlili yaptrcam lütfen dua edin benim içinn...

kızlarrrrrrrrr bugun reglm 2 gecti simdi bir test aldım yaptim veeeeeeee ikinci cizgi cikti ama cok koyu degil ama net bir sekildee goruluyor sizce bu yeterlimi kizlar bana yeterli oldugunu soyluyorlar

kızlarrrvrrrrrr bugun reglm 2 gecti simdi bir test aldım yaptim veeeeeeee ikinci cizgi cikti ama cok koyu degil ama net bir sekildee goruluyor sizce bu yeterlimi kizlar bana yeterli oldugunu soyluyorlar

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum hayırlı olsun çok sevindim ya leeeeeeee banada dua et noluuuuuuuur şafak 4......

selam kizlar,
testlerde pozitif sonuc gorenleri cani gonulden tebrik ediyorum, Allah saglikla kucaklarina almayi da nasip etsin bebeklerini
darisi da benim gibi isteyenlerin basina olsun insallah

kayip yasayan arkadaslara cok uzuldum gecmisler olsun diyorum insallah Allah bir daha aci yasatmasin saglikli guzel hamilelikler ve bebekler nasip etsin hepimize...

yaa benim de iki gundur kasiklarimda agri var ama biliyorum daha cok erken ( reglime 10 gun var ) acaba psikolojik mi diyorum , kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama icim icimi yiyor resmen, ne zor seymis var mi yok mu bilmeden beklemek
idrardan test yapsam cikmaz di mi bu kadar kisa surede, kan testi yaptirma sansim da yok offf
herkese iyi aksamlar...

Ben bekle derim cnm reglime 5 gün kala yaptım negatifti yıkıldım resmen şimdi 1 gün geçti regl olamadım hala ama test yapmak istemiyorum olumsuz sonucu almak kötü oluyor senin gıbı bnmde kasıklarım çok ağrıyordu

Mrb kızlar benim dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde hiç gecikmezdi.. Gecen ayın 12 sinde olmuştum bu ay 2 gün geçti belirtilerim ise göğüs uçlarım ağrıyor kasıklarda arada batmalar çok fazla gazım var bide midem bulanıyor gibi ama kusacakmış gibi değil .. test te yapmadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…