hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Slm kizlar .cift cizgiyi goren herkese saglikli dogurmayi nasip etsin allah.ben gecen ayin 16 sin regl oldum ayin 3unde ovulasyon testi ile yumurtlama icin cift cuzgi gordum iki gun ust uste.yani reglimden 19 gun sonra yumurtlamam oldu sanirim.reglm genelde 35 36 gunde bir olur.dun test yaptim negatif.icim icimi kemiriyor.bugundemi yapsam.beklemek cok zor....

canm umarm sende en yakn zamanda mutlu haberlerini burda bizimle paylasirsin... 10 gun erken bir sure ama benimde reglime tam 10 gun varken kasiklarm agirmaya basladi yani bazilari icin boyle belirtiler cok erken saylmaz idrar testi icinde dahha cok erken hamileysen bile cikmaz

İçinden çıkamaığım bişeyler oluyor arkadaşlarım ekim 10 unda siyaha yakın 3 gün boyunca leke geldi 13 ün de normal adet geldi ve 20 sine kadar.
Şimdi aklıma takılan ben ne zaman adet olacağım?
10 u mu 13 mü ?
Sol kasığımda dün başlayan bir sızlama var bugün sağa da geçti ağrı birde göğüslerime elimi dokunamayorum...
Hamile olmayı çok istiyorum ama bu şüpheler olmayışlar beni çok üzüyor
Başına gelen varmı benim durumdan ne olur yardım

merhaba arkadaşlar
benim sorunum yumurtlama gününden sonra sol kasık batması yaşadım nefesimi kesecek şekilde adet günüme kadar bikaç defa oldu ayri olarak küçük küçük kasılmalar ve kramplar yaşadım hepsi sol tarafımda oldu geçen ay adet dönemim 9 ekimdi ve yarın 2 gün gecikmiş olacak ben sıkıntılarımı şöyle bi yazayım bakalım sizlerr ne çıkarıcaksınız.:)

sol kasık batması ciddi şekilde oldu yumurtlama sonrası başladıı..

gögüslerde ciddi şekilde hassasiyet var...

inanılmaz iştah açıklığı...

duygusal değişim...

yüzümde bi gariplik hissediyorum bi parlaklık gözlerim farklı bakmaya başladı tarif edemem işte anlayın :)

ve adet günümde adet sancılarım oldu ha geldi ha gelicek dedim ama tık yok ara ara yokladı ve gitti..

ve yine adet olmam gereken günde akşam üzeri bi ateş basması yaşadım inanılmaz ellerime vucuduma bi dirençsizlik girdi titredim değişik bi sıcaklıktı bütün vucudum kısa süreli alev alev yandı..

ayak ve eller buz gibi zor ısınıyorum tabi bu herzaman değil sabit şekilde durdugum zamanlarda oldu..

ve bugün yani 2.ci gün öğle vakti 5 dk arayla diğerlerinden çokk çokk farklı 2 sol kasık batması demiyeim resmen bıçak kesmesi gibi bişiy yaşadım yolda eşimle yürüyorduk her geldiğinde o kesik ben sokak ortasında bağırdım feci bişiydi..

lekenmemi yoksa başka birşeymi bilemem ama bugün akşam yani gecikmenin 2 .ci günü çok ufakk toplu iğne ucu gibi uzayan bir kahverengi renkte sümüksü gibi bişiy gördümpeçeteyle sildiğimde birdahada görmedim..

çok uzun oldu ama bunların hepsini ciddi anlamda yaşadım aslında gebelik düşünmüyorduk olduysa kazayla olacak ve merak içindeyim tedirginim gebelik söz konusu olabilirmi hı bu arada bugün uyandıgımdada hafif bulantım vardı yemek yiyemedim ay bilemiyorum baya şey yaşamışım test yapsammı yapmasammı zaten regl 2 3 daha gecikirse yapıcam :))

canım normal adet olmuşsun leke gelen günden hesaplıcan sanırım tam bilgim yok ama benimde geçen ay leke ile geldi adetim leke 1 gün sürdü 2.cü gün adet oldum ben leke gördüğüm günden hesapladım ama net bilemicemm Allah gönülüne göre versin inş...

ağrıların içinde bi dr a görün derim Allah korusun kist falan olmasın.. bende yukarıda baya bi belirti yaşadığımı yazdım inan gebelikde düşünmüyorduk onca şeyi gebelik değilde acaba kist mi var diyede düşünmedim değil hanii:26:

istanbuldayım...neden geç kaldığını düşünüyosun...değerlerin mi düşük...

canım yanliş anlama ama umarım hamile değilsindir. yani sanırım sen daha vajinismusu yenememiştin. cidden beni yanlış anlama önce bu eşiği atlatman daha iyi olurdu tabi ama allahın işine karışılmaz. için rahat edecekse bir test yap derim ben :)

canım ben sadece gebeliğimde adet sancısı gibi sancılar yaşamıştım ama dediğin gibi belli periyotlarda yoklayıp geçti hep onun dışında hala bi belirti yaşamadım çok şükür gönlündeki olur inşallahh

zaten yorumumda görmüşündür canım istediğimiz bişiy değildi olduysa kazayla olmuştur malum denemeler valla değilsem üzülmicem ama hamileysem değişik duygulara gireceğim kesin bende yenip gebeliği yaşamayı çok isterdim ama nasipp Rabbim ol demişse oluvermiştir elden bişiy gelmez kızmadım tabikide niye kızayım canım ama yapacak birşey yok :)

anladım canım işte bakalım ya değişik gecikmeli bir adet dönemi geçiriyorum yada birşeyler var hayırlısı neyse o olsun demekten başka dencek bişiy yok Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

canım gebelik testini erken yapmışsın bende ovu testiyle hamile kaldım çok şükür yumurtlamanın 12. günü beta hcg 57 çıkmıştı benim ki idrar testleri bu değerde falan çok zor çift çizgi göstermeleri inşallah hamilesindir

canım henüz çok erken ben de 10 gün sayıyorum .....gel birlikte bekleyelim....:18:

Benimde reglim iki gün gecikti:18:. test alıp yapmaya korkuyorum ya pozitif değil se diye :18:ama çok istiyorum pozitif olmasını .
9 kasımda adet olmam gerekirken beyaz bir akıntı geldi acaba bu ne anlama geliyordur bilen var mı? ya da daha önce başına böyle bişey gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…