hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bende 10 haziran 7 temmuz 4 ağustosta oldum

merhaba canım benim geçti adet tarihim 28 de olmam lazımdı ama subat ayından beri adetlerimin tarihi uzadı malesef o yüzden kan tahlili yaptırmıyorum bu hftada geçsin şubatta tam 13 gün gecikmişti kesin hamileyim dedim gene negatifti :)) kısmet bakalım ne zaman pozitifi göreceğim. senin daha varmış heyecan yapma:)

Kizlar ayin 18 inde hastalandim. Yaklasik 4-5 gundur inanilmaz kasik ve bel agrisi çekiyorum. Test yaptim negatif cikti

doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat bu ay bir kez hapı içmeyi unuttum ve hapı her akşam aldığım saatten6-7 saat sonra aldım
yaklaşık 15 gündür göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var bu ay akıntım her zamankine nazaran daha fazla aynı zamanda sabahları aşırı mide bulantım oluyor aynı zaman da aşırı cinsel isteksizlik ve yorgunluk var.
sizce hamile olabilir miyim? hap kullanırken hamile kalan duydunuz mu?
idrar testi yapsam çıkar mı yoksa illa ki adetimin gecikmesini mi beklemeliyim?

benim siklus sürem çok uzun ondan 35 günde bir oluyorum 28 olsa sizler gibi 13 eylül de bat ama işte dediğim gibi siklus sürem uzadı

Malesef adet gördüm.. Canım çok sıkıldı. Ne biçim iş bu bir önceki sefer 31 günde bir sonraki sefer 26. günde adet kanaması.. Bu düzensizlikle nasıl ayarlayacaksak, önümüzdeki ay inşallah. Hayırlısı tabi önce.

sevgili canlar lütfen sağlıklı bir gebelik istiyorsanız kesinlikle rahat olun test falan yapıp moralinizi bozmayın bende 2012 ağustosda evlendim 5 ay korunduk ondan sonra çocuk istemeye başladık ve tam olarak 3 ay boyunca hamile kalamadım ve ben 3 ay için de tam hiç abartmıyorum farklı hastanelerde 4-5 kere gebelik testi yaptırdım evde kendim 7-8 kere test yaptım hep moralim bozuldu ve bir dahaki aya daha berbat girdim ve son ay yani mayısta hiç bir şey yapmadan gebe kaldım gerçi 2 aylıkken ikizlerimi kaybettim diyeceğim o ki stres yapmayın sağlıklı beslenin ve gerisini Allah'a bırakın inş bende sizlerde bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız

kızlar mrb yaa bende cok garip bir haldeyim ne oldugumu bilmyrum :) göğüslerim şişti, koyulaştı ve iki haftadr karın ve kasık ve bel agrım var... ayrıca iştahım cok acıldı yiyorum doymuyrum sanki iki gundur de midem bi garip bulntı var sanki..ama gecn hafta idrar testm negatfti..adetime 5-6 gun var szce ne durumdayııım :) içimde aşırı bebek ve annelk hissi var bazen piskolojk mi acaba diyorum sonuç ne olacak cok merk ediyrum doktrada gtmedim :)

Son düzenleme:

inşallah Allah gönlüne göre verir

Canim insallah Allah gonlune gore verir bendede ayni seyler var ustelik icimden bi ses kesin hamilesin diyor tabiiii psikolojik olabilir

Merhaba arkadaşlar;
28 günde bir regli oluyorum. Tam 28. Günde regli oldum ilk kez bu ay korunmayı bıraktık yumurtlama dönemini hesapladım ve belirtiler var gibi ama regli oldum işte. 3. Günü akşam 10 da kesildi kanama zaten öncekiler gibi olmuyordu. Normalde 7 gün oluyorum bugün 5. Gün 3. Günden itibaren sadece kahverengi akıntı oldu. Bugün sabah aç karnına kan verdim yarın öğleden sonra öğrenicem inş. Tabi eczaneden hamilelik testi alıp onuda yaptım bugün negatif çıktı üzüldüm açıkcası. Ama ilk idrarda değil 2. De yaptım . Hafif miğde bulantısı oluyor .

Canım kusura bakma ama benim de bu ay bütün dediğin belirtiler vardı hatta fazlası bile vardı çok umutlanmıştık adetimde 3 gün geçti kan testi negatif çıktı hepsi psikolojikmiş adetin geçerse kan testi yaptır ama boşuna umutlanma hayallerin suya düşebilir

Evet bu ayda olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallah.Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…