- 11 Temmuz 2011
- 431
- 185
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
bende 10 haziran 7 temmuz 4 ağustosta oldum
valla çok varmış. Benim 5 eylül de gelmek bilmiyor :) gerçi malum ilk deneme. her ne kadar umutlu olsam da olmasa da sonraki ay inşallah. hayırlısı
idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyorKizlar ayin 18 inde hastalandim. Yaklasik 4-5 gundur inanilmaz kasik ve bel agrisi çekiyorum. Test yaptim negatif cikti
benim siklus sürem çok uzun ondan 35 günde bir oluyorum 28 olsa sizler gibi 13 eylül de bat ama işte dediğim gibi siklus sürem uzadı
Kizlar ayin 18 inde hastalandim. Yaklasik 4-5 gundur inanilmaz kasik ve bel agrisi çekiyorum. Test yaptim negatif cikti
Malesef adet gördüm.. Canım çok sıkıldı. Ne biçim iş bu bir önceki sefer 31 günde bir sonraki sefer 26. günde adet kanaması.. Bu düzensizlikle nasıl ayarlayacaksak, önümüzdeki ay inşallah. Hayırlısı tabi önce.
kızlar mrb yaa bende cok garip bir haldeyim ne oldugumu bilmyrum :) göğüslerim şişti, koyulaştı ve iki haftadr karın ve kasık ve bel agrım var... ayrıca iştahım cok acıldı yiyorum doymuyrum sanki iki gundur de midem bi garip bulntı var sanki..ama gecn hafta idrar testm negatfti..adetime 5-6 gun var szce ne durumdayııım :) içimde aşırı bebek ve annelk hissi var bazen piskolojk mi acaba diyorum sonuç ne olacak cok merk ediyrum doktrada gtmedim :)
amin cnm inş...inşallah Allah gönlüne göre verir
hanımlar nasılsınız benim dün olamm grekiyordu ilk kez günüm geçti :):26:amin cnm inş...
kızlar mrb yaa bende cok garip bir haldeyim ne oldugumu bilmyrum :) göğüslerim şişti, koyulaştı ve iki haftadr karın ve kasık ve bel agrım var... ayrıca iştahım cok acıldı yiyorum doymuyrum sanki iki gundur de midem bi garip bulntı var sanki..ama gecn hafta idrar testm negatfti..adetime 5-6 gun var szce ne durumdayııım :) içimde aşırı bebek ve annelk hissi var bazen piskolojk mi acaba diyorum sonuç ne olacak cok merk ediyrum doktrada gtmedim :)
amin inşallahhh Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?