hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Of ya dün vermiş olduğum kan tahlil sonucu çıkmadı. Sağlık ocağında herkes sonucunu aldı benimki çıkmadı ilginç beklemedeyim. Yarın aile Dr kanların gönderildiği merkezi 9 da arayacak çıkmışsa sonucu öğrenebilicem çıkmamışsa yarın tekrar kan vericem. Dua edin lütfen inş çıkmıştır beklemekten sıkıldım

merhaba canım bende aynı durumdayım senin yaşadıklarının aynıları bendede var geçen hafta pzartesi doktora gittim sağ yumurtam büyümüş çatlayabilir dedi hatta hamile olabilir misin dedi.bende aşırı derecede merak var çatlamak üzereyim kasıklarım ağrıyo ve en ufak bir eğilmemde belim ağrıyo 6sında hastalanmam lazım belirti yok ama hayırlısı olsun inşallah.Allah ım bana sana ve bebek isteyen tüm herkese anne olmayı nasip etsin....

gerckten mi yaa :) valla banada boş umut gbi geliyor aslında ama ne bileym işte piskolojk hayal galiba.. aslında ben cocuk planlamamstm ama belrtiler oluncada sasrdm ve istedm öyle yani :)

nasıl yani yumurtan catlamış :) niye buyumuş ki iyi bişy mi bu anlamadım :) bnmde aynı tarhte olmam gerekli gbi bakalım yaa hayrlısı :) amiiiin :)

amin ins. cnm yaa senn belirtiler neler ?

Tatlım bel ve kasik agrim var ilk gunden beri sol kasigim agriyor hafif bi mide bulantim var ayin 12 sinde hastalanmam gerek ama bekleyemiyorum idrar testi yaptim 1. Sinde silik 2 cizgi cikti digerinde negatif cikti inşallah belirtiler bebis habercisidir

hadi bakalım hayrlısı canım rabbm gönlune göre veeersn :) ben ümidimi kestm valla pskolojktr diyorum :)

Canım çook şükür 8aydır sabırla ve ümitle bekliyordm çok şükür dün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendm.rabbim inşaallah cümlemize sağ salim kucağa almayı nasip eder.rabbim dileyene tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaallah.

Arkadaşlar merhaba belki duymuşsunuzdur bu siteden ovulasyon testinin gebelik varsa adete yakın pozitif gösterdiğini doğru arkadaşlar bizzat denedim.eğer hormon probleminiz yoksa tabi.ben adetimin 23.günü yaptm testi ikiside aynı koyulukta çıktı.27 yada28günde bi adet oluyrm.26.güne kadar hergün yaptm hergün dahada koyulaştı.şüphelendim gebelik testi yaptm ve 2.ci çizgi belirgin silik pembe çıktı.ertesi gün kan verdim çok şükür hamileydm.yani ovulasyon testi gebelik testinden daha erken gebeliği gösteriyor.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.

kızlar merhaba konuyla pek fazla ılgısı yok ama ben bırsey ogrenmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz bana şimdi biraz açık olucam ne olur kusura bakmayın hamıle kalmak ıcın eşinin penisinin tamamen mi girip boşalması gerekıyor?

merhaba canım, bende bebiş istiyorum, geçen ay olmadı bakalım bu ayda merakla bekleyenlerdenim, ayın 10 unda adet tarihim... daha erken değilmi test için??

Son düzenleme:
merhaba canım, bende bebiş istiyorum, geçen ay olmadı bakalım bu ayda merakla bekleyenlerdenim, ayın 10 unda adet tarihim... daha erken değilmi test için??

Tatlım cok erken ama aşırı agrim var ve akintimda var.dayanamiyorum beklemeye :))) nasil gececek gunler bilemedim.bizim ilk denememiz birde bu kadar hevesli olmamam gerek ama

Tatlım cok erken ama aşırı agrim var ve akintimda var.dayanamiyorum beklemeye :))) nasil gececek gunler bilemedim.bizim ilk denememiz birde bu kadar hevesli olmamam gerek ama

hadi bakalım inşallah o zaman:) göğüslerin şiştimi benimkiler acıyo ve şişti acayip derecede neden kaynaklanıyo bilmiyorum, korunmadığım için falan mı ki? nerdeyse bir aydır böyle...
kasık ağrılarımda var ama ayaklarımı üşütüyorumdur diye düşünüyorum, sende nasıl?

Tatlim benim şişkinlik hafif var ama acikcasi ona yormak istemiyorum sadece uçları cok fazla acıyor ve sanki batiyor gibi kasik ağrılarımda hic geçmedi ve akintida var bende üşüme ve uyku sikintisida var utanmasam kazakla dolascam ve 12 den once yatmayan ben 10 da tavuk gbi tünüyorum:)

bende de ilk bu belirtiler olmuştu hamile kaldığımda ve çok sık tuvalete gidiyordum. inşallah hamilesindir canım

bende de ilk bu belirtiler olmuştu hamile kaldığımda ve çok sık tuvalete gidiyordum. inşallah hamilesindir canım

İnşallah tatlim ama bizim eşimle birlikte olduğumuz zamanlar sayili ilk baslarda bende bebis var diye düşünüyordum ama zamanla nedense umudumu yitirdim ilk denemede basaran nerdeyse yok gibi inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…