- Konu Sahibi lion mother
-
kızlarr düm doktora gittim hamılelığimi doğruladı çok mutluyumm inş. kucağıma da alırım
kızlar mrb yaa bende cok garip bir haldeyim ne oldugumu bilmyrum :) göğüslerim şişti, koyulaştı ve iki haftadr karın ve kasık ve bel agrım var... ayrıca iştahım cok acıldı yiyorum doymuyrum sanki iki gundur de midem bi garip bulntı var sanki..ama gecn hafta idrar testm negatfti..adetime 5-6 gun var szce ne durumdayııım :) içimde aşırı bebek ve annelk hissi var bazen piskolojk mi acaba diyorum sonuç ne olacak cok merk ediyrum doktrada gtmedim :)
amin ins. cnm yaa senn belirtiler neler ?Canim insallah Allah gonlune gore verir bendede ayni seyler var ustelik icimden bi ses kesin hamilesin diyor tabiiii psikolojik olabilir
gerckten mi yaaCanım kusura bakma ama benim de bu ay bütün dediğin belirtiler vardı hatta fazlası bile vardı çok umutlanmıştık adetimde 3 gün geçti kan testi negatif çıktı hepsi psikolojikmiş adetin geçerse kan testi yaptır ama boşuna umutlanma hayallerin suya düşebilir
nasıl yani yumurtan catlamış :) niye buyumuş ki iyi bişy mi bu anlamadım :) bnmde aynı tarhte olmam gerekli gbi bakalım yaa hayrlısı :) amiiiin :)merhaba canım bende aynı durumdayım senin yaşadıklarının aynıları bendede var geçen hafta pzartesi doktora gittim sağ yumurtam büyümüş çatlayabilir dedi hatta hamile olabilir misin dedi.bende aşırı derecede merak var çatlamak üzereyim kasıklarım ağrıyo ve en ufak bir eğilmemde belim ağrıyo 6sında hastalanmam lazım belirti yok ama hayırlısı olsun inşallah.Allah ım bana sana ve bebek isteyen tüm herkese anne olmayı nasip etsin....
amin ins. cnm yaa senn belirtiler neler ?
hadi bakalım hayrlısı canım rabbm gönlune göre veeersn :) ben ümidimi kestm valla pskolojktr diyorum :)Tatlım bel ve kasik agrim var ilk gunden beri sol kasigim agriyor hafif bi mide bulantim var ayin 12 sinde hastalanmam gerek ama bekleyemiyorum idrar testi yaptim 1. Sinde silik 2 cizgi cikti digerinde negatif ciktiinşallah belirtiler bebis habercisidir
kızlarr düm doktora gittim hamılelığimi doğruladı çok mutluyumm inş. kucağıma da alırım
Allahım sabır versin inşallah. şefaatçin olsub öbür dünyada meleğin. bnde 2 aylıkken kaybettim meleğimiama üzülmek yok sabret Allahım sen iyisini bilirsin de Rabbim en kısa zamanda yeni bir melek gönderir sana inşallahhh
Tatlım bel ve kasik agrim var ilk gunden beri sol kasigim agriyor hafif bi mide bulantim var ayin 12 sinde hastalanmam gerek ama bekleyemiyorum idrar testi yaptim 1. Sinde silik 2 cizgi cikti digerinde negatif ciktiinşallah belirtiler bebis habercisidir
merhaba canım, bende bebiş istiyorum, geçen ay olmadı bakalım bu ayda merakla bekleyenlerdenim, ayın 10 unda adet tarihim... daha erken değilmi test için??
Tatlım cok erken ama aşırı agrim var ve akintimda var.dayanamiyorum beklemeye :))) nasil gececek gunler bilemedim.bizim ilk denememiz birde bu kadar hevesli olmamam gerek ama
hadi bakalım inşallah o zaman:) göğüslerin şiştimi benimkiler acıyo ve şişti acayip derecede neden kaynaklanıyo bilmiyorum, korunmadığım için falan mı ki? nerdeyse bir aydır böyle...
kasık ağrılarımda var ama ayaklarımı üşütüyorumdur diye düşünüyorum, sende nasıl?
Tatlim benim şişkinlik hafif var ama acikcasi ona yormak istemiyorum sadece uçları cok fazla acıyor ve sanki batiyor gibikasik ağrılarımda hic geçmedi ve akintida var bende üşüme ve uyku sikintisida var utanmasam kazakla dolascam ve 12 den once yatmayan ben 10 da tavuk gbi tünüyorum:)
bende de ilk bu belirtiler olmuştu hamile kaldığımda ve çok sık tuvalete gidiyordum. inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?