- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.501
Idrarda da kanda da.cikar su an benimde atesim cikiyodu hatta teste gitmeden bigun once hastayim sandim
Canım iyi ya yumurtalıkta bır sorun cıkmaması cok sukur inş ilaclardan sonra hamile kalırsın ben malesef adet oldum bugun test yapmaya gerek kalmadı daha bız ilk ay denedık bıraz zaman gecsınde oyle gıderım dıye dusunuyorum su an erken daha zaten bu ay daha deneyeyım hayırlısı ne ıse oyle olsun tatlım hakkımızda bu arada ıyı tatıller bol bol stres at dınlenmene bak canım
Selam canım ya nerelerdesın artık gırmıyorsun sanırım hıc goremıyorum senı merak ettım neler yapıyorsun
:) valla kötü bsey cıkmasın da insallah öyledir ptesi vercem haber olumlu ya da olumsuz.
Kizlar bende 5 haftalik hamileyim. Geciktikten 1 hafta sonra yaptim testi. Ve pozitifff:) Inanilmaz koku duyum gelişmiş durumda.goguslerim sis:) Allah hepinize nasip etsin inşallah. ...cok guzel bir duygu
Amin canim cok sagol.Tatlim ben ikk idrar testi aldim kadin bana 4-5 saat bisi yemez icmezsen çıkabilir dedi ve 2. Cizgi silik cikti bende ertesi sabah 2. Testi yaptim ve kabak gibi cikti 2. Cizgimiz :)Allah tamamına erdırsın canım brnımde bugun adet gunum test yaptım sabah ıkıncı cızgı olan yerde renk degıl ama cok dıkkatlı bakıldıgında saydam bır cızgı var neden boyledır acaba erkenmı ysptım testi
Amin canim cok sagol.Tatlim ben ikk idrar testi aldim kadin bana 4-5 saat bisi yemez icmezsen çıkabilir dedi ve 2. Cizgi silik cikti bende ertesi sabah 2. Testi yaptim ve kabak gibi cikti 2. Cizgimiz :)
Mrb arkadaşlar, benim de aklıma takılan çok soru var Benim son adet tarihim 27 ağustos eylül ayın da ovulasyon tarihlerimde korunmasız ilişkiye girdik.Ben bu ay hamile kalırım mutlaka adet olmam diye beklerken 3-4 gün önce kasıklarım da sancı başladı ve dün de adet tarihim geçmemiş olmasına rağmen idrar tahlili yaptım negatif çıktı daha sonra dün koyu kahve akıntım oldu sancım arttı ve bugünde devam etti şimdide şiddetli bi şekilde kanamam başladı ve çok sancım var.Adet mi oldum yoksa allah korusun aklıma kötü bişe getirmek istemiyorum ama başka bişe olabilir mi? Kızlar ne olur yardım edin
merhaba, ben bir buçuk ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve düştü. doktor muayenesinde 2,5 cm kist çıktı. doktor adetin başlayınca bir kutu doğum kontrol hapına başlayalım dedi. bir kutu hap kisti tedavi etmeye yeter mi? bi de bıraktıktan sonra hamile kalmam zorlaşır mı? cevaplarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim
Rica ederimm canım bende bgn reglimi beklediğim için baktm hemenn :))[/QUOT
geldimii renglilerrr ..
geldimii renglilerrr ..
GeldiSon 2-3 gündür ha oldum ha olucam stresi bugün geldi lanet olasıca:)
Adet olmuşsundur muhakkak.Bende 1 haftadır erken hamilelik belirtileri yaşıyordum.Pazartesi regl olmam gerekiyordu.Olmadım bugün kanamam başladı.İnanılmaz bir kasık ağrısı var.Sevineyim mi üzüleyim mi!!Duygularım karmakarışık.
Çok şaşırdım canım biz bekliyorduk bu ay neden olmadı acaba
geldimii renglilerrr ..
Ayyy geldi kuzummm :)) bu ay biz kaçırmıştık yumurtlama zamanını cok dîkkatsiz oldu,asıl çalışma önümüzdeki aya :)))
Ayyy geldi kuzummm :)) bu ay biz kaçırmıştık yumurtlama zamanını cok dîkkatsiz oldu,asıl çalışma önümüzdeki aya :)))
HADİ INSALLAHHH YAAA BU AYYY TUTTURURUZ INSALLAHHHHH((((((((((((((( Bİ BAKARSIN ÖBÜR AYIN SONUNDA BURDAAA HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE YAZARIZZZZ ayyyyyyyyyyyyyy ınsallahhh yaaaaaa
merhaba, ben bir buçuk ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve düştü. doktor muayenesinde 2,5 cm kist çıktı. doktor adetin başlayınca bir kutu doğum kontrol hapına başlayalım dedi. bir kutu hap kisti tedavi etmeye yeter mi? bi de bıraktıktan sonra hamile kalmam zorlaşır mı? cevaplarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?