hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Iki aydır bende denıyorum malesef husranla sonuclanıyorr hersey allah tan rabbım en yakın zamanda hayırlısını nasıp etsın hepınıze sımdı bilen herkezden yardım istiyorumm ben bugün hastalandım ne zaman eşimle birlikte olayım ne zaman olursam bebişimi tutturabılırım hangi günler bide bunuda eklemek ıstıyorum ıkı gun once doktora gıtmıstım enfeksiyon kapmıssın demıstı ilac kullanıcam acaba bunun hamıle kalmamda bı sakıncası olmaz dimii

canım hamilesin inşallah ama doktora gtseydn keşke, benm tahminim 3-4 haftalık falansın.

canım adetlerin düzenliyse nette yumurtlama günü hesaplayabilrsin kendin. yaz çıkar, son adetlerini yazıyosun o sana söylüyor

Kızlarrr bende adet olucam sanırım normalde persembe günü ama cok agrım var gelmek üzeredir o..biz bu ay yumurtlamayı kacırmıştk önümüzdeki ay sıkı bi çalışmaya gircez artkk :))

Canım bgn olduysann eger 2-8ekim arası hamile kalma ihtimalinin oldugu hafta 7si ise tam günü görünüo :)) kolay gelsinnn :))
Tabi bi yanlışlık yoksa,sen bak yinede :))

Son düzenleme:

evet cnm hamile olma olasılığın çok yüksek hadi hayırlısı git bi dr bence ama kan tahlilini nasıl anlamadılar bende onu anlamadım nasıl açıklayamadılar?nerde yaptınki kan tahlilini?

zamanı geldiginde rabbim sizede bebişler verir inşallahhhhhh. RAST GELE KIZLAR

Aminnn canımmm cokk teşekkürler biz bu ay yunurtlama vaktini kaçırmışız yeni karar verdikte :)) şu regli olduktan snra çalışmalara başlıcaz :))
Ne güzel demişsin rast gele :))
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun bebişiniii

amiiiinnnn amin inşallah bizde az ugraşmadık 7 ay bekledik önce sorası düşük . daha sora merakla 4 ay bekledik sonunda rabbim nasip eder inşallah tabi herseyin hayırlısını rabbim biliir bebegimizi bağışlar saglıcakla bizeallah sizlerede hayırlı zamanda bebişler nasip etsin ilk gebeligim benimle kalsaydı dogmus olacaktı ama biraz maddi sıkıntı yasardık. ben düşükten sora calıstım birazdaha borclarımız bitti cok şükür rabbim tam o zamanda verdi bebişimizi. heerrrşeyin hayırlısı kızlar öyle deyin strese girmeyin kendim yasadıgımdan. şimdi arkama dönüp bakınca kızıyorum kendimi yıpratmısım diye

Cok dogru diosun canımm rabbim herseyin zamanını bilio en hayırlısını bize nasip eder inşallshhh herzamannn..az önce balkondan baktm kadının biri başakk başakk die bagırıo ama kadın kendinden gecmiş belli sesleniolar boşluğa bakıo kızı parktaymış getirdiler yazıkk ikiside sarılıp agladılar nası gözlerim dolduuu cok üzüldümm neiseki cıktı karşısına..Rabbim bize hepimize annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş koymasınn..

merhaba kızlar benim adetimin günü yarın ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum bebeğim olsun çok istiyorum göğüslerimde çok ağrı var son günlerde birde beyaz akıntı var karnımda şiş gibi hissediyorum çabuk acıkıyorum acaba hamile olabilir miyim yoksa ben mi kendimi öyle zannediyorum psikolojik mi sizce birde kan testini adetim geçmeden yaptırsam kesin sonuç alabilir miyim

Merhaba canım benimde yarın adet günüm inşş ikimizinde gelmez bir güncük daha sabredicez bende seninle aynı şeyleri hissediyorum + olarak aşırı kasık ağrısı var ama işte adet ağrılarıyla çok benzer olduğu için çözemiyorum maselef ayrıca eğer gebelik varsa kan testinde çıkar idrar testlerine çok güvenemiyorumda :) Allah'm en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inş haberlerini bekliyoruzz

Benımde yarın son adet gunum bende heyecanlıyım ama test yapmıyorum gunum gecınce yapacagım ama benım adetım bır ay 3 gun erken dıger ayda 3 gun gec olur her zaman bu ay erken olmam gerekıyodu sma olmadım hadı hayırlısı dıyorum allahım once hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın

I love KK slm arkadaşlar
ben 1.5 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat bende pko war doktorum bana klomen, duphaston ve catlatma iğnesi ovitrelle): werdi adetimin 5. günü yani perşembe baslıcam aranızda kullanan warsa LÜTFEN BİLGİ WEREBİLİR Mİ?
çatlatma iğnesini klomenden 1 2 gün sonra wurulmamı söyledi bununle ilgili de bilgi werirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER...................

Yumurtlama tarihin ne ise o gunden 3-4 once deneyin.biz ole yaptik ve 4 haftalik hamileyim simdi

Idrarda da kanda da.cikar su an benimde atesim cikiyodu hatta teste gitmeden bigun once hastayim sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…