- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.481
kızlar benimde adetimin üstünden 3 gün gectı ve idrar tesi yaptım çift çizgi çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptım ama anlamadım kmsede açıklama yapmadı laburuatorda beta hcg 488 çıktı en son adetim 21 ağustostu sizce sonucu bilen varmı
Iki aydır bende denıyorum malesef husranla sonuclanıyorrhersey allah tan rabbım en yakın zamanda hayırlısını nasıp etsın hepınıze sımdı bilen herkezden yardım istiyorumm ben bugün hastalandım ne zaman eşimle birlikte olayım ne zaman olursam bebişimi tutturabılırım hangi günler bide bunuda eklemek ıstıyorum ıkı gun once doktora gıtmıstım enfeksiyon kapmıssın demıstı ilac kullanıcam acaba bunun hamıle kalmamda bı sakıncası olmaz dimii
canım adetlerin düzenliyse nette yumurtlama günü hesaplayabilrsin kendin. Yaz çıkar, son adetlerini yazıyosun o sana söylüyor
Iki aydır bende denıyorum malesef husranla sonuclanıyorrhersey allah tan rabbım en yakın zamanda hayırlısını nasıp etsın hepınıze sımdı bilen herkezden yardım istiyorumm ben bugün hastalandım ne zaman eşimle birlikte olayım ne zaman olursam bebişimi tutturabılırım hangi günler bide bunuda eklemek ıstıyorum ıkı gun once doktora gıtmıstım enfeksiyon kapmıssın demıstı ilac kullanıcam acaba bunun hamıle kalmamda bı sakıncası olmaz dimii
canım bgn olduysann eger 2-8ekim arası hamile kalma ihtimalinin oldugu hafta 7si ise tam günü görünüo :)) kolay gelsinnn :))
tabi bi yanlışlık yoksa,sen bak yinede :))
ayyy canım benımmmmm cok tsk ederımmm aydınlattıgın ıcınnn insallahhh tutturabılırımm :)
zamanı geldiginde rabbim sizede bebişler verir inşallahhhhhh. RAST GELE KIZLARRica ederimm canım bende bgn reglimi beklediğim için baktm hemenn :))
kızlar benimde adetimin üstünden 3 gün gectı ve idrar tesi yaptım çift çizgi çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptım ama anlamadım kmsede açıklama yapmadı laburuatorda beta hcg 488 çıktı en son adetim 21 ağustostu sizce sonucu bilen varmı
zamanı geldiginde rabbim sizede bebişler verir inşallahhhhhh. RAST GELE KIZLAR
amiiiinnnn amin inşallah bizde az ugraşmadık 7 ay bekledik önce sorası düşük . daha sora merakla 4 ay bekledik sonunda rabbim nasip eder inşallah tabi herseyin hayırlısını rabbim biliir bebegimizi bağışlar saglıcakla bizeAminnn canımmm cokk teşekkürler biz bu ay yunurtlama vaktini kaçırmışız yeni karar verdikte :)) şu regli olduktan snra çalışmalara başlıcaz :))
Ne güzel demişsin rast gele :))
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun bebişiniii
amiiiinnnn amin inşallah bizde az ugraşmadık 7 ay bekledik önce sorası düşük . daha sora merakla 4 ay bekledik sonunda rabbim nasip eder inşallah tabi herseyin hayırlısını rabbim biliir bebegimizi bağışlar saglıcakla bizeallah sizlerede hayırlı zamanda bebişler nasip etsin ilk gebeligim benimle kalsaydı dogmus olacaktı ama biraz maddi sıkıntı yasardık. ben düşükten sora calıstım birazdaha borclarımız bitti cok şükür rabbim tam o zamanda verdi bebişimizi. heerrrşeyin hayırlısı kızlar öyle deyin strese girmeyin kendim yasadıgımdan. şimdi arkama dönüp bakınca kızıyorum kendimi yıpratmısım diye
merhaba kızlar benim adetimin günü yarın ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum bebeğim olsun çok istiyorum göğüslerimde çok ağrı var son günlerde birde beyaz akıntı var karnımda şiş gibi hissediyorum çabuk acıkıyorum acaba hamile olabilir miyim yoksa ben mi kendimi öyle zannediyorum psikolojik mi sizce birde kan testini adetim geçmeden yaptırsam kesin sonuç alabilir miyim
merhaba kızlar benim adetimin günü yarın ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum bebeğim olsun çok istiyorum göğüslerimde çok ağrı var son günlerde birde beyaz akıntı var karnımda şiş gibi hissediyorum çabuk acıkıyorum acaba hamile olabilir miyim yoksa ben mi kendimi öyle zannediyorum psikolojik mi sizce birde kan testini adetim geçmeden yaptırsam kesin sonuç alabilir miyim
Kızlar merhaba, 1 yıllık evliyim, gecen ay ilk defa denedik ama başarısız olduk . Adetlerim çok düzenli olduğu için tam yumurtlama tarihimde beraber olduk . Yumurtlarken alt karın bölgemde tuhaf bir agri hissederim ben, genelde adetimin ilk gününden itibaren sayarsak 14. Gününe rast gelir bu ağrı . İşte tam o agriyi hissettiğimde denedik ama olmadı . Sonradan öğrendim ki, yumurtamdan 1 yada 2 gun önce denemek gerekiyormuş . Yumurtlama gerçekleştiğinde , erkeğin sperm hucrelerinin halihazırda içerde olması gerekliymis. Sperm 3 gün canlı kalabiliyormus ama yumurta hücresi ortalama 12 saat canlı kalabilirmiş. Bu ay , yumurtlama tarihimden 1 gün önce denedik. Bakalım sonuc ne olacak ... İnşallah isteyen herkes sağlıklı bebişler alır kucağına :)
kızlar selam benim bugün reglim gecikeli 3 gün oldu normalde çok düzenlidir. belkide ben kuruntu yapıyorum bahardanda geçikmiş olabilir. ancak göğüs ağrım daha dün başladı. sarımsı akıntım var ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım 3 gündür var. sizce gebelik testi yapmalı mıyım. birde şu ateş işini ben anlamadım hamile olan insanın ateşi yüksek mi oluyor. kaç olması gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?