hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım bence bi kan tahlili yaptır benimde 3 gün geçti dün yaptırdım sınırda bişey çıktı sonra ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi ben bu olayı bilmiyodum geç döllenme oluyomuş ozaman kandada negatif çıkabiliyomuş burda bi topik var adeti gecikip kanda 2 çıkıp 10 gün sonra değerleri yükselen çok kişi var buyüzden umudumuzu kaybetmek yokk inşş bebeklerimiz bizimledir.

Aklına getirmemeye çalış canım geçer inşallahh düşünmemek cok zor tabi ama oyalan bişilerle :)
Gelio inşallahhh bebişşş :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar korunmayı bıraktıktan sonra 2 aydır 3. Günü adetim kesiliyor bu 2. Ayım ve yine aynı. Geçen ay Dr gittin rahimde kalınlaşma var dedi kan testi yapıldı 0.100 çıktı gebelik yok dendi birdahaki ay yine 3. Günü kesilirse hormon testi yaparız dedi. Adetlerin bekarkende evlendikten sonrada çok düzenli giderdi yine gününde oluyorum fakat normalde 6 gün oluyordum. Bi çok yerde okudum hamileyken adet görenler olabiliyormuş. Sizce hamilelik var mıdır ? Buna benzer durumu yaşayan var mı?

Canım ya bız ıkı aydır korunmayı bıraktık normalde adetlerım duzenlıdır korunmayı bıraktık gecen ay 4 gun gecıktı ole adet oldum bu ay da 3 gun gecıktım yıne sabah test yaptım negatif cıktı pazartesi kadın doguma gıtmeyyı dusunuyorum artık

Selam canım eger gebelik olsaydı doktor mutlaka gorurdu benımde korunmay bıraktıgımızdan berı adetım gec gelmeye basladı normalde duzenli olurdum ama anlsmadım bırde folik asit kıllanmaya basladım acaba onunla ilhidi vatmı dıye dusunuyorum adet gecıkmemın cunku test yaptım negatıfdi

Selam canım eger gebelik olsaydı doktor mutlaka gorurdu benımde korunmay bıraktıgımızdan berı adetım gec gelmeye basladı normalde duzenli olurdum ama anlsmadım bırde folik asit kıllanmaya basladım acaba onunla ilgisi varmı dıye dusunuyorum adet gecıkmemın cunku test yaptım negatıfdi

Ben evde yapılan testlere güvenmiyorum ya bir önceki hamileliğimde kaç defa yaptım negatifti en son doktora gittim 7 haftalık hamilesin dedi benimde 3. günüm hala tık yok :) inş gelmez :) oyüzden moral bozmak yok tatlım allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız buraya

Bende gebelik öncesi muayene oldum korunmayı 3 ay daha bırakmayacağımı söyledim bu 3 ay boyunca korunduğum halde folik asit aldım hiç adetlerimde düzensizlik olmadı hem günü gününde oldum hemde 6 gün boyunca normal bir şekilde adet gördüm. 2 aydır korunmuyorum 2 side 3 gün sürdü

Ne bıleyım canım ya herkes de varsa testte cıkar dıyordu ama of hepten kafam karıstı hayırlısı neyse o olsun dıyorum hakkımızda hayırlusı canım

Bende anlamadım canım karıstı kafam valla duzenli olaan adetlerım korunmayı bıraktıktan sonra degısıyor anlamadım gıttı ya

Merhaba ben bisey soracaktim size.konu acamadim buradan bi sorayım. bilgisi olan belki cevap verir.adetimin duzenli olup olmadigina hic dikkat etmem.unutuveririm.ama ayin sonuna dogru olurum genelde.neyse en son adet tarihim 20 ağustostu. 7 eylülde de korunmasiz bi ilişkim oldu.9 eylul oglen ertesi gun hapi ictim sanirim 39 40 saat sonra.ara kanamam olmadı. Adetimde 4 gun gecikti.tam dedim yandım bu seferrrr..hastalandim.fakat 2 3 gün anca sürdü 6 7 gün sürer benim ve normal adet gibi değildi azdı. neyse dedim düzensizlik olabilir.sorun hala göğüslerimin şiş,kasıklarımın her an adet olacakmışım gibi ağrıması ve uyuşukluğu(ozellikle sol kasigimda batmalar)sol ayagımda kramp,bel agrilarim,mide bulantilariminin olması ve sık idrara çıkmam.test yaptım birini hastalandigimda, negatifti.birini de dün yaptım silik gibi emin değilim belki de kafayı yiyorum.bide dişlerimi fircalarken diş etlerimin aşırı kanadigini farkettim.normalde hiç böyle olmaz aklıma hamileligi getirmedim hemen normal bi bakayım niye kanarmış bu kadar dedim, hamilelikte olur yazıyor iyice korktum.sizce hamile olabilirmiyim??

Son düzenleme:

emin olmak için adetin en geç 7 gün geçerse doktora git bi kan testi yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…