- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.461
Canımm üzülme vardır herseyde bi hayır böle düşünn..sıkma canını sakınnn
Allahım isteyen herkese nasip etsin.Çok şaşknım inanıyorumki sizinde hiç beklemediğiniz bir anda elinize almak nasip olacak.Arkadaşlar sağlıklı bir gebelik için dua istiyorum.
çok öptüm
sewgiler
Allahım isteyen herkese nasip etsin.Çok şaşknım inanıyorumki sizinde hiç beklemediğiniz bir anda elinize almak nasip olacak.Arkadaşlar sağlıklı bir gebelik için dua istiyorum.
çok öptüm
sewgiler
Kızlar ben geldım uzun zamandır gıremıyordum dınlenmeye cekılmıstım :)
bende istıyorum daha 3 aylık evlıyım ıkı aydır korunmuyoruz gecen ay olmadı bu ay da adetıme 2 gun kaldı bakalım beklıyorum gayırlısıyla vardır inşhoş geldin canım ben yeniyim sende isteyen ve bekleyenlerdenmisin ?
Eki Görüntüle 811742 Günaydin kizlar adetim 2 gun gecti.kan testine cesaret edemedim bikacgun daha gecsin oyle yaptircam.
benimde aynı böyle çıkmıştı canımmm. bebiş geliyoooooooEki Görüntüle 811742 Günaydin kizlar adetim 2 gun gecti.kan testine cesaret edemedim bikacgun daha gecsin oyle yaptircam.
benimde aynı böyle çıkmıştı canımmm. bebiş geliyooooooo
canım hemen panik yok! olabilir öyle adetin bikacgün daha gecerse doktora git beta hcg yaptır. ayrıca şimdiki gebeliklerin bi kısmı düşükle sonuclanır buda gayet normaldir. ve bi ay gecmeden hamişde kalınabilir yeterki yumurtan catlayınca eşin yanında olsunÇok üzgünüm dün silik pembe çıkmıştı bugün saydam bi çizgi var renksiz ama belli olan bi çizgi
Kizlar ovülasyon gununu kacirmayin o hafta yi degerlendirin mutlaka benim bu ay yumurtlama gununden sonra esim is seyahatine girtti 15 gundur yok hic umudu. Da yoktu rabbin buyuk bu ay nasip oldu bize
Eki Görüntüle 811742 Günaydin kizlar adetim 2 gun gecti.kan testine cesaret edemedim bikacgun daha gecsin oyle yaptircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?