- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.521
HADİ INSALLAHHH YAAA BU AYYY TUTTURURUZ INSALLAHHHHH((((((((((((((( Bİ BAKARSIN ÖBÜR AYIN SONUNDA BURDAAA HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE YAZARIZZZZ ayyyyyyyyyyyyyy ınsallahhh yaaaaaa
Canımmmm benimmmm ne güzel dedinn inşallahhhhh
tabikide hamilesin canımmm tebrik ederimmmKizlar ben dun beta hcg testi yaptirdim sonucum 84.2 CIKTI ama aklim karisti tam hamile sayilmiomuyum simdi ben:S
tabikide hamilesin canımmm tebrik ederimmm
kızlar 5 gün adetim gecikti dün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktora gittim kan testi yaptı ve 3 haftaya yakın hamile olduğumu söyledi eşimle ne kadar mutlu olduk bilemezsiniz :) hastaneden çıkasıya kadar birbirimize bakıp şaşkınlıktan gülüyoruz allahım herkeze bu sevinci yaşatsın çok mutluyum çoook<3 <3 rabbim hepinize gönlünüze göre bi bebek nasip eder çok dua edin ümidinizi sakın kaybetmeyin halinize şükredin allah ne zaman uygun görürse verecektir şükürler olsun benimde bi bebeğim olacak :)
geç döllenmedendir canım o yükselir merak etme. 20den bile yükselenleri gördük. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnSaol cnm ya degerimin yukselmesi lazimmis ama ins yukselir
Gözun aydın allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagına alırsın inş cnm
amin canım bide sigarayı bırakabilsem
canımmm ne yaptınnYaaa şu 1 saat nasıl geçicek hiç bilmiyorum bişeylerle oyalanmam lazım her ay günü gününe olan adetim 2 gün gecikti inş stresten olan bi gecikme değilde bebeğimden dolayı bir gecikmedir nolur dua edin kan tahlili verdim ve 1 saate çıkar dediler poff bian önce geçsin zamann:18::18:
canımmm ne yaptınn
Bu sitede ilk mesajım bu konuya yazmıştım ve yine sizle paylaşmak istiyorum 7 yaşında bir kızım var inanılmaz kardeş istiyor bizde onun için ikinci çocuğa daha 3 sene önce karar verdik bir türlü olmadı. Doktorada gittim görünürde birşey yok demişti bu ay internette yumurtlama tarihime bakarak ilişkiye girdik o gün kasıklarımda ağrıyordu ve ilk kızımda hatırladığım birlikte olup hemen kalkmadım ve spermler hiç geri gelmedi çok umutlandım ve tam adet günümde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan tahlili yaptırdım beta HCG 42.78 çıktı doktor varla yok arası dedi eğer bu değer giderek artarsa hamileymişim sanırım ben hamileyim. Kızım çok mutlu hep gelip karnımı seviyor Allah inşallah tamamına erdirir. Sağlıcakka bebeğimi kucağıma alırım inşallah
Sonucu aldım canım 4.2 çıktı doktora gösterdim sınırda kesin bişey diyemem dedi ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış gebelik var gibi ama muhtemelen geç döllenme oldu dedi 1 hafta beklememiz gerekicekmiş şimdi bakıyorum bununla ilgili bir bölüm açmışlar buşekilde olan çok var ya inş tutmuştur salı günü evlilik yıldönümüz süper bir hediye olucak ikimizede :) buarada benim bir önceki hamileliğimde geç döllenmşti oyüzden çok umutlandım ya
Bırak canım ya bebegını dusun sadece o zaman daha kolay olur bende ıcıyorum ara ara ama gunde en fazla 3 tane gebe kalsam ama hayatta içmem
Güzel haberlerini beklioruz canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?