Hamileliğim ve ablam

Başka konu olsa neyse ama ben zaten 29 yaşıma gelmişim hastayım aylardır eşimle birlikte olamıyorum beni nasıl kendine rakip gibi görür aklım almıyor inanılmaz üzüldüm yaa en çok da anneme üzüldüm çünkü ben ablamla bir daha aynı ortama girmem unutamam bunları

Anlayacak neyi var ablanın? Merak ettiğim için soruyorum.
Hoc çocuğu olmasa neyse 2 cocuk annesi kadın, kardeşinin hamileliğine neden böyle tepki verir?
Ne yaşadığını bilemeyiz, belki üçüncü çocuğu olmuyordur diye bunalımdadır. İki hatta üç çocuğu olmasına rağmen bir tane daha olmuyor diye kendini yıpratan kadınlara şahit oldum. Bence de tepkisi çok yanlış, iki çocuğu olduğu için şükretmek yerine kardeşine bir çocuğu çok görüyor. Buradan hiç sağlıklı düşünemediğini anlayabiliyoruz zaten.

Denemeye çalışırken eşim dışına boşalıyordu, bir kaç kez de bilinçli yaptı nasılsa böyle bir şey olmaz hoşuma gidiyor diyordu bende olmaz diye düşündüm ama oldu
Gerçekten imtihan dünyasındayız…

Gebeliğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım. Allahım içinize ferahlık versin yavrunuz yuvanıza mutluluk getirsin inşallah.

Haklısın ne desen bence ablan normalde de böyle bir insansa onu hoşgörmeyi öğrenmiş olman gerekirdi sadece yaptığı yanlış olmuş inşallah hatasını anlar gönlünü alır

Vajinismusken nasıl hamile kaldınız uzun yıllar bu hastalığım vardı . İlişki olmuyordu ki hamilelik nasıl oldu ?

Isteyerek de çocuk sahibi olabilirsiniz belki yıllarca yada hiç çocuğu olmayacak ablanızın daha önce çocuk sahibi olmak istediği zaman hamilr kalmayı sağlamıyor ....Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Anlayacak neyi var ablanın? Merak ettiğim için soruyorum.
Hoc çocuğu olmasa neyse 2 cocuk annesi kadın, kardeşinin hamileliğine neden böyle tepki verir?
İnanın bende anlamadım. Şunu beklerdim ben çalışıyorum onlar annemle evde. Hani benimkiyle büyür annemle bakarız falan sanıyorum. Zaten durup durup tüh ya çok geç kaldım çocuk olmadı hâlâ falan diyordu. Bende zaten birlikte olamıyorum kaldı ki çocuk fikri yok içimde. Neye geç kaldın ki falan diyordum baya bi hırsı vardı yani

İnsanların ablalarıyla çok güzel ilişkileri var kan bağın var çünkü ben öyle gördüm onun üzüntüsüne üzüldüm mutluluğuna mutlu oldum. Aynı şeyler olur sandım

Yalnız değilsin biz de ablamla öyleyiz. Hiç candan olamadık bu saatten sonra da olmayız sanırım. Beklentilerinizi sıfıra indirdiğiniz an kafanız da rahatlayacak

Ablanizdan göreceğinizi görmüşsünüz çok takılıp kalmayın, öncesine güzel bir ilişkiniz yokmuş. Bazı şeyleri kabul etmek gerekiyor.

Hep bir ablam yada kız kardeşim olsun isterdim. Annem aman boşver probis onunda ona göre dersi olur derdi. Üzüldüm adınıza bende ablam olsa ilk onunla paylaşırdım sanırım.

Bence kırılmakta haklısınız. Artık küçük kız kardeşi değilsiniz yani istediğini söylerse tartışırken istemediğini işitir. Tamam bayram yapmasın ama bir tebrikte etsin korkularınız içln teselli etsin yani. İki çocuğu olduğu halde kıskançlık yapmış bir tek kendi çocuğu olabiliyordu sanırım. Daha doğmamış çocuk için benimkine bakacak annem diyor. Artık anneniz için kendisi bekleyiversin sizinki olmuş artık

Nasıl yükseldim birden kız kardeşinize de anlatamayıp kime anlatacaksınız ya. Teyzesi olacak çocuğunuzun. Anne yarısı…

İnsan böyle zamanlarda kardeşinden destek almayacaksa kimden alır bilemiyorum.

Sizi rahatlatacağına, size yol göstereceğine ilk aklına gelenin daha ortada olmayan, hayali üçüncü çocuğunun bakımı olması çok çirkin.

Ablanızla ilişkinizi minimuma indirin. Çocuğu olursa da annenizden yardım almak konusunda sakın ona öncelik tanımayın. Sizi bastırmasına izin vermeyin.

Neden vajinismus icin doktora gitmediniz 9 ay cok uzun bir sure ayrica disari bosalsa bile hamile kalma ihtimaliniz var bunu nasil bilmiyorsunuz anlamadim

29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi.

Denemeye çalışırken eşim dışına boşalıyordu, bir kaç kez de bilinçli yaptı nasılsa böyle bir şey olmaz hoşuma gidiyor diyordu bende olmaz diye düşündüm ama oldu

9 ay boyunca bu konuyla ilgili uzman bir doktora gittiniz mi ? Devam eden bir sorununuz varken, eşinizin "hoşuma gidiyor" diyerek sergilediği davranış hiç hoş değil.

Ablanızın söylediklerine gelirsek; bebeğiniz olunca anneniz bakar diye bir düşünceniz mi vardı ?

Ablanız kendi çocuğuna bakılacağından çok emin.

Peki annenizin bu planlardan haberi var mı ? Kadına sordunuz mu; yeniden çocuk bakıp, büyütmek istiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…