Evet mucize gibi ilginçİnşallah öyledir. Doktora gittim kan verdim bu hafta ultrasona bakacak. Gerçekten bu şekilde bu kadar kolay nasıl hamile kaldım anlamış değilim
Başka konu olsa neyse ama ben zaten 29 yaşıma gelmişim hastayım aylardır eşimle birlikte olamıyorum beni nasıl kendine rakip gibi görür aklım almıyor inanılmaz üzüldüm yaa en çok da anneme üzüldüm çünkü ben ablamla bir daha aynı ortama girmem unutamam bunlarıAblanızın tavrı çok kötü olmuş daha benim çocuğum olacak seninkine bakamaz ne kadar kötü kalpli olduğunu gösterir. Kendisi ev hanımı ve tecrübeli annenize ihtiyacı yok oysa sizin ilk tecrübeniz yanınızda bir büyüğün olması pekala daha mantıklı. Bundan sonra ki süreçlerde ablanız hakkında daha dikkatli olun her şeyi paylaşmayın.
Ne yaşadığını bilemeyiz, belki üçüncü çocuğu olmuyordur diye bunalımdadır. İki hatta üç çocuğu olmasına rağmen bir tane daha olmuyor diye kendini yıpratan kadınlara şahit oldum. Bence de tepkisi çok yanlış, iki çocuğu olduğu için şükretmek yerine kardeşine bir çocuğu çok görüyor. Buradan hiç sağlıklı düşünemediğini anlayabiliyoruz zaten.Anlayacak neyi var ablanın? Merak ettiğim için soruyorum.
Hoc çocuğu olmasa neyse 2 cocuk annesi kadın, kardeşinin hamileliğine neden böyle tepki verir?
Daha kendiniz sevinemeden ablanızın mı takıldınız?Zaten çok anlaşamayız ama aramız kötü değildi ben mutlu olur sevinir sandım
Gerçekten imtihan dünyasındayız…Denemeye çalışırken eşim dışına boşalıyordu, bir kaç kez de bilinçli yaptı nasılsa böyle bir şey olmaz hoşuma gidiyor diyordu bende olmaz diye düşündüm ama oldu
Haklısın ne desen bence ablan normalde de böyle bir insansa onu hoşgörmeyi öğrenmiş olman gerekirdi sadece yaptığı yanlış olmuş inşallah hatasını anlar gönlünü alırMerhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve çok ağladım çok mutsuzum hastalığımı aşamadan böyle Bir şey olması ayrı hiç aklımda bebek sahibi olmak yokken birden hamile olmak inanılmaz korkuyorum ve mutsuzum. Derken test yaptığımda benden 7 yaş büyük 2 çocuk sahibi ablama pozitif görünen testin fotoğrafını attım. Kendisinin 2 çocuğu var ve 3. Yü doğurmak istiyordu gündemdeydi konu. Testi attım aramak yerine WhatsApp dan yazmaya devam etti. Napıcam ben çok kötüyüm korkuyorum falan yazdım. Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi. Hayırlısı olsun dedim. Üstüne 5 gün geçti 1 kez aramadı normalde kendi ile ilgili çok saçma bi konu olduğunda ( elti, kayınvalide) sabahın 7 sinde arar saatlerce anlatır.
Günler geçti aramadı yanımda annemle telefonda konuşuyorlar yine bi selam söyle nasılsın demek yok.
Daha sonra annemlerdeyken, oraya geldi. Hoşgeldin vs demedim ve kalktım evime geldim.
Evdeyken beni aradı neden konuşmadın dedi. Bende kırgın olduğumu üzüldüğümü söyledim. Napsaydık bayram mı yapsaydık dedi kaç kez aramam lazjm dedi sonra çirkileşmeye başlayacaktı. Kendisi tartışırken asla sınırı yoktur her türlü hakareti küfürü eder.
Sonuç olarak çok üzgünüm çünkü annem babam çok üzüldü çok üzgünler ben zaten anlatamıyorum duygularımı.
Sizce ben haksız mıyım yanlış mı davranmışım ablam neden böyle davranıyor, duygusal dönemde olduğum için ben mi abarttım ?
Isteyerek de çocuk sahibi olabilirsiniz belki yıllarca yada hiç çocuğu olmayacak ablanızın daha önce çocuk sahibi olmak istediği zaman hamilr kalmayı sağlamıyor ....Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünAslında onun bozulduğu şu, o çocuk istiyorum diyordu neden ben ondan önce çocuk yaptım. Bana madem istemiyordun neden korunmadın, korunsaydın yazmış ben vajinismusum ve ona anlattım zaten hamilelik sürpriz oldu. Ama ona göre bilinçli
İnanın bende anlamadım. Şunu beklerdim ben çalışıyorum onlar annemle evde. Hani benimkiyle büyür annemle bakarız falan sanıyorum. Zaten durup durup tüh ya çok geç kaldım çocuk olmadı hâlâ falan diyordu. Bende zaten birlikte olamıyorum kaldı ki çocuk fikri yok içimde. Neye geç kaldın ki falan diyordum baya bi hırsı vardı yaniAnlayacak neyi var ablanın? Merak ettiğim için soruyorum.
Hoc çocuğu olmasa neyse 2 cocuk annesi kadın, kardeşinin hamileliğine neden böyle tepki verir?
İnsanların ablalarıyla çok güzel ilişkileri var kan bağın var çünkü ben öyle gördüm onun üzüntüsüne üzüldüm mutluluğuna mutlu oldum. Aynı şeyler olur sandım
Yalnız değilsin biz de ablamla öyleyiz. Hiç candan olamadık bu saatten sonra da olmayız sanırım. Beklentilerinizi sıfıra indirdiğiniz an kafanız da rahatlayacak
Ablanizdan göreceğinizi görmüşsünüz çok takılıp kalmayın, öncesine güzel bir ilişkiniz yokmuş. Bazı şeyleri kabul etmek gerekiyor.İnanın bende anlamadım. Şunu beklerdim ben çalışıyorum onlar annemle evde. Hani benimkiyle büyür annemle bakarız falan sanıyorum. Zaten durup durup tüh ya çok geç kaldım çocuk olmadı hâlâ falan diyordu. Bende zaten birlikte olamıyorum kaldı ki çocuk fikri yok içimde. Neye geç kaldın ki falan diyordum baya bi hırsı vardı yani
Hep bir ablam yada kız kardeşim olsun isterdim. Annem aman boşver probis onunda ona göre dersi olur derdi. Üzüldüm adınıza bende ablam olsa ilk onunla paylaşırdım sanırım.Merhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve çok ağladım çok mutsuzum hastalığımı aşamadan böyle Bir şey olması ayrı hiç aklımda bebek sahibi olmak yokken birden hamile olmak inanılmaz korkuyorum ve mutsuzum. Derken test yaptığımda benden 7 yaş büyük 2 çocuk sahibi ablama pozitif görünen testin fotoğrafını attım. Kendisinin 2 çocuğu var ve 3. Yü doğurmak istiyordu gündemdeydi konu. Testi attım aramak yerine WhatsApp dan yazmaya devam etti. Napıcam ben çok kötüyüm korkuyorum falan yazdım. Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi. Hayırlısı olsun dedim. Üstüne 5 gün geçti 1 kez aramadı normalde kendi ile ilgili çok saçma bi konu olduğunda ( elti, kayınvalide) sabahın 7 sinde arar saatlerce anlatır.
Günler geçti aramadı yanımda annemle telefonda konuşuyorlar yine bi selam söyle nasılsın demek yok.
Daha sonra annemlerdeyken, oraya geldi. Hoşgeldin vs demedim ve kalktım evime geldim.
Evdeyken beni aradı neden konuşmadın dedi. Bende kırgın olduğumu üzüldüğümü söyledim. Napsaydık bayram mı yapsaydık dedi kaç kez aramam lazjm dedi sonra çirkileşmeye başlayacaktı. Kendisi tartışırken asla sınırı yoktur her türlü hakareti küfürü eder.
Sonuç olarak çok üzgünüm çünkü annem babam çok üzüldü çok üzgünler ben zaten anlatamıyorum duygularımı.
Sizce ben haksız mıyım yanlış mı davranmışım ablam neden böyle davranıyor, duygusal dönemde olduğum için ben mi abarttım ?
Merhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi.
Denemeye çalışırken eşim dışına boşalıyordu, bir kaç kez de bilinçli yaptı nasılsa böyle bir şey olmaz hoşuma gidiyor diyordu bende olmaz diye düşündüm ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?