Hamileliğim ve ablam

Darılma ama ablana çok gıcık oldum sevinmesi gerekirdi kendinin zaten 2 çocuğu varmış kıskançlık yapmış resmen vajinismus olduğunu yazmışsın hiç birleşme olmadimi eşinle

Ya demek sadece arkadaş arkadasa değil abla kardeş arasında bile oluyormuş üzgünüm sizin adınıza ama ablaniz çok yanlış yapmış sizde bundan sonra öyle davranın umursamaz olun
Tanıdığım en kötü karekterli insan ama maalesef benim ablam olmuş. Eşimin ablasıyla ilişkisini gördükçe üzülüyorum o benim annem diyo ablası için

Darılma ama ablana çok gıcık oldum sevinmesi gerekirdi kendinin zaten 2 çocuğu varmış kıskançlık yapmış resmen vajinismus olduğunu yazmışsın hiç birleşme olmadimi eşinle
Olmadı maalesef aparatlarla çalışıyordum. Ama son bi kaç aydır dışına boşalıyordu

İlk ikiyi zaten önce kendi doğurmuş ne çekememezliği bu annenize güvenip mi çocuk yapıyor çalışmıyor da ev hanımı demişsiniz niye anneniz bakıyor çocuğa... Ben olsam konuşmam hadsiz

Olmadı maalesef aparatlarla çalışıyordum. Ama son bi kaç aydır dışına boşalıyordu
Alah yardımcın olsun ben öyle bi sorun hiç yaşamadım ilk gece hiç korku bile olmamıştı bende korkmakla alakalı sanırım telkin etmeye çalış kendini inan korkacak bişey yok birleşme olduğunda ben bundanmi korkmuşum diyeceksin

İnşallah öyledir. Doktora gittim kan verdim bu hafta ultrasona bakacak. Gerçekten bu şekilde bu kadar kolay nasıl hamile kaldım anlamış değilim
Annelik çok ama çok güzel bir duygu kucağınıza aldığınız zaman kafa karışıklığınızın da gideceğini ümit ediyorum.

Annelik çok ama çok güzel bir duygu kucağınıza aldığınız zaman kafa karışıklığınızın da gideceğini ümit ediyorum.
Zaten ilk günlere göre çok iyiyim çok mutlu ediyor bu beni inşallah daha da iyi olacağım bebeğimle.

Hiçde abartmıyorsun.
Ablan çok bencil biri.
Sırf kendi çocuklarına annen baksın diye senin çocuğun olmasına memnun olmamış.
Üstelik senin bir sorunun var.
Vajınusmıs olup hamile kalanlar varmış ben çok şaşırıyorum bu konuya.
Hersey düzelir doğumdan sonra.
Yenersin o hastalığı .

kıskanç bir ablan varmiş canım . yazık destek olması gerekirdi idare ederiz bakarız ablam diyeceğine ne günlere kaldik yaa

Yalnız bu şekilde hamile kaldiysaniz 2 rekat şükür namazı kılın çocuğunuz tüm engelleri aşmış siz ne kadar istemeseniz de size kavuşmak için can atiyor ..bilemeyiz hakkımızda neyin hayırlı olduğunu...benim 2. Kızım kazayla oldu mesela iyiki olmuş erteleseydim hayatta cesaret edip yapamazdim çünkü doğurduktan sonra bir sürü olay oldu covid vs vs ..ayrıca dogmasaydi çok büyük ihtimalle güneydoğu illerinden birine atanmış olacaktım .. şu anda başka bir ile atandım 2. Kızımda büyümüş oldu çok akıllı ve tatlı hiç yormadi beni masallah sübhanallah

İnşallah teşekkür ederim

Çok sevindimm sizin adınıza ilk günler çok ağladım ama her geçen gün iyi hissediyorum çok şükür

Annenizin bakamayacağına ablanızmı karar veriyormuş. Annem adına konuşma diyin. Sizi manupüle etmesine izin vermeyin

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ablanızın kalbi çok kötü , bir kere herşeyi geçtim ilk kez annelik haberi alıp onunla paylaşıyorsunuz verdiği tepkiye bak ,onunda çocuğu olsa bile annenizde tabiki sizin çocuğunuza bakacak çünkü çalışıyorsunuz evde değilsiniz. aileler genelde kardeşler arasında sorunlu çocukla daha çok ilgileniyor diğer çocuğun bi sorunu olmasını düşünmüyorlar bile.. yarın öbür gün çocuk doğduğunda çirkeflik yapıp baktırmamasına müsade etmeyin sakın

Zaten ilk günlere göre çok iyiyim çok mutlu ediyor bu beni inşallah daha da iyi olacağım bebeğimle.
Daha iyi olacaksın tabi bebekle o sana iyi gelecek sana arkadaş olur o bebek Allaha hep şükür et

İlk ikiyi zaten önce kendi doğurmuş ne çekememezliği bu annenize güvenip mi çocuk yapıyor çalışmıyor da ev hanımı demişsiniz niye anneniz bakıyor çocuğa... Ben olsam konuşmam hadsiz
Ya ben şöyle anlıyorum. Aynı anda bebek olursa ilgi alaka mı azalır , ego mu acaba bu. Ya da acaba kafasında kız kardeşini kıskandı da çocuk yaptı konumuna girmekten mi korkuyor

Daha iyi olacaksın tabi bebekle o sana iyi gelecek sana arkadaş olur o bebek Allaha hep şükür et
İlk öğrendiğim de hayatım bitmiş gibi hissettim sanki bir daha hiö mutlu olamayacağım gibi. Ama artık toparlıyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…