- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 44
Tanıdığım en kötü karekterli insan ama maalesef benim ablam olmuş. Eşimin ablasıyla ilişkisini gördükçe üzülüyorum o benim annem diyo ablası içinYa demek sadece arkadaş arkadasa değil abla kardeş arasında bile oluyormuşüzgünüm sizin adınıza ama ablaniz çok yanlış yapmış sizde bundan sonra öyle davranın umursamaz olun
Olmadı maalesef aparatlarla çalışıyordum. Ama son bi kaç aydır dışına boşalıyorduDarılma ama ablana çok gıcık oldum sevinmesi gerekirdi kendinin zaten 2 çocuğu varmış kıskançlık yapmış resmen vajinismus olduğunu yazmışsın hiç birleşme olmadimi eşinle
Alah yardımcın olsun ben öyle bi sorun hiç yaşamadım ilk gece hiç korku bile olmamıştı bende korkmakla alakalı sanırım telkin etmeye çalış kendini inan korkacak bişey yok birleşme olduğunda ben bundanmi korkmuşum diyeceksinOlmadı maalesef aparatlarla çalışıyordum. Ama son bi kaç aydır dışına boşalıyordu
Annelik çok ama çok güzel bir duygu kucağınıza aldığınız zaman kafa karışıklığınızın da gideceğini ümit ediyorum.İnşallah öyledir. Doktora gittim kan verdim bu hafta ultrasona bakacak. Gerçekten bu şekilde bu kadar kolay nasıl hamile kaldım anlamış değilim
Zaten ilk günlere göre çok iyiyim çok mutlu ediyor bu beni inşallah daha da iyi olacağım bebeğimle.Annelik çok ama çok güzel bir duygu kucağınıza aldığınız zaman kafa karışıklığınızın da gideceğini ümit ediyorum.
kıskanç bir ablan varmiş canım . yazık destek olması gerekirdi idare ederiz bakarız ablam diyeceğine ne günlere kaldik yaaMerhaba,
29 yaşında 9 aydır evliyim ve vajinismusum. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve çok ağladım çok mutsuzum hastalığımı aşamadan böyle Bir şey olması ayrı hiç aklımda bebek sahibi olmak yokken birden hamile olmak inanılmaz korkuyorum ve mutsuzum. Derken test yaptığımda benden 7 yaş büyük 2 çocuk sahibi ablama pozitif görünen testin fotoğrafını attım. Kendisinin 2 çocuğu var ve 3. Yü doğurmak istiyordu gündemdeydi konu. Testi attım aramak yerine WhatsApp dan yazmaya devam etti. Napıcam ben çok kötüyüm korkuyorum falan yazdım. Bu arada ben çalışıyorum o ev hanımı. Bana annem seninkine bakamaz, benimde çocuğum olacak dedi. Hayırlısı olsun dedim. Üstüne 5 gün geçti 1 kez aramadı normalde kendi ile ilgili çok saçma bi konu olduğunda ( elti, kayınvalide) sabahın 7 sinde arar saatlerce anlatır.
Günler geçti aramadı yanımda annemle telefonda konuşuyorlar yine bi selam söyle nasılsın demek yok.
Daha sonra annemlerdeyken, oraya geldi. Hoşgeldin vs demedim ve kalktım evime geldim.
Evdeyken beni aradı neden konuşmadın dedi. Bende kırgın olduğumu üzüldüğümü söyledim. Napsaydık bayram mı yapsaydık dedi kaç kez aramam lazjm dedi sonra çirkileşmeye başlayacaktı. Kendisi tartışırken asla sınırı yoktur her türlü hakareti küfürü eder.
Sonuç olarak çok üzgünüm çünkü annem babam çok üzüldü çok üzgünler ben zaten anlatamıyorum duygularımı.
Sizce ben haksız mıyım yanlış mı davranmışım ablam neden böyle davranıyor, duygusal dönemde olduğum için ben mi abarttım ?
İnşallah teşekkür ederimHiçde abartmıyorsun.
Ablan çok bencil biri.
Sırf kendi çocuklarına annen baksın diye senin çocuğun olmasına memnun olmamış.
Üstelik senin bir sorunun var.
Vajınusmıs olup hamile kalanlar varmış ben çok şaşırıyorum bu konuya.
Hersey düzelir doğumdan sonra.
Yenersin o hastalığı .
Çok sevindimm sizin adınıza ilk günler çok ağladım ama her geçen gün iyi hissediyorum çok şükürYalnız bu şekilde hamile kaldiysaniz 2 rekat şükür namazı kılın çocuğunuz tüm engelleri aşmış siz ne kadar istemeseniz de size kavuşmak için can atiyor ..bilemeyiz hakkımızda neyin hayırlı olduğunu...benim 2. Kızım kazayla oldu mesela iyiki olmuş erteleseydim hayatta cesaret edip yapamazdim çünkü doğurduktan sonra bir sürü olay oldu covid vs vs ..ayrıca dogmasaydi çok büyük ihtimalle güneydoğu illerinden birine atanmış olacaktım .. şu anda başka bir ile atandım 2. Kızımda büyümüş oldu çok akıllı ve tatlı hiç yormadi beni masallah sübhanallah
Daha iyi olacaksın tabi bebekle o sana iyi gelecek sana arkadaş olur o bebek Allaha hep şükür etZaten ilk günlere göre çok iyiyim çok mutlu ediyor bu beni inşallah daha da iyi olacağım bebeğimle.
Sanki dusuk cok kolaydiKeşke olmasaydı çok üzüldüm, dualar ettim düşük vs olsun diye. Hiç hazır değilim çünkü. Anne olmak duygusu yok içimde. İçine girmedi asla, dışına boşaldı bir kaç kez eşim
Ya ben şöyle anlıyorum. Aynı anda bebek olursa ilgi alaka mı azalır , ego mu acaba bu. Ya da acaba kafasında kız kardeşini kıskandı da çocuk yaptı konumuna girmekten mi korkuyorİlk ikiyi zaten önce kendi doğurmuş ne çekememezliği bu annenize güvenip mi çocuk yapıyor çalışmıyor da ev hanımı demişsiniz niye anneniz bakıyor çocuğa... Ben olsam konuşmam hadsiz
İlk öğrendiğim de hayatım bitmiş gibi hissettim sanki bir daha hiö mutlu olamayacağım gibi. Ama artık toparlıyorum teşekkür ederimDaha iyi olacaksın tabi bebekle o sana iyi gelecek sana arkadaş olur o bebek Allaha hep şükür et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?