Aylar imiz aynı yaşadıklarımız aynı.Hepsinin sebebi belli aslında ama işte hepimiz bir umut biseylere sebep ariyoruz
Çarpıntı ara ara hizlaniyor bende ama bazen yatıyorum kalp atışlarım sırtımda vuruyor.bakiyorum çok değil gibi ama ben onu çok hissediyorumbenim kalpim 190 atı geçen beni resmen salladı acile gittim serum taktılar anksiyete yazıyordu kağıtta sonradanda kalbime sürekli ağrı oluyor ve çok daraltı oluyor daraltı saatlerce geçmiyor çarpıntıda ancak uyuduktan sonra rahat bırakıyor gebelikte bunlar normalmi bilmiyorum kol uyuşması ve baş dönmesi de cabbası
ya ben hastanede çok fena oluyorum oraya girer girmez başım dönüyor içim içime sığmıyor resmen her seferinde yoğun atak geçiriyorum sizin öyle bir sorununuz varmıhayır 2
Benim de aynı. Dün komşuyu hastaneye götüreyim dedim kendi arabamizi komşumun oğluna surdurdum. Hastane girdim çarpıntim başladı. Asansörde nefesim daralıyor. Yani bıraksan acile girecektim orda. Ama benim bu sadece hastane değil yapmak istemediğim yada gitmek istemediğim yere gittiğim zamanda oluyor. Mesela iş e gidince daha sabahtan başlıyorum kalbim ensemde atıyor. İçim sıkılıyor.ya ben hastanede çok fena oluyorum oraya girer girmez başım dönüyor içim içime sığmıyor resmen her seferinde yoğun atak geçiriyorum sizin öyle bir sorununuz varmı
O bende avmye pazara kalabalık yerlere girince oluyor birden baygınlık geçiriyorum böyle ayakta gözüm kulağım gidiyor hastaneye gidince derdime care bulurum belki diye psikiyatr kapılarına baka baka gidiyorum oylede deliyimya ben hastanede çok fena oluyorum oraya girer girmez başım dönüyor içim içime sığmıyor resmen her seferinde yoğun atak geçiriyorum sizin öyle bir sorununuz varmı
beni hastanede yoğun korku salıyor kan versem acaba kötü bir şey mi çıkacak ultrasyona girince resmen kalp krizi geçirecem sankiay doktoları görünce ah sonum geldi diyorum benim gibi olsan pazara avm gitmesin innanO bende avmye pazara kalabalık yerlere girince oluyor birden baygınlık geçiriyorum böyle ayakta gözüm kulağım gidiyor hastaneye gidince derdime care bulurum belki diye psikiyatr kapılarına baka baka gidiyorum oylede deliyim
bu eşler çok biliyor zaten sen dayana bildiğin kadar dayan canım ayrıca çok sıkışınca pasflora içiliyor sor doktora öyle ilaç çözüm olsaydı oğlumun gebeliğide 20 kulandım sonra öleceğimi bilsem kulanmmam dedim doğum zamanı gelince atak matak kakmıyor iş şu gebelik sürecini atlatmakBugün eşime dedim bak ben artık kaldiramiyorum aglamalarim bitmiyo psikiyatri gidip düşük dozda baslayalim ilaca doktorun dediğini yapalım diye yine başladı eşim herşeyi kafanda kurmaktan vazgeç diye kızlar ya bişey dicem hipnoz tedavisi ile anksiyete ve panik atak tedavisi yapılıyomus acaba gerçekten etkilimi yaptırıp kurtulan varmı ya baktimda netten bi çok kişi kurtulduk yazmış ama bilmiyorum
ben şimdi annsansöre binemiyorum kisen biniyorsun enazındanBenim de aynı. Dün komşuyu hastaneye götüreyim dedim kendi arabamizi komşumun oğluna surdurdum. Hastane girdim çarpıntim başladı. Asansörde nefesim daralıyor. Yani bıraksan acile girecektim orda. Ama benim bu sadece hastane değil yapmak istemediğim yada gitmek istemediğim yere gittiğim zamanda oluyor. Mesela iş e gidince daha sabahtan başlıyorum kalbim ensemde atıyor. İçim sıkılıyor.
Neden kullandin iyi gelmedimi bi çok kişi içip hamileligini güzel geçiriyor amabu eşler çok biliyor zaten sen dayana bildiğin kadar dayan canım ayrıca çok sıkışınca pasflora içiliyor sor doktora öyle ilaç çözüm olsaydı oğlumun gebeliğide 20 kulandım sonra öleceğimi bilsem kulanmmam dedim doğum zamanı gelince atak matak kakmıyor iş şu gebelik sürecini atlatmak
Benim aynen öyle. Hamilelikten önce vardı. İlaç kesince yine başladı. Şimdi yorulsam herseyi bırakıyorum hemen korkuyorum bişey olacak diye.Benim bi tek hamilelikte değildi hamile kalmadan öncede ilaç kullaniyodum hamile kalınca doktor ilacı kesti sonra zaten ilacı biraktigimdan bide hamilelik hormonları yine panik atak anksiyetem çıktı sende bu rahatsizlik sadece hamileliktemi oldu
Nefes alamıyormusun sanami öyle geliyor.bazen benimde sanki burnum tıkali gibi oluyor.derin nefes alıyorum.gebelikte ankseyete panik atak yaşayanlara bak orda dolu bu sorunları yaşayanlar ayrıca kızlar ben nefes alamıyorum sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?