hamileliginizde neler yiyorsunuz

Hergun yumurta yiyorum
Peynir yoğurt süt
Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği
Bol bol su meyve yesillik
Bademceviz fındık çiğ olarak
Bir de hurma doğumu kolaylaştırıyor bir ara öğünde meyve olarak 3 hurma yiyebilirsiniz
Yemekler zeytinyağlı
Baklagiller etli
Köfte balık ama izgara kizartmadan kaciniyorum

Bende daha yeni atlattığım o haftada çok kötüydüm daha iyiyim ama kendimi balık ceviz fındık yemeye zorluyodum süt içiyodum ve yoğurtta ama artık yapmıyorum bulantı değil istemiyorum yani ve bi kaç kiloda vermişim tansiyonum düşük seyrediyor ... Atlatıyor insan zamanla ama daha yeni alışıyo bünyen hamileliğe... Ben de makarna ekmek peynir yani en azından aç kalmayım diye ne bulursam yediklerim vardı kısmende devam ediyor ... Bence de zorlama en azından ceviz at ağzına bir kaç tane..

Uyyy nasıl yiyosun bunları ben de 6.haftadan sonra başladı umarım devam edersin böyle

Ben hem acıya hem de tatlıya bayılıyorum açıkçası

Ben hem acıya hem de tatlıya bayılıyorum açıkçası

Haha kızlar ya e güzel valla ozendim size bu yediklerinize :) insallah kısa zaman da geçer de benim bu Bulantı bnde başlarım sağlıklı beslenmeye

Benim canım fast food yemek istiyor yaaa yesem mi bir burger king menü.
çok mu zararlı

Bende su anda 11 haftalık hamileyim diğer 2 gebeliğimde çok şiddetli kusmam vardı şükür bunda çok rahatım ne mide bulantısı nede kusma:)))

Haha kızlar ya e güzel valla ozendim size bu yediklerinize :) insallah kısa zaman da geçer de benim bu Bulantı bnde başlarım sağlıklı beslenmeye

hamileliğin hayırlı olsun esma..

ben günde 5 kez kustuğumu biliyorum ilk aylarda..çok bitkindim ve kg verdim..

şu an 5 aylık oldum hamilelikte..ay içinde bazen sabah ya da akşam bulantı ve kusmalarım oluyor..nadiren yokluyor :)

mutfağa bn hiç gırmedım 4 aya kadar..

bn çorba,tost (sadece kaşarlı),ayran,poğaça ile 4 ay yaşadım diyebilirim..

çubuk kraker,domates,salatalık istisnasız kusturdu beni..halada bir iki dilim yer bırakırım çk arasam..

4 aydan sonra bn rahatladım ve şimdi mutfağımdayım artık :)

bu süre sana uzun gelebilir ama ben hamileyken amelıyat oldum o nedenle bu süre uzundu bende..

inşallah sen daha çabuk toplarsın.. az ye sıvı tüket ki rahat kus,hemde aç kalma..

bı arkadaşım bana tatsız ayva önerdi..o da öyle bastırmış bulantılarını..

Ay tesekkurler canım ya bilgilerin için. Ben mutfaktan resmen tiksiniyorum hiç girmek istemiyorum bugün 8 hafta olduk inşallah çok surmez ya :)

Benim canım fast food yemek istiyor yaaa yesem mi bir burger king menü.
çok mu zararlı
Ben yedim geçen et olan menülerden uzun zaman sonra ilk defa.. Sürekli aklımdaydı ancak kurtulabilirdim doktorum yediklerine dikkat et ama sürekli pimpirikli dolaşma arada kaçamak olur dedi. :)

Ay tesekkurler canım ya bilgilerin için. Ben mutfaktan resmen tiksiniyorum hiç girmek istemiyorum bugün 8 hafta olduk inşallah çok surmez ya :)

rica ederim :)

genelde 16 ve 18 haftada bıçak gibi kesilirmiş..bazende bu haftalarda zirve yapıp azalırmış..

Bünyeye bağlı aslında..Rabbim sağlıkla kucağımıza versin evladımızı..

Kusmalar bulantılar yoruyor ama bn sevınırdım nadirde olsa akıl edebildiğimde..Kusunca bebek iyi ohh derdim..sanki iletişim yolum buymuş gibi çocuğumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…