*Hamilelik Öncesi, Hamilelikte Ve Hamilelik Sonrası Diyet Günlüğü Olsun*

Iyi gunler kizlarr bende araniza geliyim baska bi topikteyim aslinda orayida birakmicam sizinlede devam edicem cunku kilo verdikten sora hamile kalmak istiyorun ins hemen kendimi tanitayim 25 yasindayim 25 aylik kizim var 1.70 boyun vee 74 kiloyum kizima 79 kiloyla hamile kalip 87 ile dohum yaptim sonra bir basladim diyete 74 kilo oldum uzun zamanda verdim kilolarimi ama ben 69 68 olmak istiyorum rabbim nasip edersede haziran tmuz gibi 2 bebegimizi dusunuyoruz hayirlisi tabi

Aynen öyle valla benim işim çokk, yarın sadece birkaç tane sarma yerim birde patates çanakları yapacağım ondan yerim o kadar...

Hoşgeldin canım benim, MaşAllah bir kızın varmış Rabbim uzun ömürler versin... Hamilelik döneminde o kadarda çok kilo almamışsın aslında, bu senin için çok avantaj, Umarım hep birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı...

hoşgeldin canım Allah kızını bağışlasın inşallah ve isteyen herkese nasip etsin.

bizde çabalıyoruz o yüzden çok kilo almamışsın ne güzel ama biraz daha zayıflayıp hamile kalman avantaj olur.

paylaşımlarını bekliyoruz :)

Aynen öyle valla benim işim çokk, yarın sadece birkaç tane sarma yerim birde patates çanakları yapacağım ondan yerim o kadar...

evet çok doğru tercihler.
bende 6 kaşık yoğurtlu makarna yedim demin azcık tahıllı ekmek.
ekmekten bir parça canım çekti.
akşama zeytinyağlı pırasa yapacağım.
yanına yoğurt yerim.
şimdi kalkıp evi toplamam ve temizlemem lazım birde saçlarımı boyuyacağım.
ara verince gelirim hemen.

Afiyet olsun ben bu akşamı sadece yoğurt yemekle kapatacağım büyük ihtimal en azından yarına hazırlık olsun :)
Akşam yemeğin güzel hafif bir yemek...
Ev toplamak, temizlemek bile spor benim için vallahi hadi sana kolay gelsin :)

Gunaydin kizlar hepinize cok tesekkurederim rabbim isteyen herkese gostersin evlat sevgisini cok farkli bi duygu ben dun cok dengesiz beslendim ama bugun daha dikkatli olucam aksam menumu yazarim kizlar opuldunuz

canım hamılelık dusunuyosan ysıl cay ve form caylarına ara vermelısın..dr um solemıstı..düşüğe sebeb oluyoo
teşekkür ederim tavsiyen için canım zaten 3 gün öncesi itibari ile bıraktım onları.
bol su içiyorum sadece sabahları 1 dilim ekmek tüketiyorum o kadar.
şey günde 1 türk kahvesi zararlımıdır.

sabah bol su...
1 haşlanmış yumurta, salata,4 zeytin bir dilim tam tahıllı ekmek.
şimdi ev süpüreceğim.
sonra bir elma yerim

herkes kaçmıış mıııı )

bu sabah canım poğaça istedi, yanına meyve suyu içtim.
akşama yoğurt ve kivi yerim.

tabi bol su

bende bebek istiyorum canım 68 kiloyum 2 3 ay içinde zayıflamam lazım. 1 haftadır yapıyorum ama yarın daha sıkı başlıcam hedefim 60. pko var ve pkonun en iyi çözümü kilo vermek doktorum kilo alma yeter dedi. ama ben vermek istiyorum nasıl sağlıklı beslenmeliyiz siz neler yapmayı düşnüüyorsunuz?

Gunaydinn kizlarrr dun gunu birlik sehir disina ciktik ugrayamadim ama dunki menumu yaziyim
Sabah 9
Yarim gozleme
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Aksam 6 da
2.5 dilim pizza
Simdi kahvalti yapicam

kusura bakma bir kaçgündür giremiyordum foruma :) insülin içn glukofen kullanıyorum şuan

Eskişehirden gelen arkadaşlarımızla dolu dopdolu ama maalesef bol kalorili bir haftasonu geçirdim:) Buna rağman pazartesi sabah diyetisyen tartısında 61.2 kiloyu görünce sevindim ama maalesef yağ oranım artmış diyetisyenim öğünleri atladığım için yağ oranının arttığından bahsetti. Vee bu haftaya azime ve hırsla başladım... Bu hafta yediklerimi diyetisyene de yazıp vereceğim.Bakalım haftaya pazartesi tartı bana ne söyleyecek?
SABAH:
2 DİLİM PEYNİR
YEŞİLLİK
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ARA:
1 ELMA
1 AYRAN
ÖĞLE:
8 YK TAZE FASÜLYE
YEŞİLLİK
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ARA: 1 BARDAK ŞEKERSİZ NESCAFE
3 KURU ERİK
ARA: 1 PORTAKAL

AKŞAM
FIRINDA KEMİKLİ ET-MANTARLI
2 DİLİM ÇAVDAR SALATA

ARA: 1 MEYVE + GALETA

Kızlar bugün dr ye gittim ben decavit ve folbiol kullanıodum bana dmir eksik dedi bende decavit kullanıyorum dedim. Decavit sadece günlük demir ihtiyacını karşılar senin depoda eksiklik var dedi ve oroferon demir ilacı yazdı. Folbiolü önermedi kendisininde hamilelik öncesi ve sırasında kullandığı folidoce yi verdi. Siz ne kullanıosunuz folik asit olarak?

Gunaydinn kizlarrr dun gunu birlik sehir disina ciktik ugrayamadim ama dunki menumu yaziyim
Sabah 9
Yarim gozleme
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Aksam 6 da
2.5 dilim pizza
Simdi kahvalti yapicam

kızlar aksilikler oldu geldim.
artık bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…