- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Evet yani aldım da hani 20-30 kilo değil tabi.. Baya farkedilmişsen bırak o boş boğazları kadın kadının düşmanı baksana.
5-6 kilo çokmuymuş?
fesatlıktan söylemiştir.
sen sil kafandan onları, bana diyetisyenim demişti ki ne kadar endişe eder kafana takarsan kilo veremezsin.
rahat ol sonuçta insanlar kaç kilolar veriyor.
akşam yemeklerini bende çok yemem ama sonrasında kaçamaklarım oluyor onun önüne nasıl geçilecek düşünüyorum. artık bitki çaylarıda içemem. bol su ve 1 tane yeşil elma yerim.Evet yani aldım da hani 20-30 kilo değil tabi.. Baya farkedilmişHakkaten öyle, rahat olursa insan daha iyi oluyor, ben kasıyorum kendimi sürekli bu aralar beynimle savaşıyorum sadece hani tok olduğum sinyallerini göndermeye çalışıyorum ki başarabiliyorum da, akşam yemeğini baya baya azaltmak benim için büyük ilerleme :)
Bende tam tersi akşam yemeklerini çok kaçırıyorum zaten sonrasında meyve vs yiyemiyorum bu nedenle. O yüzden akşam az yiyerek meyveye de yer bırakmak gerekiyor:)akşam yemeklerini bende çok yemem ama sonrasında kaçamaklarım oluyor onun önüne nasıl geçilecek düşünüyorum. artık bitki çaylarıda içemem. bol su ve 1 tane yeşil elma yerim.
bence kilon farkedilmiyor açık aramak isteyen buluyor.
Bende tam tersi akşam yemeklerini çok kaçırıyorum zaten sonrasında meyve vs yiyemiyorum bu nedenle. O yüzden akşam az yiyerek meyveye de yer bırakmak gerekiyor:)
Ay evet bitki çayları içemeyecek olmamız kötü çünkü ben zaten çay - kahve hiç tüketmiyorum bitki çaylarım vardı o da gitti, neyse olsun bebişlerimiz için herşey :)
O konuda haklı olabilirsin tabi neyse bunlar beni üzmesin gaza getirsin :)
Bende pet şişeyle geziyorum, öyle daha çok içiliyor çünkü, yoksa su içmek hiç aklıma gelmiyor benimde..bende kahveye aşırı düşkünüm sanırım içmem artık evet haklısın bebeklerimiz gelsin hepsinden vazgeçeriz.
bugün gidip demir hapımı yazdıracağım.
pazar uğrayıp taze sebze meyve alacağım.
elimde 1,5 litrelik pet şişesi sürekli içiyorum.
Bende pet şişeyle geziyorum, öyle daha çok içiliyor çünkü, yoksa su içmek hiç aklıma gelmiyor benimde..
Özellikle mevsimine uygun meyve-sebze al canım..
Ohh süper hepsi yeşil:) mantarda güzeldir...mantar,pırasa ve ıspanak alacağım kivim bitti onuda alacağım :)
şimdi sade türk kahvesi içiyorum artık haftada 1 falan içerim bugünden itibaren.
öğleden sonra ev işi de yapacağım.
yorucu bir gün olacak ama çok da keyifsizim nedense.
Ohh süper hepsi yeşil:) mantarda güzeldir...
Ayy birde sade mi içiyorsun valla özeniyorum böyle çay-kahve içenlere, çarpıntı yapıyor bende
Benim içinde yorucu olacak şuan iş yerindeyim ama işten çıktıktan sonra evi temizleyeceğim, yarın günüm var pastalar börekler yapıcam, tabi ben yemicem :)
Bende çok su içmeye çalışıyorum pazardan taze sebze ve meyve alıyorum
canım o pastayı yufka ekmeği yemezsen daha iyi olmazmı.26/02/2015
SABAH:
2 DİLİM PEYNİR
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YEŞİLLİK
ÖĞLE:
8 YK ISPANAK
1 BÜYÜK SU BARDAĞI YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
YEŞİLLİK
ARA: 1 İNCE DİLİM YAŞPASTA(ÖĞLEDEN SONRAKİ ARA ÖĞÜN MEYVE+
SÜT YAPMAYACAĞIM.)
AKŞAM:
8 YK ISPANAK
2 EL BÜYÜKLÜĞÜNDE TAM BUĞDAY UNUNDAN YUFKA
YOĞURT
YEŞİLLİK,TURP
canım o pastayı yufka ekmeği yemezsen daha iyi olmazmı.
menün süper onun dışında çok sağlıklı
canım sen kaç kilosun kaç kilo verdin?normalde çavdar ekmeği yiyorum:) tambuğday yukfası almıştım ekmek yoktu onu yemek zorunda kaldım:)haklısın
Ben 2006 2007 yılında 64 kiloydum sonra 51 lere kadar düştüm evlenirken 54 kiloydum bir ara 62,5 kiloya çıktım şu an 61,6 geldim diyetisyende en son . sen?canım sen kaç kilosun kaç kilo verdin?
bende 63-64 olmuştum ilaç falan içtim şuan 68 falan geliyor sorma canım çok sıkkınBen 2006 2007 yılında 64 kiloydum sonra 51 lere kadar düştüm evlenirken 54 kiloydum bir ara 62,5 kiloya çıktım şu an 61,6 geldim diyetisyende en son . sen?
bende 63-64 olmuştum ilaç falan içtim şuan 68 falan geliyor sorma canım çok sıkkın
hamileyken diyet yapılıyormu?Hiç sıkma canını hepbirlikte vereceğiz.. Ama aç kalınarakda kilo verilmiyor ben bunu öğrendim metabolizma çok yavaşlıyor
Zannetmem ama sağlıklı beslenmek lazım diyet yapmanın iyi fikir olduğunu düşünmüyorum ama yeteri kadar protein karbonhidrattan oluşan bir menü ile fazladan kilo alınmayacağını düşünüyorum ben kalırsam inşallah diyetisyene de gitmeyi düşünüyorumhamileyken diyet yapılıyormu?
inşallah canım bende hemen gideceğim diyetisyene.Zannetmem ama sağlıklı beslenmek lazım diyet yapmanın iyi fikir olduğunu düşünmüyorum ama yeteri kadar protein karbonhidrattan oluşan bir menü ile fazladan kilo alınmayacağını düşünüyorum ben kalırsam inşallah diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?